{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
986 visninger | Oprettet:

ledig værkstedsplads Aarhus {{forumTopicSubject}}

Vi skal ha fyldt værkstedet op med medlemmer, og vi er klar over at sommermånederne ikke er det optimale tidspunkt at starte sådan et projekt som vores værksted op. Så nu halvverer vi prisen indtil 1. september! Prisen bliver 400 kr. for juli og august! Vi håber at dette skaber så meget interesse, at folk melder sig ind i flæng. Så vil du være sikker på at få en plads, så meld dig til i dag og ikke i morgen!
Vi har bygget stande, så hvert medlem får sin egen stand til sin motorcykel. Vi har indkøbt søjleboremaskine, svejseapparat, slibemaskiner, båndsav, skraldesæt, skruetrækkere osv osv osv! Der kommer også Verisure Alarm på lokalerne, så vi kan holde uvelkomne gæster væk! Lokalerne er 160 kvm store og opvarmede.
Vi har ingen krav til din kunnen, og både begyndere som garvede folk er velkomne! Vi ønsker at lave et fællesskab hvor man har lyst til at drikke en øl og grille en bøf osv. sammen!
Alle typer motorcykler er velkomne, så længe ejeren er i orden! ??
Skriv PB til Anders Bossen (51 29 70 90) eller Michael Halsted (40 53 47 12) ved interesse, og meld dig evt ind i vores gruppe hvor du kan se mere!
https://www.facebook.com/groups/1488496118076850/

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
ledig værkstedsplads Aarhus

Annonce