Honda CBR 600 F3 (SOLGT) Honda CBR 600 F3 (SOLGT) Honda CBR 600 F3 (SOLGT) Honda CBR 600 F3 (SOLGT) Honda CBR 600 F3 (SOLGT)
MOTORMUS (Mc-mekaniker og direktør hos: SA-Motorcy
Følg
Følger Følg ikke

MOTORMUS (Mc-mekaniker og direktør hos: SA-Motorcy

Mand, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. nov 2006
Offline - Senest online: 23. apr Bruger er på filterliste

Frisk ung flabet motormus, der elsker fart og ballade i storbyen.......kom an B) ej, stille og rolig fyr med begge "hjul" på jorden.

Jeg er uddannet knallertmekaniker og uddannet Mc-mekaniker...elsker alt der kører på hjul og spytter flammer :P Mit speciale: Kawasaki, Honda, Aprilia, Suzuki, Yamaha og you name it. Har lavet motorer siden jeg var 12 og vidste hvad jeg ville med mit liv før jeg blev 10 år. Jeg har over 11 års erfaring og har startet selvstændigt på mit nye motorcykelværksted i Solrød. Derfor har jeg en gruppe herinde som supplement til mit firma: SA-Motorcycles.

Jeg har arbejdet for Mc-hjørnet sammenlagt i 4 år hvor jeg blev udlært Mc-mekaniker, tog en videreuddannelse på et år for at blive mc-mekker, da jeg i forvejen var knallertmekaniker.
Jeg har ellers også arbejdet for City Motor KBH fra 02-08 og lidt i 2011, hvor jeg blev udlært knallertmekaniker første gang i 2005. Og så har jeg arbejdet for Stevens mc-shop i 1 års tid i 2008-2009 :) Nu det på tide at starte mit eget og kunderne er den vigtigste nøgle til drømmen.

jeg har speciale med alle slags scootere og tuning + knallerter samt Honda/Aprilia/Kawaski motorcykler og andre mærker :) Jeg holder mine erfaringer update med en masse læsestof på nettet og efteruddannelseskurser når mulighederne er der. Ellers bruger jeg mit værksted til at eksperimentere med nogle af mine egne projekter.

Skriv hvis I mangler noget :)


Mere info om værkstedet, send mig en besked.

Tjek evt: www.salarmc.dk

Vises ;-)

Ps: Alle privatsalg der foretages herinde er under eget ansvar mht levering. Med forsikring, koster det prisen der er anvist. Betaler du en selvvalgt pris eller prutter ned på varen, er der ingen forsikring.

Jeg fortrækker at blive kontakte via min hjemmeside.





Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce