{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.994 visninger | Oprettet:

Vlado Klovn {{forumTopicSubject}}

Skal lige ha`min harme ud.Vlado fra politijagten er da den mest usympatiske betjent der er i DK.Ingen empati tror kun det værste om folk,selvretfærdig,kan selv rode med sin pc under eftersættelse dvs kikke væk fra vejen i flere sek. med høj hastighed!!!!!!! Flot!!!Han er et godt eks.på en der elsker at have magt,overreagerer gang på gang.Sikke en klaphat.Rejs dog hjem Vlado.Det var da at gøre samfundet en tjeneste.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vlado Klovn
  • #1   29. okt 2014 Hjalp det at komme ud med det?

  • #2   29. okt 2014 jeg har aldrig haft personlig kontakt med ham, selvom han kører i det område jeg bor. jeg har set en masse politijagt, og synes generelt det er nogle meget sympatiske betjente man følger, på nær Vlado. ham bryder jeg mig altså ikke om.
    hans smørede grin når han har fanget nogen virker bare som om det er et personligt hævntogt frem for at håndhæve loven.


  • #4   29. okt 2014 det minder mig om den razzia de holder i Hedehusene lige nu. De var sku ikke særlig glade for firmabilen holdte i vejen for de kunne bilerne. Puha en magtliderlig en.
    Men folk kører godt nok langsom i dag smiley

    Skal i bruge lidt live "politi stationen" siger i bare til. Indtil videre er der en som er blevet taget for sprit i en a6, han overså politimanden for derefter at skrabe undervognen på kantstenen da han drejede op. Og lige i dette øjeblik holder en af de lokale brian'er med åbnet motorhjelm(nok 10 min siden de åbnede den).
    Det er alligevel okay underholdning på en kedelig onsdag smiley


  • Niels B
    Niels B Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 2 Emner: 22 Svar: 810
    #5   29. okt 2014 Så kom den, tak har ofte tænkt at skrive om den selvfede linselus. Hold op hvor må der sidde mange hæderlige betjente og bide i sofabordet når han blamerer sig.

  • #6   29. okt 2014 Kan godt li når man går ind og ser på dine forum emner HAHAHA smiley den er go griner at den der kommer nu smiley

  • #7   29. okt 2014 Nååårrhhh

    Endnu en politiet-er-nogle-røvhuller tråd, fordi de stopper motorcyklister der kun kører over 100 km/t i byen.....

    smiley


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #8   29. okt 2014 Tommy & Co... I kan jo bare undlade at tage med Vlado på arbejde - underforstået, slå over på Kanal 4 og se "Top model"... Det er udelukkende jeres valg! smiley

    Havde det været "godt fjernsyn" hvis Vlado (eller én af de utallige andre "følg betjenten" serier) blot viste redning af ældre damer, andefamilier osv. ? Nej...vel?

    Så forøvrigt noget fraklip fra Politijagt, hvor Vlado og en kollega snakkede om en klaphat på en Fireblade (eller lignende) der rullede langt over 200km/t - men at de dog fik ham stoppet. Tja...sjov historie.....


  • #9   29. okt 2014 smiley smiley

  • #10   29. okt 2014 Den GSXR de stoppede i dag - er den i øvrigt ikke oprettet herinde? Noget bronzefarvet eller i stil med det...

  • #11   29. okt 2014 blev stoppet af ham der hedder henrik, han var sku en fin betjent. ( kanal 5 politijagt)
    hvis der skulle være nogle herinde der ikke har set da jeg blev nuppet, er filmen her smiley http://www.motorcykelgalleri.dk/video/diverse_mc/10786-politijagt___en_heldig_dag__


  • Niels B
    Niels B Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 2 Emner: 22 Svar: 810
    #12   29. okt 2014 GTR jeg tror du har misset pointen; Manden er en helt, og er tydeligvis født til noget større.

  • #13   29. okt 2014 Det minder mig om ham homoen fra Razzia - Skat rykker ud. Han er også mega usympatisk og nedladende over for dem han buster. Fair nok at de buster folk, men man kan da godt behandle folk ordenligt.

    Og så er der selvfølgelig denne klassiker med Tolder-Keld og en stakkels Svensk kok.
    http://www.youtube.com/watch?v=g12PwG543vo


  • #14   29. okt 2014 Hvad mener du med at han skal rejse hjem ?

  • #15   29. okt 2014 PRO at du siger du vil kører pænt resten af md.....

  • #16   29. okt 2014 # 13 he he , så fik han da lige ødelagt et par knive, manden har store kokke knive med, og så begynder de at måle på den lille 3 i en kniv smiley :) sku da godt svenskeren ikke var jæger hc

  • mogens N
    mogens N Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 69
    #17   29. okt 2014 Jeg kender et par af de lokale sheriffer og de er bestemt ikke glad for Vlado´s måde at reklamere for firmaet på, personligt syntes jeg at han virker til at være en kamera syg lille lus, ikke fordi han stopper folk det er bestemt helt fint men måden han opføre sig på er et nummer for arrogant til mig smiley

  • #18   29. okt 2014 HC Den kan jeg godt huske jeg så, så tænker man bare der er nogle som er heldige, men lige i nuet kunne du mærke der var noget alvorligt under opsejling smiley

  • #19   29. okt 2014 kunne have fået en oscar for filmen, en mands liv går i grus smiley

  • #20   30. okt 2014 #10 tidligere ejer. H. R. Kunne også genkende den. smiley lille verden. Altså vor lille form

  • #21   30. okt 2014 #14 han er (antager jeg) fra Serbien, så skal han jo bare rejse hjem hvis man ikke kan lide ham..

