{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det mørke jylland ;-(
  • #1   7. dec 2011 Trist - men det går kun 1 vej og det er nedad i disse tider..

  • #2   7. dec 2011 nej nej nej ;( for ´pokker da


  • #3   7. dec 2011 er jeg sgu ked af smiley var ellers en fed butik at besøge og altid var man velkommen smiley

  • #4   7. dec 2011 Skod da smiley

  • #5   7. dec 2011 Butikken fortsætter med samme navn og samme folk , så mon ikke det er rygter vedr.flytningen der er blevet overfortolket ?


  • #6   7. dec 2011
    Firmaet har været "Nede og vende" som så mange andre - men der er dog kommet noget godt ud af det.

    Hobro Motorcykel Center har fået adresse & værksted samt rigtige gode område og beligenhed.
    Der er nu også er mulighed for at benytte grønne områder med bålplads, bord/bænke og slå sit telt op hvis man skulle have lyst.

    Hobro Motorcykel Center er stadig væk Autoriseret Honda & Kymco forhandler, og Hobro Motorcykel Center forhandler stadigvæk de velkendte og gode varer.


    (link fjernet)



  • #7   7. dec 2011 Overfortolket af CVR og STATSTIDENDE. Nåårh jo for det er jo den slags de gør smiley Når det står der er den sgu god nok det kan du være sikker på urbanviking.dk S

  • #8   7. dec 2011 nå ja , sidder ikke og glor på skats hjemmeside og cvr registre , er glad for folkene fortsætter på den nye adresse i Hobro


  • #9   7. dec 2011 Der er RIGTIG mange der halter af de danske mc butikker, men grunden er deres kunder, folk køber over nettet for at spare, og så når lortet ikke virker eller går istykker, ja så kommer der klage sange om at det er for dårligt og at de nu har ventet i 2-3 uger på at få noget byttet eller penge retur, så er der NOGLE der henvender sig i deres lokale mc butik for at få hjælp/råd om hvordan det skal monteres og om det evt kunne monteres på deres værksted, men så flipper NOGLE ud over den pris de skal betale for at få deres netindkøbte ting sat på, og at hvis de skal betale det for det, ja så er den fortjeneste de fik ved køb over nettet jo væk.
    Og nej jeg ved godt det ikke er alle, så hvis man ikke gør sådan behøves man ikke skrive at det vil man ikke have på sig at blive beskyldt for.
    Fra det virkelig liv... en mand kommer med en baglygte og 2 dæk, olie samt filter, og vil gerne have sat dæk på, skiftet olie og filter samt have baglygten sat på, da han hører at det koster 150 pr dæk og 1 time i arbejds tid flipper han helt på tværs over det og råber og skriger at det fan.... ikke kan passe at de ikke bare " lige " kan gøre de småting for ´100 - 150 kr mere vil han fan..... ikke betale.. ja ja jeg ved godt at der er NOGLE der er lidt hys, men der bliver korter og korter imellem dem.
    Derfor tænk på din lokale biks og støt dem lidt, det er trods alt altid bedre at stå ansigt til ansigt og handle, og få en hyggelig sludder, plus hvis der en dag er noget som kræver lidt hjælp... ja så ER der en butik som man kan komme til...... hvis vi altså støtter dem..
    Sorry skulle lige af med det...


  • #10   7. dec 2011 urbanviking.dk S de fortsætter ikke. Læs lige hvad der står i det statstidende link. Det står konkurs og så fortsætter man altså ikke.

  • #11   7. dec 2011 Præcist Kim !
    Martin , har selv talt med ejeren og firmaet Hobro mc center flytter om forhenværende indehaver er konkurs ved jeg ikke , håber de kommer videre så der stadig er en fysisk butik man kan afhente dele i !


  • #13   7. dec 2011 det er vel lidt svært at give kunderne skylden for sin konkurs,

  • #14   7. dec 2011 " Hobro Motorcykelcenter ApS har oparbejdet et underskud på ca. 2 millioner, i virksomhedens 3 årige levetid "
    Wtf ?


  • #15   8. dec 2011 Arghh Filtertøsen ethvert firma der skal tjene penge skal have kunder, så hvis de ikke er der går man ned med et firma......
    Men ÅRSAGEN til at der ikke er kunder, ja det kan være firmaets egen skyld.
    Kundepleje skal være et af de vigtigste punkter, sammen med prima udført arbejde og ( meget vigtigt ) ærlighed over for sine kunder, det kommer man rimeligt langt med.
    Negativ omtale fra en sur kunde er ikke godt, men en historie kan jo også have flere sider, og kan nemt drejes så det lyder som om firmaet har skylden.
    Tag det jeg skrev.... og forestil dig at denne fyr går ud og siger at butikken vil have ca. 900 ( 300 for dæk og 5-600 for en time ) for at skifte oli, filte, 2 dæk og og sætte en baglygte der sidder med 2 skruer, så er det jo pluselig firmaet der er en røver, fordi at det ikke blev nævnt at han har fået sine ting over nettet.
    Man skal altid lige tænke på, om det der er en klage over nu også er det rigtige, eller om der er blevet "glemt" noget i klagen, 2-3 "glemte" ord er nok til at det hele bliver drejet ...


  • #16   8. dec 2011 Det er svære og hårde tider. Jeg var der selv med en virksomhed for godt et år siden. Vi valgte at stoppe mens legen var - ikke god - men overskuelig.

    Jeg vil virkelig håbe for Fenris og Co, at det går godt.

    ....det er svært at være lille selvstændig i dag.


  • #17   8. dec 2011 Kim ;
    Du har så evig ret, vi er nødt til at støtte vores små og større mc foretninger ,rundt om i landet.
    Hvis man ikke selv kan lave lortet,så kommer det s..til at se trist ud,nå butikkerne mere eller mindre er væk allesammen.


  • #18   8. dec 2011 Skal siges at jeg aldrig selv har været kunde i Hobro Mc og derfor ikke selv har erfaringer med dem , men har hørt mange mindre flatterende ord om Hobro Mc's kompetencer..... Er der hold i det er der ikke noget at sige til at nøglen er drejet... Desværre bliver der længere og længere mellem de fysiske butikker på mc området.....



  • #19   8. dec 2011 kim, når man kan få leveret org. dele fra udlandet efter 2-3 dage, mens de lokale pushere bestiller en uorg vare til 200% mere pris, så skal man godt nok være godhjertet for at "støtte" smiley

  • #20   19. mar 2012 Sikke en masse snak om en lille ting.
    Ja der er butikker der lukker hver dag.
    Det skete også for Hobro Motorcykel Center.
    Men de er åbnet igen og er blevet en super lækker butik.
    Det folk skriver om at de har hørt dårlig ting om dem er nok fordi de har været noget uheldig med at få de rigtig folk tol deres værksted.
    Det er der kommet styr på. Ham de har på deres værksted er utrolig dygtig og lader ikke em maskine gå ug af døren uden han er 100% sikker på at alt spiller.
    Ved ikke hvorfor folk bruger så meget tid herinde på at snakke om om de er gådet ned eller om de "lever"
    Tag da en tur forbi få et kop kaffe og snak med dem. De er utrolig åben overfor hvad der er sket. Ja ved godt hvad der bliver skrevet om dem men der er to sider af samme sag. Det vil man finde ud af hvis man gider at tage en tur forbi....


Kommentér på:
Det mørke jylland ;-(

Annonce