{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.207 visninger | Oprettet:

Gener efter påkørsel {{forumTopicSubject}}

Heej MCgalleri

Nåå nu er det så sket for anden gang at jeg er blevet påkørt, kørte hverken for hurtigt eller noget ligendende, bare en gammel mand som ikke overholdte hans vigepligt.

Fik en forstuvet ankel, forstuvet håndled, meget kraftig hjernerystelse og ellers ret forslået over det meste af kroppen.

Det er ved at være 5 uger siden at det skete og venter stadig på penge for cyklen, men de har lovet at de sku komme en af de følgende dage (MONDUX) og ja bruger dem ikke igen.

I løbet af ugerne efter uheldet har jeg haft lidt ondt i nakken og ret ondt i hovedet, faktisk så ondt at hvis jeg ikke sluger 10 smertestillende hver dag, så kan jeg ikke rigtig holde det ud, også min søvn er meget forstyrret af hovedpine.

har også døjet en del med min hukommelse som stadig er noget flagrende.

Det jeg vil høre jer om er om der er nogen der har erfaring med dette ? min læge siger at der kan gå flere måneder før det forsvinder, og det er jo hva det er men begynder på arbejde nu her igen, da jeg godt tror jeg kan så længe jeg husker mine smertestillende, men så har jeg det sku bare lidt ømt over at jeg ikke får for svie/smerte mere !

Er der noget andet man kan søge (penge/erstatning) selvom man begynder at arbejde igen, jeg har jo stadig store gener selvom jeg vender tilbage til arbejde, kan bare ikke holde ud at gå her hjemme mere.



Kommentarer på:  Gener efter påkørsel
  • #1   24. apr 2014 det da en træls sag, har du ikke en advokat du kan snakke med, det er specialister i sådan nogle forsikringssager

  • #2   24. apr 2014 nej har jeg ikke men måske jeg skulle prøve at finde en. ved sku ikke om man kan få anerkendt en méen grad/gene grad efter kun 5 uger, kan man nok ikke, men lidt træls at blive kørt ned og få ødelagt ens cykel/sommer og ikke få lidt erstatning for det.

  • #3   24. apr 2014 Først og fremmest godt at du stadig er her smiley
    Der er noget der hedder erstatning for svie og smerte. Min kæreste var i et biluheld og fik en erstatning på omkring 50k fra sit eget forsikringsselskab (ulykkesforsikring), så det skal da klart undersøges. Som #1 siger er der nogen, der slår sig op på erstatningssager - det koster vel ikke noget at få en vurdering af, om du har en god sag smiley
    God bedring


  • #4   24. apr 2014 Få fat i en advokat, meen graden skal være over 5% ellers giver det intet, har du ikke selv en ulykkesforsikring, du kan godt få erstatning fra 2 forsikringer, men find en advokat med det som speciale, se evt. Touring nyt der er der en som reklamerer
    " Rosberg.dk "


  • #5   24. apr 2014 Du skal anmelde det til både din egen ulykkesforsikring, og til det selskab hvor bilen der påkørte dig er forsikret, via hans autoansvarsforsikring vil du kunne få erstatning for varige men, svie og smerte, udgifter til behandling og medicin og evt. tabt arb.fortjeneste.

  • #6   24. apr 2014 Du kunne starte med at kontakte en advokat, jeg har selv tænkt på at se om jeg kan få noget erstatning efter mit møde med sundhedsvæsenet, men der bliver ved med at komme nye komplikationer til, så jeg bliver ved med at vente, for at få det hele med. Men det ender sgu nok med at jeg venter så længe, at jeg dør, inden jeg får gjort noget ved det : ) - men jeg faldt over dette firma, der arbejder efter devisen "no cure-no pay" det tiltaler mig en del! Det kan være det var noget for dig, du kan da prøve at tjekke det ud.
    http://www.minerstatningsadvokat.dk/index.php/skadestyper/patientskader?gclid=CM64veShr7kCFZN6cAodGD0Azw


  • #7   24. apr 2014 Da jeg blev kørt ned gik der 2 mdr. så fik jeg erstattet køretøjet men der skulle gå yderligere 1 år for vi kom til erstatning for de skader jeg havde fået bla smadret knæ og ryg

    Lige så snart at du ikke længere er sygemeldt så får du ikke længere for svie og smerte


  • #8   24. apr 2014 haha ja jeg kan se at jeg nok burde kontakte en advokat og se hvad han siger og hvordan jeg står smiley

  • #9   24. apr 2014 Øv smiley

    Jo hvis du har en ulykkesforsikring så kan du godt søge erstatning selvom du begynder at arbejde igen.

    Du kan garanteret også få penge af modpartens forsikringen siden du er blevet påkørt, så i det her tilfælde ville jeg tage fat i en advokat, de plejer at tage 10% for disse typer sager, det er godt givet ud.

    Jeg ved ikke hvad er værre varige men eller smerter uden varige men.. Jeg kan tælle på 2 hænder hvor mange gange jeg har sovet godt siden jeg kørte galt for et par år siden.. men har ikke ondt til daglig..