    Enig med GTR, lad da være med at se det lort, politijagten, razzia alt det pis er ren propaganda mod befolkningen, og hr. og fru. jensen fryder sig over det pis de ser, mens deres eget mel er alt andet end rent..


  • #22   30. okt 2014 Utroligt, ser man bare programmet for at brokke sig, vi er forskellige mennesker og der er forskellige programmer, hvis man ikke gider Vlado, så tag den den store kagedyst istedet for
    Nikolaj, ja selvfølgelig skal systemet tale pænt til folk der snyder og svindler med afgifter, og prøver med alle mulige undskyldninger når de bliver nappet, det er en flok nasserøve der vil køre i biler og på MCer de ikke har råd til. Vi andre der betaler afgiften kan føle os til grin, det er sku fint de bliver taget, og for min skyld må de godt tale lidt hårdt til den slags svindlere.


  • #23   30. okt 2014 Aaarh Leo, tror sgu de fleste mennesker har prøvet at snyde systemet på den ene eller den anden måde. Men du har måske levet hele dit liv på den rette vej uden nogensinde at have lavet noget forkert? Så skulle du også være den eneste i hele DK.

    Statens representanter skal bare tale ordenligt til folk, sådan er det bare. Det er almindelig plig og alt andet mindsker deres troværdighed.


  • #24   30. okt 2014 Nicolaj, prøv lige at forklare hvor jeg i mit tidligere indlæg skriver, at jeg tror de fleste mennesker vil snyde systemet, jeg skriver faktisk kun om dem der har snydt og er taget på fersk gerning, altså dem der med i programmet, med andre ord Fakta, i modsætning til det du skriver om mit indlæg

  • #25   30. okt 2014 Hvad fanden snakker du om? Det er på grænsen til sort snak det der.

    Det virker til at du er ligeså dårlig til at læse som du er til at skrive.


  • #26   30. okt 2014 smiley smiley

  • Niels B
    Niels B Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 2 Emner: 22 Svar: 810
    #27   30. okt 2014 Det er da systemet der snyder DIG, verdens højeste skatter + afgifter + gebyr og moms, og så står idioten og påstår, det er ham der skaber værdi, så vores børn kan gå i skole.( -Efterhånden en udbredt opfattelse, at det er skattevæsenet der tilvejebringer værdierne).Hvis man ikke kan genkende statspropaganda når man ser det, er man allerede et hjernevasket produkt af D(D)R.

  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #28   30. okt 2014 @Niels: Du har maks. 2-3 timers kørsel til nærmeste grænse, og det står dig helt frit at benytte chancen - "systemet" holder dig ikke tilbage! Og hvis du ikke benytter dig af chancen, så skal du bidrage som alle andre. Du skal også betale dine bøder hvis du kører for stærkt. Du skal også betale reg.afgift på din MC/BIL osv. osv. osv. Men til gengæld kan du nyde godt af alle de herlige frie ydelser som tilbydes - uagtet om du bruger dem eller ej! Forøvrigt har du også retten til at ytre dig mere eller mindre frit, hvilket ovenstående indlæg i alt tydelighed beviser...

    Ja! Ham idioten som du hentyder til har også en opgave, som faktisk er super træls nødvendig, idet *MANGE* bare vil- og snyder systemet. Ingen nævnt og dermed ingen glemt. Forenkelet sagt, så er det således, at såfremt der ikke var nogen snydere, så er der heller ikke brug for ham. Ligeså med vores vildt udskældte Etat! Det er ikke alene ham idioten som har til opgave at kære om vores system. Det burde både du, jeg og alle andre ligeså gøre. Men desværre er virkeligheden bare den, at mange selv sætter deres agenda ift. opfattelse af; hvad er snyd, og hvor hurtigt er alt for hurtigt! Når du har sundet dig en smule og nydt den herlige danske natur, så vil du uden tvivl også kunne forstå det!

    smiley


  • #29   30. okt 2014 Nicolaj, hvis det er mit indlæg du ikke forstår, så må jeg give op med hensyn til dig, så skal de bare have dine skolepenge tilbage, hvis du altså har gået i skole.

  • #30   30. okt 2014 GTR, jeg kan ikke være mere enig

  • #32   30. okt 2014 Jeg "facepalmer" lidt hver gang folk siger at man "bare kan flytte til Tyskland eller Sverige" hvis man ikke kan lide at betale absurd høje skatter og afgifter som samfundsøkonomisk set ikke giver nogen mening.

    Det er altså ikke "bare lige sådan" at flytte fra familie, venner og job til et andet land med et andet sprog og en anden kultur.


