{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.313 visninger | Oprettet:

En lille historie om syn {{forumTopicSubject}}

Ja, så kom dagen til at jeg skulle have min MC til syn pga. de dyre drosslings plader til 1600 kr. ( fik 2 plader med en matriale pris på under 1 kr).

Da jeg ikke selv har kortet i nu ( skal op i morgen ) stod den nede ved mine forældre i faaborg. Så efter min far og jeg havde fået sat de 2 plader i skulle vi til syn dagen efter.
Jeg havde en tid kl 8:20, kommer der ned stille og roligt, hvor jeg køre bilen og min far MC'en. Vi får den ind og han får en masse papier, den havde lige været til syn i marts.
Efter ca. 10 min hvor han står og laver en masse med papir og computer siger han at han lige vil tage en lille tur på den, fint nok, jeg trækker den ud og starter den. Han tusser så rundt i ca. 2 min, da han kommer tilbage starter han med at sige " Ja den kører jo rigtig godt, men jeg kan ikke syne den da jeg ikke er overbevist om den kun har 34 hk" Jeg står lidt og tænke nå, da jeg har sat de 2 plader i. Vi går så ind i hallen og sprøger ham om vi ikke kan få den på et rullefelt og få det målt i stedet for. Det har de så ikke, vi sprøger om vi ikke kan blive henvist til odense og få den målt, men får at vide at de heller ikke har noget rullefelt. Hmm, så står vi så der. Han begynder at sige at den er alt for kraftig når den kommer op på 80 og der efter, i forhold til de 2 andre MC'er osm han havde prøvet. Min far begynder så at sige man kan jo heller ikke mærkeforskel på om den har 34 eller 46 hk. Han sprøger den anden syns mand om han ville tage en tur for at mærke den, men han siger han heller ikke har så meget efaring med MC. Vi står og snakker lidt frem og tilbage, og det ender med at de godkender den, og de tager mit ord for godt med at den er drosslet, og man ikke kan mærke forskel på de 34 og 46. De siger så også at de jo ikke kan vide om jeg bar går hjem og piller dem af igen.

Men alt i alt var jeg glad for at have min far med som kunne "ose" ud af sin MC vinden, da han har kørt mc i mange år.

Var bare min lille historie om min lille syns dag, som jeg ville dele med jer smiley
Ved dog ikke havde jeg skulle have gjort hvis de ikke havde synet den, da jeg har drosslet den.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En lille historie om syn
  • #1   6. jun 2006 tja det var ikke impornerende viden fra to synsfolk som burde vide noget sådant, og den beskyldning skulle de da have en flad for. Jeg havde min til syn med alm potter, synsmanden sagde, nå du går nok hjem og sætter larmepotter på, jeg sagde ja det gør jeg, og så var der ikke mere at diskutere. Min blev godkendt uden problemer ellers.

  • #2   6. jun 2006 Go´ lille historie der og godt du fik den synet.

    Held og lykke med prøven i morgen smiley

    Jimmy K


  • #3   7. jun 2006 Idéen med drosling er en god idé, men der burde være meget mere klare retningslinier om det.
    Man kegler jo rundt i forvirrende regler. Hvorfor få den synet, når de ikke engang kan finde ud af at tjekke det?


  • #4   7. jun 2006 du piller de "pladerne" ud, ik? smiley

    - man kan jo alligevel ikke mærke forskel smiley


  • #5   7. jun 2006 V.B
    Ved ikke helt om jeg vil pille de plader ud, har været ude og trille på de små rigtig små veje, og lige pt tror jeg 34 hk er nok.
    Så må jeg se om jeg kan vente de 2 år. Gør jeg nok da jeg synte det faktisk er en god ting at jeg først får nogen "rigtige" heste at lege med når man har lidt erfaring med det smiley


  • #6   7. jun 2006 Jørgen det lyder sgu fornuftigt!!

    Slap du bare af. Alt det smart ass macho fis med at pille pladerne ud kan du ikke bruge til en skid. Start du med at få lidt øvelse og fornemmelse for og af din cykel. Der er sgu ingen ide i, at hoppe uerfaren på en kværn der er for voldsom og måske slå sig selv ihjel.

    Glem som sagt de macho opfordringer til ulovligheder og om at pille dine plader af. Kør lær og få erfaring. Med tiden skal du sgu nok komme ud og køre på noget større og kraftigere.

    Alex.


  • #7   7. jun 2006 Alex har ret - men stadig, ret platte regler... snart kommer de op med at man ikke må køre en større bil end en 1.1 motor til at starte med eller sådan noget....fiiiiis

  • #8   7. jun 2006 Ja gid de ville indføre samme regler for unge bilister !!

  • #9   7. jun 2006 Hvis de ikke tror på den er droslet, så må de enten bevise at de har ret, eller også bliver de nødt til at godkende den.

    De kan jo ikke afvise den, hvis de ikke kan bevise noget.

    Men ellers, spændende læsning. smiley


  • #10   7. jun 2006 Tja hvis du piller plader ud, så tror jeg sg ikke forsikringen dækker hvis der sker noget, jeg tænker her personskade, for så bliver cyklen sg nok kigget grundig igennem. Og ingen dækning, så er det dælme træls.

  • #11   7. jun 2006 Held og lykke med prøven ! Og det er et meget fornuftigt træk at beholde droslingen, så er der heller ikke de store bekymringer om at bare køre og lære cyklen og kende.... Men når du nu har fået kortet idag, kan jeg næsten gætte at din cykel står ved skovsøen på torsdag !

  • #12   7. jun 2006 Shovelhead R:
    Yep det kan du have ret i at den gør, kender godt nok ikke nogen andre på MC som der kommer der ned, men så kan jeg hoppe lidt rundt for mig selv smiley


Kommentér på:
En lille historie om syn

Annonce