{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.368 visninger | Oprettet:

Benelli TRK 502 fra T.Hansen + Loncin LX650 med 190 km/t på toppen {{forumTopicSubject}}

Det har ikke været oppe og vende på MCG endnu, men så lige at T.Hansen har fået deres 1. større MC på programmet. Prismæssigt matcher den de andre i segmentet.

https://www.thansen.dk/scooter-knallert-mc-atv/motorcykler/benelli-mc/benelli-trk-502-abs-euro-4-rod/n-276669922/pn-241238365/

Ved ikke om den stadig er produceret i Italien til den pris, eller de har flyttet det hele til "Riget i Midten".

Hvis den produceres i K... så undgår T.hansens hvertfald omhyggeligt at nævne dette. Udover lige at produktionsmaskinerne er importeret fra Italien....

"Italienske Benelli vender nu stærk tilbage på det danske marked. thansen har indgået aftale med Benelli om forhandling af deres stærke MC-program.

Med masser af kapital i ryggen fra Qianjiang Group Co. og flytning af produktion til en ny, moderne og højteknologisk fabrik, sendes der igen masser af lækre Benelli modeller på markedet, til helt suveræne priser. Produktionen foregår nu på avancerede produktionsmaskiner importeret fra Tyskland, Italien og USA, samtidigt med brug af de originale støbeforme fra Benelli. Den tiltrængte optimering af produktionen, og optimering af distributions- og forhandlernetværket, gør at der nu kan tilbydes Benelli MC til priser, der virkeligt sætter konkurrenterne til vægs.

thansen er efter gentagne besøg på Centralfabrikken og samtaler med de italienske ingeniører, overbevist om, at Benelli hurtigt vil tage plads i danskernes hjerter. Vi glæder os til at kunne præsentere et stærkt modelprogram fra Benelli med topmoderne køretøjer udelukkende sammensat af kvalitetskomponenter til priser hvor - man ikke længere kun overvejer, om der skal køres 2-hjul, men faktisk kan få opfyldt sin drøm om en lækker to-hjuler!"

https://www.thansen.dk/scooter-knallert-mc-atv/motorcykler/benelli-mc/n-276669922/

Men fint at kineserne begynder at producere de større maskiner.
Hende her får vist at en Loncin LX650 (BMW 650 GS motor) klarer 190+ på toppen. Den må dog ikke forhandles uden for Kina, og åbenbart Sydamerika jf. aftale med BMW.
https://www.youtube.com/watch?v=Yhoj-8NlyCY


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Benelli TRK 502 fra T.Hansen + Loncin LX650 med 190 km/t på toppen
  • #1   21. sep 2017 Den er produceret i Kina..det er kun designet der kommer fra Pesaro i Italien hvos de har en tegnestue...resten er i Kina

  • #2   21. sep 2017 Ja. Tænker jeg osse til den pris, men smart nok at gi nyt liv til skrantende mærker.

  • #3   21. sep 2017 det er det med at give et bedre ry til et produkt vi ellers ville stille os meget tvivlende overfor hvis det var kinesisk.. de køber goodwill af de gamle mærker..
    men igen ..stille og roligt bliver deres produkter også bedre.. men den eneste der er 100% italensk gennemført er vist Leoncino


  • #4   21. sep 2017 fedt at der lige er et mærke med "fri fragt for køb over 200,-"

    Den kan stå uden for døren i morgen tidlig med et frimærke på;)


  • #5   21. sep 2017 Ifølge en test på MC touring skulle det være en fin maskine som er behagelig men er lidt billig i plastik kvaliteten og en bagagebærer der ruster efter et par dages test.

  • #6   21. sep 2017 Faktisk ærgerligt at kineserne er nødt til at købe anerkendte mærker for brand recognitionens skyld. Havde den heddet "Qianjiang" kunne den nok gå for 59t. (Men så ville mange nok sige uha - kineser)
    Aller over 24 år med 80 på lommen, der ønsker ny mc, kan vælge mellem den her og sv 650.

    Den blir nok kun relevant for dem til A2 kort


  • #7   21. sep 2017 der kommer også an på hvad man vil have.. og en sv er en fed mc men tam i det segment den lever i hvor 48hk og 170kg er respektabelt i retro klassen..den kører fra alle de nye triumph i samme klasse smiley

  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.559
    #8   24. feb 2018 ....og hvad så med Ducati, KTM, BMW og såvel mange andre mærker, som ligeledes er helt eller delvist produceret i Kina? Face it... produktion/omkostninger er bare lavere - og hvis man kan skrue skidtet sammen til en lavere pris derude - hvorfor så ikke?

    Nu er der så gået lidt tid siden trådstarter gjorde opmærksom på Benelli's indtog - og jeg skal da lige love for, at de har taget Asien såvel Sydamerika med stork! Indrømmet, det er en 500ccm motor, hvilket vi her i kongeriet anser for en scooter! Meeeen, den har 49hk, hvilket er rigeligt til at miste dit kørekort. Både Scrambleren såvel TRK502 er super seje cykler - jeg spår dem en STOR fremtid - også i DK! Og uagtet at det er T.Hansen som har forhandlingen.... vi kommer til at se MANGE på de danske veje allerede i 2018! smiley


  • #9   4. jun 2018 Er der nogen her i tråden, der er hoppet på en af Benelli'erne siden sommerens komme? Både TRK og Leoncino er nedsat til 50.000 nu, så synes godt nok de er ved at blive interessante!

  • #10   4. jun 2018 Jeg har set en del tests af leoncino, den får fin kritik. Og ser ret fed ud.

Kommentér på:
Benelli TRK 502 fra T.Hansen + Loncin LX650 med 190 km/t på toppen

Annonce