  • #33   30. okt 2014 Sjovt at loven i DK kun gælder for alle andre end landets politikere.
    Synes jeg kan huske en sag hvor tidligere formand for De konservative Bendt Bendsens chauffør blev stoppet med et gevær i forhenværende politimand Bendtsen tjenestevogn.

    Eller næsten samtlige landets politikere blev fotograferet i deres biler på vej til dronningen uden at bære sele, da den ellers ville krølle deres tøj.

    Man skulle bare have immunitet.
    Har hørt om ensag hvor Karl Gustav skulle være blevet stoppet af politiet i DK i hans M3, hvor det vist gik lige lovligt stærkt.
    Da policen så spurgte ham hvem han troede han var, kom svaret prompte
    KUNGEN af SVERIGE, han kunne vel også have sagt kong knep!


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #34   30. okt 2014 #32: Mon ikke der er mindst lige-så-mange der "facepalmer" over din holdning om at skatter/afgifter ikke giver mening ift. samfundsøkonomien? Ret beset er det jo sådan, at man ikke kan plukke penge på det virtuelle pengetræ i baghaven! Det er blot en historie som din mor (eller far) har opfundet til lejligheden de utallige gange du har pint og plaget dem om lommepenge! Eller måske skal man søge din uvidenhed i det politiske ståsted? Det nemmeste i denne verden er at bruge andres penge - lige indtil de heller ikke har flere penge! Du er så "heldig" at være født ind på dansk grund. Og i denne klub varetager man interessen ud fra demokratiske retningslinier, som hverken du eller jeg nogensinde kan være 100% enig i at følge. Ikke desto mindre har du nogle fordele- og bagdele. Men du kan selv vægte "det" som betyder mest for dig selv. Og skulle du nå til den overbevisning, at skattetrykket er alt for højt, så brug din holdning. Din stemme. Og i sidste instans, så kan du søge et lavere skattetryk med de plus/minus sider det har. Og jeg siger ikke at du skal flytte til Tyskland eller Sverige. Du bestemmer selv hvorhen du vil søge.... for du har åbenlyst ikke meget forståelse for de danske rammer, dvs. indtægt/udgift! Jeg ville da hellere end gerne bevare mere af min egen løn eller opsparring. Men skal jeg vælge om det skal være skik følge eller land fly... så vælger jeg *altid* kongeriget Danmark! Hvis du ikke tør at tage springet væk fra det høje skattetryk, så er der nok mere tøsedreng i dig end først antaget. Omvendt, så har du jo også større afstand til "far & mor" og det famøse pengetræ som står i baghaven! smiley

    #33: Hvor er det dog smålig læsning.... jamen altså! Når du selv engang bliver minister eller konge af bjergtoppen, så kan du glæde dig lidt over de frynsegoder som følger med den position. Og indtil da, så synes jeg da bare du burde nyde din tilværelse, dit fantastiske liv og gode humør. Hvorfor pege fingre af Bendt Betjent eller Karl Gustav? Uagtet hvor meget du stritter med dine økologiske rønnebærsfingre, så skal du betale dine fartbøder selv - og nej, du må bare ikke rulle rundt med en AK47 i dit handskerum i bilen.... med mindre du har et udbredt ønske om at fylde op i gitterly! Og sådan er det bare! Har du forøvrigt ikke én eller anden fordel i dit liv, som jeg og alle andre kan bruge til at være røv misundelige på dig for? Der må være ét eller andet.... eller?
    smiley


  • #35   30. okt 2014 GTR.... Der er jo et pengetræ... Det er bare ikke folk som os der har adgang til det... Blot skal vi sørge for at det altid er i vækst og i god stand til de få.

  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #36   30. okt 2014 Åhhh....Keyser! Er vi nu ude i den evindelige socialistiske kampsang? Jeg kan næsten høre "de få" skrige noget helt andet! Luk Cocacola, Lego, Maersk, Danfoss og alle de andre top-100 virksomheder (som ejes af de få)... og på vejen ud til lukningen, så husk lige lukkeplanen for resten af danmark, ikke? smiley

    Mit gæt vil være, at både du og jeg må følges med Jens fra Greve... når vi drager afsted til Sverige, Tyskland og andre steder, hvor der stadig er nogle "få" der gider at bruge penge på vækst, således den forsmåede og selvopfattende mellemklasse (der forøvrigt aldrig har haft det bedre) kan tjene nogle penge, køre MC, have hus og råd til vinter & sommerferie og og og....

    smiley


  • #37   30. okt 2014 GTR.... Du bør ikke være så negativ hver gang der er nogen der ikke bakker op om det du føler er rigtigt.... Men vis mig at systemet ikke er designet til at sende penge op igennem pyramiden, således det er forholdt de få at have verdenen som deres hobbyprojekt og legeplads.... Ærgerligt vi ikke kan mødes om 1000 år, og se hvem af os der fik ret.... Men der er jo selvfølgelig også den mulighed at det nuværende koncept har en indbygget selvdestruktion (håber jeg da lidt på) der vil føre til noget bedre. I så fald kan man jo godt argumentere for herlighedsværdien ved det system vi er i nu...

  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #38   30. okt 2014 Keyser: Dialog behøver i min optik ikke være negativ, hvilket heller ikke er tilfældet. Jeg hilser uenigheden velkommen- og i sidste instans er enigheden jo den, at vi ikke er enige. Sendte endda 2 x skæve smil for at lette på den mulige negative tolkning. Fremover vil jeg bruge hele 3 af slagsen!

    Du kan vende og dreje din berømte pyramide, således at "de få" vil være i bunden! For sandheden er jo den, at toppen ikke kan bestå uden bund- eller omvendt! Men hvis du fra bunden forventer at være "de få" uden indsats, så må jeg skuffe dig! Hvis du for en kort stund afviger fra din pyramide og tænker klassisk væk fra (måske) socialistiske tankegang, hvor alle skal dele alt.... så kig på naturen - endda efter en given "selvdestruktion" som du håber på! Du som hyæne jagter din abe og du glædes over kommende måltid. Lige nok til dig - lige det som skal bruges for at du overlever! Og her kommer din holdning så i konflikt, idet nabo-hyænen indtræder på madscenen og forventer, at den uden indsat bare må/kan/skal æde dit hårdt optjente måltid. I din verden vil du dele hele lortet.... i min verden, tja, der vil jeg nok spise hvad jeg har brug for- og måske... kun MÅSKE, vil jeg levne og bortgive den øverste del af lårbenet!

    smiley smiley smiley


  • Nhb
    Nhb Tilmeldt:
    mar 2014

    MC-er: 1 Svar: 78
    #39   30. okt 2014 GTR, du giver fuldstændig ingen mening hvis du er et menneske.

    Hvis du derimod er et dyr, så er det klart du tænker sådan, fordi du ved ikke andet.

    Men nu ved mennesket andet, og det er derfor at man skal handle anderledes.

    Hvis man ikke kan se hvad der foregår, og hvad der er galt med systemet, så er det fordi man er hjernevasket af det.

    Dem der føler sig beskyttet af systemet, og blærer om dit og dat, og ser ned på andre, er netop de svageste i hele flokken. Og de har brug for sådan et system for at klare den.. Netop fordi de er grådige, selvoptaget, og ikke ville kunne opføre sig sådan, hvis der ikke var dette system.

    Man kan ikke forestille sig hvordan det KUNNE være, fordi der har aldrig været en tid hvor det har været anderledes. At man så ikke kan tænke sig til noget bedre, er også fordi man er hjernevasket af systemet.

    Hold dig til pointen, og lad være at pakke dit skrivning ind i diverse dyreeventyre og hvad har vi.



  • #40   30. okt 2014 GTR....Jeg forudsætter at vi kan arbejde på at tilsidesætte vores dyriske adfærd i stedet for at dyrke den.... Det ligger ikke lige om hjørnet, men jeg er fast overbevist om at det er vejen hvis vi som race skal overleve... Alt vores materialistiske gok og gejl og higen efter profit tror jeg ikke er befordrende for vores bæredygtighed...



  • mogens N
    mogens N Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 69
    #41   30. okt 2014 He he det er ski sjovt at hvordan en tråd kan fise fuldstændig af sporet herinde smiley

    Det startede men at en konstaterede at han syntes at en anden er en klovn og nu er vi endt i en snak om hvorvidt man er hjernevasket....

    Spændene smiley *popcorn*

    P.S Vlado er en røv og DET ER samfundets skyld smiley


  • #42   30. okt 2014 Ja det er det da, var det ikke for "vores samfund" så var han slet ikke her i DK..

  • #43   30. okt 2014 #41.... Ja men hvis ikke tv er hjernevask hvad er det så....???? Så tråden holdes da stadig lidt i ånden... smiley

  • #44   30. okt 2014 kender ikke Vlado, men på tv virker han temmelig usympatisk,(om det er klippet så han fremstår sådan ,aner jeg ikke )

  • mogens N
    mogens N Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 69
    #45   30. okt 2014 @44 Der er du inde på noget michael, de kan jo trylle i deres klippe rum, men ellers et meget sjovt program at set man får virkelig set nogle karakter som ham der alti alti og vores egen hc smiley

  • #46   30. okt 2014 var/er alti alti ikke også herinde ?


  • mogens N
    mogens N Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 69
    #47   30. okt 2014 Det er jeg faktisk ikke klar over smiley


  • Niels B
    Niels B Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 2 Emner: 22 Svar: 810
    #48   31. okt 2014 GTR. Danmarks Radio er noget mere stolt af dig, end jeg er.

  • #49   31. okt 2014 GTR, du ved tydeligvis hverken hvad du selv eller hvad jeg snakker om.
    Der bliver i tråden nævt registreringsafgiften, og hvis du vidste bare en anelse om samfundsøkonomi, nærmere betegnet Laffers teori om optimal skattesats, ville du vide hvorfor det ikke giver "samfundsøkonomisk mening" (og ikke "ikke mening for samfundsøkonomien, som jeg netop IKKE skrev).

    Her er et hint: http://da.wikipedia.org/wiki/Lafferkurven

    Er skattesatsen på højre side af t*, er det således at der vil komme færre penge i statskassen ved at øge skattesatsen, og flere penge i statskassen (samt et større forbrugeroverskud) ved at nedsætte skattesatsen.

    Og i øvrigt, kan du så ikke lige holde en ordentlig tone? Jeg går heller ikke og fornærmer dig på din person, og jeg har heller ingen intention om at gøre det.


  • #50   31. okt 2014
    At gå helt off topic Jens. Så vidt jeg forstår det er lidt af en fordrejning af Lafferkurven. Når du går over t du få en reduceret indtag sats, ikke mindre indtag, og at det også er almindeligt accepteret, at t er ikke på halvvejen med en symmetrisk fordeling, men at der er en højre hånd skævt. Desværre, der indikerer, at det nuværende afgiftssystem ikke kan være optimalt for returnering af interesse, men stadig øger absolutte indtag. Selvom BNP reduceres de samlede skatteindtægter er fortsat højere end det ville være for en lavere skattesats på et større BNP. Så selvom jeg foretrækker at betale mindre i skat personligt jeg kan ikke bruge dette som et argument for en reduktion.

    Redaktionen på Politijagt er rigtig gode til deres job. Vlado gør at Dracula ser sympatisk ud. Han minder mig om den lille mobbet kid i skolen, når mor er rundt og en han har foret et licens til at bøde.

    Tim


  • #51   31. okt 2014 Jeg tror du har misforstået noget. Du kan NETOP bruge lafferkurven som argument for lavere skattesatser; ikke blot på bilmarkedet, men også på arbejdsmarkedet, og det bliver det i den grad også gjort.

  • #52   31. okt 2014 At hæve skattesatsen når du er til højre fra t* vil netop også føre til en lavere absolut skatteindtægt. Jeg tror du bliver nødt til at læse lidt op på Laffers teori.

  • #53   31. okt 2014 Hvis du sammenligner en jævn og skæve kurve kan du få en højere maksimal skatteindtægter ene end den anden, og 50% maksima med kurven tendens til 0 er kun den teoretiske kurve, og generelt accepteret som forkert, er det i praksis aldrig 50%, så det er desværre ikke anvendelig som et argument for en cap :(. og man kan sagtens have et loft på 70 i stedet for 50, som er mere accepteret

  • #54   31. okt 2014 Har du læst hvad jeg har skrevet? Jeg omtalte "Når man er til højre for t*."
    t* er der hvor du har maksimal skatteindtægt. Du kan ikke få mere skatteindtægt ved at øge skattesatsen (altså gå længere til højre) når du allerede er til højre for t*.
    Læs lige op på det. Du har misforstået et eller andet.


  • #55   31. okt 2014 smiley

  • #56   31. okt 2014 Du henviser til http://da.wikipedia.org/wiki/Lafferkurven men der er mere korekt at henviser til http://www.jstor.org/stable/25604302som er en smule mere hæderlige og sondrer mellem rente og indkomst (især på grund af misforholdet mellem velhavende og fattige individer i en population og deres forventede afkast).

    Men her http://www.nber.org/papers/w15343 kan man se at jo flest af experter er dybt uinig om maximal intekt og hele konceptet, og at "a permanent surprise increase in capital taxes always raises tax revenues" (dvs. sats over t producere en hævet indtægter).

    Jeg personligt enig i, at teorien bag 0 og 100% skal være sandt, men er nødt til at udskyde til eksperterne, at t er ikke bindende.

    And that Vlado still looks like an ass on TV smiley

    Tim


  • #57   31. okt 2014 Ehm... Har du selv læst det du henviser til? Det første du henviser til afkræfter jo ikke lafferkurven, det afkræfter bare at der ikke nødvendigvis kun er ét toppunkt på lafferkurven, men muligvis flere, og at den ikke nødvendigvis er symmetrisk.

    Det næste du henviser til at taget helt ud af kontekst. I selv samme analyse står der ordret: "Denmark and Sweden are on the wrong side of the Laffer curve for capital income taxation. "
    Analysen omhandler i øvrigt udelukkende "capital income taxation" og altså IKKE registreringsafgift eller lignende, som var det jeg omtalte i et forsøg på at give et svar "GTR" på hans sviner af en kommentar.



  • #58   31. okt 2014
    "Ehm ... Har du themselves læst the du henviser to? The first du henviser to afkræfter jo not lafferkurven, it afkræfter nøgne that not necessarily only is an toppunkt on lafferkurven, mænd muligvis several, and that the not necessarily is symmetrisk."

    Præcis der er flere!

    "Det next du henviser that taken completely out of context. Jeg Even the same analysere are der ordret: "Danmark og Sverige er på den forkerte side af Lafferkurven for beskatning af kapitalindkomst."
    Analysis omhandler jeg ÖVRIGT exclusively "beskatning af kapitalindkomst" and altså not registreringsafgift or similar, who was the Remix omtalte jeg et Forsøg that Give et answer "GTR" På hans sviner of en kommentar."

    Lafferkurven har intet at gøre med registrationsafgift, jeg troede, du havde en interessant sidebemærkning, jeg havde ingen idé om, at du troede det havde noget at gøre med registrationsafgift.

    der er helt ved siden af smiley


  • #59   31. okt 2014 smiley

  • #60   31. okt 2014 Desuden Laffer Kurven er lidt ligesom Julemanden, meget rart, men efter yderligere undersøgelser ikke alle tror på det.
    Der er også folk, der tro klimaændringerne ikke har haft bidraget fra menneskes aktivitet.
    De mangler det vigtig punkt, som er, hvordan det påvirker mennesker uanset årsagen. Det er nogle gange en god idé at se på, hvordan vi kan stoppe noget, selvom vi ikke er enige om, hvordan det begyndt?


  • #61   31. okt 2014 Ej nu må du altså stoppe... Hvad har klimapolitik med det at gøre? Der er altså ikke nogle fornuftige økonomer som ikke anerkender Laffers teori om maksimal skatteindtægt til en hvis vis grad (om ikke på arbejdsmarkedet, så på visse forbrugergoder).
    Mener du i øvrigt at man ikke kan bruge teorien på registreringsafgiften? Det må du altså forklare yderligere.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #62   31. okt 2014 @Jens: Først vil jeg lave adresse på "tone og fornærmelse". Jeg har ikke haft til hensigt at fornærme eller svine dig til - ingenlunde - og mit indlæg/svar ift. dig skal tolkes letfølt og med et smil. Har du opfattet det anderledes, så skal jeg være den første til at stikke dig en undskyldning - uagtet at du åbenlyst har modtaget det anderledes end det var afsendt. Dette er faren ved skriftlig dialog, hvor man ikke kan sanse toneleje og de fysiske parametre. Så er det på plads! (håber jeg).

    Jeg er udemærket bekendt med Laffers teori, men i sin enkelthed, har jeg end ikke overvejet, at den skulle bringes til bords i forhold til synspunktet om "rigets tilstand", hvor folk mere eller mindre selv bestemmer om hvorvidt de vil være med- eller de søger andre græsgange. Min holdning er ikke, at vi bare lader stå til. Eller at man blot hypper et højere skattetryk for at få statskassen til at være i balance. Eller det omvendte for den sags skyld. Min pointe var- og er blot, at det er alt for nemt at trække det evige "jokerkort" om at HELE "systemet" bare er smæk fyldt med fejl, og at løsningen findes lige omkring hjørnet. Brok...brok...brok...og atter brok! Både du og jeg (samt Laffers teorier) er en del af systemet. Og dertil millioner af andre mennesker med forskellige holdninger til hvorledes "systemet" bør og skal være! Intet ville være nemmere om du kunne følge "din vej" og jeg ligeså kunne bestemme hvilken retning "mit system" skulle være. Men sådan hænger systemet bare ikke sammen- og det vil aldrig komme til at fungere sådan! Der vil altid være tale om tonsvis af mystiske kompromisser, som sluges og håndteres forskelligt. Nogen har deres holdning ud fra politisk overbevisning eller livsopfattelse. Andre har deres overbevisninger på andet ståsted. Faktum er blot den, at vi aldrig bliver helt enige om hvad der er godt. Men vi skal alle høres- og vi har mulighed for at påvirke ud fra de rammer "systemet" giver af mulighed. Og for at det ikke skal være løgn, så er der jo også delte meninger ift. Laffers teorier (og så mange andre), idet ingen har den fulde sandhed - end ikke kan påvise "Hvad sagde jeg"..... Jeg ville ønske og håbe at det var anderledes. Men det er en helt anden historie.

    Man kan brokke sig. Man kan søge indflydelse. Der hvor kæden for mit vedkommende hopper af, er når folk "truer" med exit ift. "systemet" og ikke vil deltage proaktivt - uagtet om deres forslag ikke tiltaler mig i helhed. Det er ikke min opfattelse at du truer med exit....men dog gør opmærksom på, at du slet ikke har noget valg ift. familie, venner og sprog (såfremt jeg husker korrekt). Jeg kender mange som har taget springet væk fra nationen (det har jeg selv gjort) uagtet at familie, venner, børn og sprog kunne være en show-stopper. Men sjovt nok, så får man et lidt andet syn på sagen, når man har åndet fremmed luft for en stund. Ikke dermed sagt at "systemet" bliver nemmere at sluge... men kort fortalt, så bliver min udfordring med accepten af "systemet" langt nemmere. Vi er ret godt kørende. Vores problemer og udfordringer er faktisk ikke voldsomme ift. andre. Jeg vil gå så langt og sige, at vi kan være ret stolte over vores nation og måden "systemet" er opbygget, forandres og ikke mindst hvorledes vi også lykkedes med villighed for forandring.


  • Carsten M
    Carsten M Tilmeldt:
    okt 2014

    Følger: 1 Svar: 44
    #64   1. nov 2014 Jeg er blevet stoppet EN DEL gange, og flere af dem har været særdeles dyre, men jeg har endnu ikke oplevet en Uhøflig betjent, ej heller at føle mig "uretfærdigt behandlet".

  • #65   3. nov 2014 #10:
    det er min tidligere cykel ( http://www.motorcykelgalleri.dk/galleri/55205-suzuki_gsx_r_600_tidl__motorcykel )
    grinte da også lidt da jeg så Politijagt smiley

    Aner dog ikke hvem der ejer den nu smiley


  • Niels B
    Niels B Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 2 Emner: 22 Svar: 810
    #66   3. nov 2014 Lige noget relateret her til sidst; DE TAGER KØRETØJET hvis du kører sprit (ved ikke m det der andet ), så tag for guds skyld den gamle Golf, hvis du tænker i de baner.

  • #67   5. nov 2014 #66
    er det ikke først ved en promille på over 1,x ? eller flere gange overtrædelsen?


  • #69   17. nov 2014 Jeg synes vi røg af sporet meget tidligt. Vlado brokker sig over at folk har travlt med alt muligt andet end at køre bio når de kører bil. Samtidigt sidder han og taster nummerplader og andet ind på en skærm mens han selv kører. Det er dobbeltmoral så det basker.
    I øvrigt er sådanne udsendelser ren propaganda, der har til formål at vise hvor godt Staten passer på dig, og hvor meget du får for de 75% af din indkomst som du giver staten.


  • #70   17. nov 2014 #69> Spot on.

    Der er nærmest dødsstraf for at tale i mobil i bilen. Men du må gerne ryge, skifte musik, råbe af børnene, tage sminke på, pusse næse, konferere med personen på passagersædet og hvad man ellers kan tænke sig til - for gør du alle disse ting, så har du stadig fuld fokus på trafikken.

    Det er ren heksejagt. Og en klam en af slagsen, der alene har til formål, at spæde i den slunkne statskasse.


  • #71   17. nov 2014 Tak Peter.Skal vi så ikke lade disse vise ord smiley slutte denne tråd. smiley inden den ender helt i den anden grøft.


  • #72   17. nov 2014 Politiet må jo gerne .. eller noget

    Her i videoen er det jo åbenbart forsvarligt at betjenten som køre bilen med op mod 200kmt også betjener radioen imens den på passager sædet sidder og hyler op

    https://www.youtube.com/watch?v=7ThiIoLLEeE


  • #73   17. nov 2014 oh lad dog være... self skal de jagte dem også over 200km/t... ellers vil vi alle da bare køre over 200 for at komme væk..

  • #74   18. nov 2014 Elias .. Ja klart .. Men køre 200 + snakke i radioen med HS det er fame IKKE ok .. Kan hende kællingen på passager sædet vel klare istedet for at sidde og hyle op

  • #75   19. nov 2014 Paul Erik A, hold da helt op!!! du er ikke bare umoden du er åbenbart også tåbelig hende kællingen på passagersædet, flot omtale af en person der bare passer sit job.

  • #76   19. nov 2014 Nu vi alligevel er igang med at svine, så er der faktisk en, der er værre end Vlado. Det er ham bæstet fra Skat, der var med i Razzia på TV2 igår aftes. Man kunne næsten fornemme hvordan noget i bukserne var blevet rejst fordi han var kommet med en rigtig politimand ud at fange skurke i form af udenlandske biler i Danmark. For det må man jo ikke i Danmark og som ham meget overbevisende fik fortalt, så "håber han sandelig, at han kan få lov, at komme på hospitalet hvis han fik brug for det". Så bliver der lige spillet på følelsesregistret og fællesskabsfølelsen.

    Ja, det er én måde, at se det på. En anden måde er, at Danmark efterhånden er et stort helvede af regler og paragraffer, som ingen fatter noget som helst af længere - dansker eller polak. Jeg er meget sikker på, at langt størstedelen (heldigvis) ikke snyder bevidst, men hvordan skal man kunne blive ved med, at få hældt endnu flere regler og paragraffer i hovedet. Så kan man stille sig selv spørgsmålet, om reglerne er til for menneskerne eller menneskerne er til for reglerne.

    Og træder du det mindste ved siden af, så bliver du rippet for enhver krone. En 'stakkels' studerende polak (tror jeg nok det var), der bliver flået for 22.000 for en gammel smadrekasse. Dem kunne man sikkert få 5 af i Danmark til den pris. Men næ nej, nu trækker vi lige bukserne af ham.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #77   19. nov 2014 Hvis folk ikke snyder, så er de omtalte personager jo mere eller mindre arbejdsløse! Det ser ud til at der er rigeligt med arbejde til dem.... smiley

  • Carsten M
    Carsten M Tilmeldt:
    okt 2014

    Følger: 1 Svar: 44
    #78   20. nov 2014 Søren Bøgh N ... Når udlændinge arbejder for 50 kr i timen og kører rundt i fx polsk indregistrerede biler, bliver DU arbejdsløs, og DIN mc 3 gange så dyr som nødvendigt !

