{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.290 visninger | Oprettet:

Fedeste mc hjelm? {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg er helt ny i denne verden, men er pt. ved at tage kort, og har netop igår købt min første mc: En Kawasaki Z 750 fra 2008.

Jeg er som sagt helt ny, så ved intet om hvilke mærker, og hvad jeg ellers skal være obs på, når jeg køber hjelm og tøj.

Jeg sidder pt. meget og kigger på hjelm. Vil gerne have en hjelm jeg først og fremmest synes er fed, men som naturligvis også er god, både i kvalitet og funktioner.

Jeg synes dog det er svært at finde en fed hjelm, men tror jeg efterhånden har fundet 2 muligheder:

"Den fede":

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-Exo-1000-Air-V2-Pulse/SubProducts/Scorpion-Exo-1000-Air-V2-Pulse-0001

Denne koster 2600,- i DK og er ikke billigere i eks. Tyskland.

.. og så "det god tilbud" - som jeg dig synes er lidt kedelig, men man sparer fra 4700,- ned til ca. 2200,- så det er jo et kanon tilbud (ved at købe den på en tysk hjemmeside)

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-RSR2-Carbon/SubProducts/Shark-RSR2-Carbon-0008

Jeg synes den første jeg linker til (hvid Scorpion) er suverænt fedest, men jeg synes til gengæld den sorte Shark er et virkelig godt tilbud.. Jeg har læst flere steder at Shark hjelmen er en af de bedste på markedet overhovedet!

Hvad mener I om disse 2 hjelme?

Hvis der skulle være et alternativ til disse 2 hjelme i prisklassem 2000-3000,- hvad skulle det så være?

OG JA: Jeg ved godt man skal prøve hjelmene først - dette indlæg tager blot udgangspunkt i, hvis nu alle hjelme passe mit hoved;)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fedeste mc hjelm?
Kommentér på:
Fedeste mc hjelm?

Annonce