Bent S
Følg
Følger Følg ikke

Bent S

Mand, 71 år, Nordsjælland
Oprettet: 20. jul 2005
Offline - Senest online: 10. mar Bruger er på filterliste

Har haft MC siden jeg var 18 år, har startet min mc karriere på en BSA 441 shooting star, en 1 cyl. Skide svær at starte, prøv det.
Der gik på et tidspunkt i 70,erne japaner i alt, købte så en Suzuki 500A. En 2 cyl. riskoger, solgte den til fordel for en bil, børn og det der. Havde samtidigt købt en harley i kasser, som jeg gik og skruede på, lidt tungt proj. midt i
70,erne da der kun var få der havde reservedele til den og det kostede det hvide ud af øjnene, den blev solgt.
Kunne ikke undvære noget at skrue på om vinteren så jeg fald over en AJS, selvfølgeligt også et kasse proj. hvad ellers, havde fået hus, et håndværker tilbud, så det var ikke meget der blev lavet på den, noget blev det til, solgte den til nogle ældre gutter der kørte rundt op købte gl. englænder op.
Selvfølgeligt rastløshed, når der ikke er mc i huset så der blev fundet en Suzuki 500A igen, gl kærlighed, fik ordnet den, kørte på arbejde på den i flere år.
Var imellemtiden blevet varm på at få en CB750, så da der var mulighed for det blev 2 takteren solgt, til sjovt nok en ældre gut på 62.
Fandt min 750 nede på falster, motoren havde inhaleret krumtappen, den ene søle var brændt, cyklen var ikke specielt køn, den var sat sammen af dele fra både honda og suzuki, så det var et projekt, men hvad skal man ellers bruge vinteren til, så der blev skruet flere vintre. Det har været et langt forløb, men nu er den ved at være der, mangler lige de sidste små detaljer.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce