{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.210 visninger | Oprettet:

Svendborg MC konkurs - igen :-( {{forumTopicSubject}}

http://www.fyens.dk/modules/fsArticle/index.php?articleid=3161894

Svendborg MC på Nordre Ringvej er gået konkurs. Det er anden gang på to år, forretningen går nedenom og hjem.

Svendborg: Kunder i Svendborg MC bliver mødt af låste døre, når de vil på besøg i Svendborg MC.

Forretningen, der har adressen Nordre Ringvej 125 i Svendborg, blev tirsdag i denne uge taget under konkursbehandling af Skifteretten i Svendborg, og ved samme lejlighed blev advokat Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense udpeget som kurator på konkursboet.

- Det var selskabet selv, der begærede konkursen, og årsagen var, at der ikke var økonomi til at fortsætte, siger Morten Elbrønd.

Han vil ikke oplyse, hvem selskabet skylder penge, eller hvor store beløb det handler om, ligesom han heller ikke vil svare på, om der er kunder, der kommer i klemme på grund af konkursen.

Til gengæld er der tegn på, at det ikke er slut med handel med tohjulede, motordrevne køretøjer i forretningen.

- Vi har fået flere henvendelser, og vi er lige nu i gang med at undersøge, om noget af det kan blive til noget. Så vi arbejder på et salg, siger advokaten.

To konkurser på to år

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra den nu tidligere indehaver, Thomas Wilhelm Sørensen, mens det kan konstateres, at det ikke er første gang, Skifteretten har klippet kablet til tændrøret.

I 2008 var den daværende ejer, Henrik Sullestad Nielsen, involveret i et trafikuheld, og følgerne af det kombineret med, at både forretningen og gælden til Skat voksede, gjorde, at også han måtte give op.

- Jeg har bokset med Skat længe, og det var det, der fik bægeret til at flyde over. Og så sagde jeg stop, sagde han til Fyns Amts Avis efter konkursen, som blev afsagt 28. august 2015.

Thomas Wilhelm Sørensen, der var ansat i forretningen, tog over og ansatte sin tidligere chef på deltid, men har altså måttet slippe styret efter små to år, og så er der i øvrigt noget om, at der er interesse for at overtage den.

Da avisen var på besøg fredag formiddag, mødte vi således en mand i en varevogn, og han oplyste, at han er varm på at overtage boet. Men at han ikke ønskede at stå frem ved navn i avisen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Gad vide hvad de nu finder på? Det er trist de bøvler sådan i et svært marked.....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Svendborg MC konkurs - igen :-(
  • #1   24. jun 2017 Det er faktisk lidt trist. For så mange værksteder har vi heller ikke på de kanter. Træls at det hele skal samles nær Odense...

    Men der må jo ikke være kunder nok.


  • #2   24. jun 2017 Nej og hvis man har været en gang i deres butik, så er det en gang for meget! God service kan man ikke stampe op, udvalget af Mc`er er elendigt, hylderne er halvtomme!


  • #3   24. jun 2017 2 gange konkurs. Hmmm,måske de bare skulle erkende at det ikke funger for dem. smiley

  • N.G.
    N.G. Tilmeldt:
    sep 2016

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 53
    #4   24. jun 2017 Det måtte jo ske. Sjældent jeg har oplevet så dårlig service i en butik... Men håber da den vil åbne igen, blot i forbedret udgave....

  • #5   24. jun 2017 De har jo en hård konkurrent insydfyns MC som både levere et godt arbejde og god service

  • #7   25. jun 2017 Jeg taler skam ikke negativt om dem, skriver netop det er trist. Jeg har handlet der nede ved flere lejligheder, og kender også ham der havde det nu. Jeg har aldrig fået andet end god service der nede.

    Men det er jo blot en konstatering, at der ikke må have været kunder nok til at butikken kan løbe rundt.

    En anden skulle dog være interesseret i at overtage det.


  • #9   25. jun 2017 Har altid oplevet super service, og har kun brugt dem til at hente et par dyser, lidt slange og den slags, jeg lige har stået og manglet. Men selv om de måske ikke engang har krævet betaling (har nu altid smidt lidt alligevel) for noget de har bugt en halv time på, har de stadigt sagt pænt farvel med et smil! Så hvis nogen har følt sig dårligt behandlet, skulle de måske tage et godt og grundigt kig på den måde at de selv fremtræder på når de møder andre!!

  • #10   26. jun 2017 Tom: Så fordi du har fået god betjening, så er de der har oplevet det modsatte, selv skyld i det!? Arhhhh, kom nu frisk.

    Uanset kundens udseende, fremtoning mv. så er det den ansattes job at være venlig og imødkommende. Jeg var der personligt i over 10 min, ingen henvendte sig til mig, spurgte om de kunne hjælpe med noget, ikke engang da jeg stod 1 meter fra skranken og ventede på at damen og gutten bagved disken fik sludret færdig......

    Du må kunne fremtrylle bedre argumenter for den manglende service, end "kundens fremtræden", hvis den ansatte ikke kan håndtere at en kunde ikke lige fremstår med stort smil, så skulle de måske finde sig et arbejde uden for detailbranchen.(iøvrigt anser jeg bestemt ikke mig selv som introvert eller afvisende!) smiley


  • #11   26. jun 2017 Jeg er kommet der en del og min opfattelse er, at Svendborg MC ikke satsede så meget på handel med tøj, hjelme osv, men mere satsede på værkstedet samt salg af få brugte cykler. Der var dog nærmest ikke den ting, de ikke kunne skaffe hjem.

    Jeg har også oplevet lidt ventetid i butikken - alle gangene fordi en anden kunde skulle betjenes og det har de altså gjort ret grundigt. Til gengæld har den betjening jeg derefter har fået, også været ventetiden værd - de gjorde det ordentligt.

    Mest af alt syntes jeg det er brandærgeligt at der nu ikke er et værksted i byen (andet end på Bodøvej, men de orker end ikke at besvare/respondere på henvendelser).

    Så jeg håber da at forretningen kommer op og køre igen - deres værksted kunne man ikke sætte en finger på.


  • #12   26. jun 2017 #10 Du misforstår mig lidt, jeg påstår jo ikke at alle har fået en god betjening. Men du virker nærmest som om at alle konsekvent er blevet behandlet dårligt, og det er jo heller ikke tilfældet, vel? Det er nu engang svært at gøre alle tilfredse smiley

  • #13   26. jun 2017 Fyns Stiftstidende skrev at en 3. person muligvis var klar på at købe og starte op igen, hen ville dog ikke nævnes ved navn i artiklen.



  • #14   25. okt 2019 Til oplysning er den 3 person nu igang oppe på adressen og der vil som start kunne ydes værksteds arbejde samt, er der nu rullefelt og indkøring af motorcykler samt en specialist i og optimere både affjedring og motorer, derudover ville alle dele samt tøj kunne hjemskaffes.

Kommentér på:
Svendborg MC konkurs - igen :-(

Annonce