  • #10   24. apr 2014 Du kan evt. prøve at se om du kan få en aftale i stand med dit firma om at komme og gå som dit helbred tillader dig det. Det kan gøres ved at du snakker med din læge som kan hjælpe dig med at søge en eller anden § forordning, så det offentlige går ind og dækker dit firmas udgifter (husker ikke lige hvad § hedder, men det gør din læge sikkert). Hvad angår erstatning for svie og smerte, så er det ikke helt unormalt at kunne få det, men gør gerne som der står længere oppe, kontakt den advokat som MCTC har/tilbyder

  • #11   24. apr 2014 det hedder sig at man først kan vurdere om man har permanente skader/lidelser efter et år, så du skal ikke regne med at du kan få noget for din hovedpine allerede, men har du derimod fået et piskesmeld, så kan det godt være at du kan få noget erstatning for de gener det ville medføre, men igen, det er forst om et år.

    du HAR vel forhåbentligt meldt det til forsikringen..... og ALT skal skrives, eller så bruger de imod dig at du ikke fejlede det da du kom til skade


  • #12   24. apr 2014 de penge jeg IKKE fik for min skulder for 10 år siden, som jeg har ondt i HVER dag, dem ville jeg gerne undvære, for skulderen er vigtigere end penge.....

    "der er ingen sammenhæng imellem lidelse og hendelsforløb" men nu har man aldrig fundet ud af hvad min skulder fejler, heller ikke efter 2 operationer


  • #14   24. apr 2014 1 kompensation for din motorcykel

    2 kompensation for dit tøj/ udstyr

    3 kompensation for din tabte arbejdsfortjenste

    4 kompensation for din førlighed i fremtiden eller gener pga af uheldet.

    5 kompensation for Medicin


  • #15   24. apr 2014 #13 jeg har fået foretaget en scanning af hovedet og er blevet henvist til en fys, medicinen består lige nu af 1 Ibumetin 500mg og to pamoler 500mg X 3 gange dagligt.

    han siger også at hvis det bliver ved skal jeg til special læge.

    PS: selvom jeg får den medicin rækker det kun til at komme igennem dagen...
    natten er noget helt andet har ikke fået en ordentlig søvn siden ulykken.


  • #16   24. apr 2014 Jeg tog en fed highsider sidste år i maj, hvor jeg også pådrog mig en stor lækker hjerne rystelse (godt at vide der er noget der inde). Jeg døjede, og gør stadig lidt, en del med hovedpine efterfølgende, pga spændinger i nakken.
    Her var redningen uden tvivl at gå til sportsmassør! Man skal desværre selv betale hvis man vil have noget der virker, men de 240,- hver 14 dag i de værste 3 måneder, og efterfølgende 1 gang i måneden de næste 3 har hjulpet ubeskriveligt!
    Første nat efter første gang massage sov jeg som et nyfødt barn!

    Så det er klar min anbefaling at prøve det af! smiley


  • #17   24. apr 2014 I øvrigt så må du for guds skyld ikke sammenligne sportsmassør og fys med hinanden!
    Jeg fik ca. 200X mere ud af massagen, da den ligesom gjorde hverdagen udholdelig! Det er mere end man kan sige om fysén smiley


  • #18   24. apr 2014 god bedring .

    mvh


  • #19   24. apr 2014 Oh shit synd for dig. Min gode kollega tog en røvtur for et år siden. Ganske fredligt egentligt med lidt ridset læder og lidt knubs. Han troede han skulle på arbejde efter weekenden, men nu her efter et år er han stadig ikke i job. Han har fået noget piskesmælds agtigt, og der kan gå år fær han er på banen igen. Jeg håber ikke det er så galt for dig, men for gud skyld få dig sikret bedst muligt.

  • Claus L
    Claus L Tilmeldt:
    aug 2006

    Følgere: 3 Emner: 11 Svar: 236
    #20   24. apr 2014 Jeg taler af egen erfaring..

    1. Få skaden noteret hos modpartens forsikringsselskab og din egen ulykkesforsikring.., få en bekræftelse fra begge..

    2. Du kan få betalt eventuelle behandlinger hos f.eks en kiropraktor fra modpartens selskab, og evt. dit eget selskab..

    3. Efter 12 mdr. regnes en evt. skade for stationer og først herefter kan der udbetales en evt. erstatning hvis me'n graden er minimum 5 %.. En speciellæge inden for et given område afgøre dette..

    At kontakte en advokat er på nuværende tidspunkt er ikke nødvendigt, men kan evt. blive det efter 12 mdr hvis du har en anden opfattelse af afgørelsen af din skade end din ulykkesforsikring/modpartens forsikringsselskab har..

    Får du evt. udbetalt en erstatning på en me'n grad på 5 % beder du dem om at holde sagen åben, hvis de ikke gør det selv.. Dette er af hensyn til hvis din situation forværres..

    That's it.. smiley

    God bedring.. smiley


  • #21   24. apr 2014 #20 takker og nejer det lyder fornuftigt smiley

  • Claus L
    Claus L Tilmeldt:
    aug 2006

    Følgere: 3 Emner: 11 Svar: 236
    #22   24. apr 2014 Du vil kunne få en evt erstatning selvom du har været i arbejde ..

    Du vil også kunne få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste efter en bestemt dags sats fra modpartens forsikringsselskab, jeg er i tvivl om du kan fra din ulykkes forsikring..

    Jeg mener at dagene bliver gjort op efter 12 måneder.. Jeg er dog i tvivl om hvordan det forholder sig hvis det ikke er et sammenhængende sygdoms forløb.., men alle evt.spørgsmål retter du til både eget og modpartens forsikrings selskab da de kan dække individuelt..



  • #23   25. apr 2014 man kan vel ikke få for svie og smerte fra både egen forsikring og modparts vel ? det lyder vist forkert.

Kommentér på:
Gener efter påkørsel

Annonce