Samlet oversigt over Danmarks bilevents

Samlet oversigt over Danmarks bilevents

8. dec 2019
Har du også fået nok af at lede efter dato, tidspunkt og sted for de forskellige biltræf i Danmark, og er du træt af at gå glip af synet af Danmarks smukkeste biler og lugten af brændt dæk? Måske er du på jagt efter nye bilevents og nye udfordringer? Så har vi en løsning, som er perfekt til dig. I vores online bilevents kalender holder vi overblikket og finder informationerne om alle de danske biltræf for dig, så du kan være med, når bilentusiaster fra hele Danmark samles! 

Danmarks største online oversigt over bilevents er fyldt med begivenheder fra motorsportens verden og kalenderen dækker både nær og fjern, kort sagt alle Danmarks biltræf. En hurtig og nem løsning, som giver dig et samlet overblik. Vi dækker både større og mindre danske biltræf, og kalenderen indeholder alt lige fra automesser og motor nostalgi til alt indenfor de vilde rallyshows. En samlet kalender indenfor biltræf, streetrace, rally, drift, banesport, som hjælper dig med at navigere i de mange forvirrende datoer og tidspunkter, så du aldrig igen skal gå glip af dine favorit øjeblikke fra motorsportens begivenheder.

Skal jeg kigge alle bilevents igennem?
Nej, det behøver du ikke. For selvom vi indsamler informationer om biltræf fra hele Danmark, er det også muligt at gøre din søgning mere specifik. Man behøves ikke at kigge unødvendige bilevents igennem og føle sig tvunget til at køre langt for at få sit bilfix. Man kan nemlig personliggøre sin søgning ved at vælge at få et overblik over bilevents i sin egen landsdel. Det er utrolig simpelt. Under kalender i menuen kan man vælge sin egen region og undgå at falde over alle de mange events fra den anden ende af landet. Der kan man samtidigt også vælge en kategori indenfor motorsporten som fx streetrace. Omvendt kan man også holde øje med netop sin favorit kategori indenfor motorsporten. Man kan få inspiration til nye træf og komme ud og vise bilen frem til nye events i Danmark. Events, som passer på netop dig og din interesse indenfor motorsporten. 

Skal jeg være medlem? 
Nej, kalenderen er tilgængelig for alle og er helt og aldeles gratis. Alle kan få fornøjelsen af Danmarks online kalender over bilevents. Hjemmesiden bilevents.dk blev oprettet i 2018 af motorsports entusiaster og er siden da blevet drevet af frivillige ildsjæle, som også gik og manglede en samlet oversigt over de mange danske bilevents. Kalenderen er derfor en hjælp til alle, som elsker lyden af en god motor. En nem og enkel løsning, som er let og ligetil. Den bliver ugentligt opdateret med alle de seneste arrangementer fra hele landet. Hvis man er dårlig til at få tjekket kalenderen kan man også følge med på Facebook eller tilmelde sig vores nyhedsbrev, så opdateringerne ryger direkte ind i indbakken. 

Skal jeg betale for at få mit bilevent i kalenderen?
Nej, kalenderen er som sagt ledet af frivillige motorsportsentusiaster, som ønsker at samle alle begivenheder et samlet sted. Hvis vi mangler dit bilevent i vores kalender, er du meget velkommen til at kontakte os. Hjemmesiden er til for at gøre bilevents lettere tilgængelige online og vi vil selvfølgelig gerne tilføje dit bilevent. Hvis du undrer dig over, hvordan det kan hænge sammen, så kan vi fortælle, at hjemmesiden er finansieret af reklamer og bannere fra vores partnere. Hvis du ønsker at blive partner, er du også meget velkommen til at kontakte os. I samarbejde med SCPhoto leveres der billeder fra de forskellige bilevents. Disse kan ses hos SCPhoto. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce