{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  :-(, chikane kørsel.
  • #1   25. jul 2014 Folk kører som psykopater nu om dage..
    Det er hver eneste dag man har biler der kører ud forand en og HELT op i røven..


  • #2   25. jul 2014 Så er den delt i skive egnen på FB.

  • #6   25. jul 2014 føje sig? han havde sq fået revet sidespejlet af ved den kørsel over for mig og så var det ellers addiös.

  • #7   25. jul 2014 Hvad er reglerne for placereing på vejen i DK?
    Jeg har trænet med politiet i England, og der skal man tage de betingelser, såsom olie, kurven i vejen eller synlighed i betragtning. Skal man ikke here i DK?

    Tim


  • #9   25. jul 2014 #6 Er det noget du ville gøre før eller efter du var styrtet og brækket ribben og kraveben? Hvis før, så held og lykke med at rive sidespejlet af en bil mens du kører 80km/t på motorcykel mens bilen aggressivt forsøger at skubbe dig i rabatten... Men hvis du er supermand, så er det selvfølgelig ikke et problem...

    Bilisten her burde sigtes for forsøg på manddrab. Andet kan vist ikke retfærdiggøres... Desuden en langt mere tilfredsstillende straf end at få sit sidespejl revet af smiley


  • #10   25. jul 2014 Begynder nu at forstå, hvorfor så mange bilister bliver irriteret med mig i DK, når jeg giver tilstrækkelig bremselængde foran mig. Det må være fordi jeg ikke er som regel placeret på en sådan måde, at de kan overhale. Det forklarer en masse. Ved "MC despatch riding" i London et dækjern var ofte et nyttigt tilbehør til dårlige trafik :).

    Tim


  • Benjamin R
    Benjamin R Tilmeldt:
    apr 2014

    Følger: 2 Svar: 79
    #11   25. jul 2014 Det er da helt "normalt" tilsyneladende. Jeg har oplevet det 3 gange.

    Når jeg kører MC eller EU scooter så råder jeg over hele min vejbane. Jeg bestemmer 100% selv om jeg vil ligge midt,høje eller venstre i min vejbane. Ingen bil skal mase sig forbi mig. Biler skal ikke lanesplitte.


  • #12   25. jul 2014 Som en af dem der kommenterer siger, så lærte jeg også af min kørelærer at man skal 'sidde det samme sted' på vejen, uanset om man fører bil eller mc. Dvs lidt til venstre for midten af kørebanen.

  • #13   25. jul 2014 #9 problemet er at han ikke får sin straf nu, hvor sådan en lektion ville lære ham noget/fylde en med glæde. sådan et sidespejl skal man blot røre så ryger de af, utallige eksempler på youtube, og skulle man ryge i rabatten er det jo ikke være end det der alligevel skete!!! #Hooligan-style HUUUJAAAA #NiceGuysFinishLast smiley

  • #14   25. jul 2014 Jeg ville efter lidt chikane lade narrøven komme forbi og så ville jeg følge ham til dørs og trække ham ud gennem vinduet på bilen. Jeg hader når folk presser i trafikken. Og det er faktisk tit gamle mænd og midaldrende kvinder der ligger helt oppe i røven på en.

  • #15   25. jul 2014 Når du der kommer en modkørende imod dig så er flg. den opfattelses der gøres:

    1) Ligger helt ud til rabatten = 1 knallert
    2) Ligger i midten af vognbanen = 1 fuld knallert eller 1 mc
    3) Ligger op mod midterstiben = 1 mc

    Personligt ligger jeg mod midterstriben for at blive opfattet som MC og for bedre reaktionstid, hvis der kommer et dyr fra siderne og krydser vejen. Samtidig ses jeg bedre for modkørende hvis jeg ligger bag en bil. Ved møde med modkørende trækker jeg til højre.


  • #17   25. jul 2014 #16

    Det kan da vist ikke gøre det.


  • #18   25. jul 2014 Benjamin R Det er så lige et problem og det er på EU scooteren da skal du IKKE placere dig som en MC med derimod holde til højre og ikke sinke trafikken unødig

    Men ja det er provokerende som biler skal mase forbi ..Også en af grundene til at min render noget mere som de tilladte 45kmt


  • Benjamin R
    Benjamin R Tilmeldt:
    apr 2014

    Følger: 2 Svar: 79
    #19   25. jul 2014 #18 yeps, jeg havde heller ikke nerver til at køre under 80 på min scooter smiley


  • Benjamin R
    Benjamin R Tilmeldt:
    apr 2014

    Følger: 2 Svar: 79
    #20   25. jul 2014 #18 ser ud til at en EU scooter gerne må placere sig som en MC, men opstår der kødannelse bag scooteren, så skal man holde ind til siden så de kan komme forbi.

    http://www.michaeljohansen.info/stor-knallerts-placering-korebanen-618/


  • #21   25. jul 2014 Benjamin Det er bare hvad jeg fik afvide af kørelære da jeg tog pappet

    Ligger mig også selv som om det var en MC .. Ihvertfald ved by kørsel .. Men har så heller ingen problemer med at følge bytrafikken på runneren (10hk og lave gearet)


  • #22   25. jul 2014 fængsel til svinet og ubetinget fratagelse af kørkort i flere år burde være den mindste straf ....

  • #23   25. jul 2014 bare kør stærkker end dem der er bagved, sku det være helt galt ,så nogle småpenge bagud smiley hc

  • #24   25. jul 2014 Jeg kender det lidt selv, jeg kører mc scooter og folk tror det er en ulovlig scooter, jeg får tit fingeren og hoved rysten, men har også oplevet at folk har forsøgt at bakke mig ned i lyskryds.
    De syntes åbenbart at det var belastende at en "ulovlig scooter" kørte efter dem på ringvejen..... Mange kører som svin...


  • #25   26. jul 2014 Folk i denne tråd er foraret. Men hvor mange har faktisk fulgt det op uden alt det mundgas?

  • #26   26. jul 2014 Har en lovlig 30 knallert jeg størstedelen af tiden kører på vejen med.

    Cykelstierne er noget møg.
    Huller, fulde cyklister, spøgelsescyklister, børn og ældre på fortorvet, parkerede biler, træerne hænger ud over og smider al muligt lort flere gange om året, fald i niveauet hver gang der er en sidevej OG SÅ VIDERE
    Cyklister der holder i hånd, cyklister der holder til venstre, busstoppesteder.. Listen af årsagerne til at køre ude på vejen er lang

    Topfarten på 39-42 kmt er ikke helt ubrugelig på veje med op til 60 kmt grænse, men derover bliver folk til morderiske maniacs hvis de skal ofre mere end 3 sekunder på hensynsfuldhed.

    Så et spejl er mandatory



    Når man kører der med 40 kmt på en vej med 50 grænse hvor bilister kører 60, så blive det pludselig meget tydeligt hvad ens placering har af indflydelse på hvordan man opfattes af folk fra sideveje.


    For ikke at tale om bagfrakommendes planlægning af deres kørsel/evt overhaling
    Man kan kommunikere meget uden at bruge nogen som helst ord.

    I mine yngre dage var jeg hel klar på den metode der hed "giv synderen en dårlig association til sin synd".

    Men det er som om den indstilling bragte mig ud i nogle situationer man ellers slet ikke kommer i, og jeg af det har lært at... Være hævet over de situationer.
    Jeg ser det som regel komme, hvis ikke så har jeg haft ageret præventivt godt nok til at det ikke var så slemt at det var værd at ... Bruge trumfen.
    En kort samtale har været nok.

    Og så betyder det også noget at man kører med kamera smiley
    Man kan jo altid slette optagelser, men det er som om beviset er vendetta nok

    Især hvis man kan bruge det til at få modparten til at 'bøde' smiley


  • #27   26. jul 2014 Har oplevet det nogen gange, dog uden at ryge af. Fleste gange har man takket tilbage med en manglende pynteliste eller sidespejl, eller man har bare fulgt dem til de stoppede og så kunne man "snakke" smiley

  • #28   26. jul 2014 Jeg prøvet en der chikane blokeret mig fordi han åben bart mente jeg skulle sætte farten ned, jeg kunne bare ikke nå at bremse så istedet hamrede jeg den af og lå CA 5 cm fra rabatten da jeg røg forbi ham han blev heldigvis så bange at hans lille klamme ford escort røg en tur op af jordvolden på motorvejen, han så lidt omtumlet ud men så kan han sku bare lære det det fjols.

  • #29   26. jul 2014 Jeg havde hvis muligt bremset så tumpen kunne komme forbi, noteret nummeret og gået til politiet, den er ikke længere end det. Så må politiet jo lige ridse færdsels reglerne op for tossen en gang til!

  • #30   26. jul 2014 # 25 det har jeg, og gør det igen hvis nødvendigt, finder mig sku ikke i en tumpe, der har en dårlig dag og sætter andres liv i fare i trafikken, fordi de er i dårligt humør.
    hc


  • #31   26. jul 2014 Den slags kan rent faktisk straffes efter paragraffen om forsøg på manddrab. Det sker nok desværre ikke... smiley

  • #32   26. jul 2014 Så vidt jeg husker er det faktisk ikke så længe siden at der var en der blev idømt efter den paragraf morten ??

  • #33   26. jul 2014 ...manglede da også bare

Kommentér på:
:-(, chikane kørsel.

Annonce