  • #79   20. nov 2014 Carsten M .. Nogen gange er det altså også for emsig ... Jeg blev i julen for 2 år siden stoppet af politi og skat ude på kontrol (På vej retur fra .de)

    Tog dem 1½ time før jeg fik lov at køre igen fordi jeg kørte i en polsk regget bil.. Noget jeg kunne gøre fuldt ud lovligt da jeg var udvandret og havde bopæl i Norge
    Trods div papire så måtte jeg vente på at de også fandt ud af det


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #80   20. nov 2014 Paul Erik A: Emsig fordi - du som dansker kører i Polsk reg. bil og bosat i Norge? Eller fordi de skulle bruge 1,5 time førend "din historie" kunne cleares?

    Undskyld mig, men det er jo netop den "gryderet" som du møder op med - i dette tilfælde - helt legalt, som ofte er genstand for snyd. Mit ældre barnehjerte glædes over, at du ikke er som de fleste (læs: 100% reel og ærlig).

    Hverdagens reelle billede er dog anderledes... når SKAT laver kontrol (de store), så undres jeg over, at man finder reg. snyd SÅ ofte. SKAT har oplyst, at de finder for mellem 10-20 mill. kr. reg. snyd *HVERGANG* de hygger sig på strandvejen, hvilket blot er en minimal del af "det" som de finder/opdager.


  • #81   21. nov 2014 GTR Jeg havde skam alt iorden havde også papire med bevis for Norsk arbejde og bopæl .. Skat havde problemer med deres system og derfor måtte jeg vente.. Og det pisser mig af .. Fame ikke mit problem at deres system laver knuder

  • Carsten M
    Carsten M Tilmeldt:
    okt 2014

    Følger: 1 Svar: 44
    #82   21. nov 2014 Paul Erik A .... Vær glad for, at skat og politi undersøger det, og ikke bare tager din bil !
    Der er alt for mange svindlere, og som altid "lider" de lovlydige under det. Men sådan er det.


  • Beninu A
    Beninu A Tilmeldt:
    mar 2022

    Følger: 1 Svar: 1
    #83   10. feb 2023 Personer som @JH fatter ikke at det ikke er politiet der er under anklage, men en stakkels lille kuet og grundlæggende svagt begavet undermåler af en mand der skal kompensere for sit eget lave selvværd ved at spille pædagog og behandle andre som børn når de skal have en påtale, advarsel eller bøde. Når man henvender sig til voksne mennesker starter man som udgangspunkt med at indlede en respektfuld og ligeværdig samtale med udgangspunkt i at det er to voksne mennesker der skal have en dialog i øjenhøjde. Det magter den lille forstyrrede undermåler tydeligvis ikke. Og det har INTET med manglende accept af at motorcyklister eller billister der overtræder færdselsloven får en bøde, et klip i kørekortet, en betinget inddragelse, osv. Det er alt sammen velfortjent. Men den besked kan man sagtens overdrage med respekt og anerkendelse af at man er offentlighedens tjener aflønnet af de borgere man kommer i kontakt med i sin tjeneste. At det sagtens kan lade sig gøre kan man jo se på samtlige andre betjente der også medvirker i programmet. Vlado søger åbenlyst konfrontationen, er nedladende og næsvis og har intet at gøre i den danske politistyrke, som generelt set ikke udviser den adfærd som jeg normalt kun har oplevet fra politiet når jeg har kørt i Asien og i Balkan-området ... Åh ... Vent lige lidt ... Balkan-området? Måske skyldes det bare at Vlado mangler almindelig dannelse og en ordenlig opdragelse hjemmefra. Man bliver jo ikke bedre menneske end den opdragelse man får og han har tydeligvis altid været en uopdragen, næsvis og hamrende ubegavet undermåler. Han skulle nok bare have fulgt lidt bedre med i skolen og så lært sig nogle almindelige menneskelige færdigheder som dannelse og respekt. Det kommer man langt med. Et smørret grin og et smil der alt for åbenlyst viser at manden HÅBER der er noget at udsætte på den antastede borger, og et kropssprog og en tale der ikke formår at skjule at Vlado ikke har fattet at det der bør gøre en færdselsbetjent glad er hvis alt er i sin skønneste orden. Men Vlado kan slet ikke skjule sin barnagtige fryd når han finder en lastbil der ikke har orden i fartskriveren eller en person der blæser en for høj promille i alkometeret. En politimand med en sund psyke vil i langt højere grad glæde sig over en dag hvor alle han kommer i kontakt med har holdt sig inden for lovens rammer.
    Anklagen går ikke på det danske politi som generelt er professionelt men den psykisk belastede Vlado der aldrig skulle have haft udleveret politiskilt, våben og et magtmonopol han åbenlyst ikke formår at administrere. Han er en skamplet på en ellers meget ukorrumperet dansk politistyrke.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #84   15. apr 2023 smiley Waoo....du genopliver en tråd fra 2014! Flot! smiley smiley smiley smiley

  • #85   15. apr 2023 Når nu en snart 10 år gammel tråd er bragt til live, jeg er fan af Vlado. Sympatisk og humoristisk mand. Måske han skulle have 6 måneder i Randers så han kan få sat lidt skik på de eksistenser dernede.

  • #86   15. apr 2023 Gider man ikke lide at se Vlado, så kan man jo bare skifte kanal på fjernsynet. smiley

  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
Kommentér på:
Vlado Klovn

Annonce