{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  rengøring
  • Martin E
    Martin E Tilmeldt:
    maj 2021

    Følgere: 1 Emner: 2 Svar: 187
  • #2   1. mar 2022 Ja det virker fint, når den er tom gemmer du flasken. Hælder 4/5 dele vand I og 1 del Vel ultra opvaskemiddel. Den lyserøde/hvide flaske der har set sådan ud siden 1977.
    Så har du en udmærket effekt.


  • #3   1. mar 2022 Ingen raske mennesker bruger opvaskemiddel til en bil eller motorcykel.
    Opvaskemiddel er kraftigt affedtende, indeholder slibemiddel og andre spændende sager.
    Det opløser eventuel voks/lakforsegling.

    Flasken i linket er en alkalisk skrap rens, det er ok til at affedte en svinggaffel eller andet.
    Også fint til en godt brugt crosser eller plæneklipper.

    Har man noget man er glad for og vil holde pænt, så vælger man en petroleums baseret rens til kæde snask, en pH neutral sæbe til lakerede dele, og sørger for at give lakerede dele noget forsegler, voks eller coat. Med en god beskyttelse er stærke sager slet ikke længere nødvendige.


  • #4   1. mar 2022 uha uha.. Der var en der lige var stået op... Godmorgen!!

    Nu drejer trådstarterens spørgsmål sig jo ikke om hvor hurtigt man kan ætse en motorcykel væk, men hvordan man får noget gammelt skidt væk.
    Og der virker den putoline fint, ligesom det opvaskemiddel jeg nævner.
    Det skal bare på og opløse og skylles af igen, man skal ikke slibe med det.... Hvorfra kommer ideen om slibemiddel ? jeg skrev opvaskemiddel ikke Colgate tandpasta


  • #5   1. mar 2022 Prøv at sæt dig ind i hvad opvaskemiddel faktisk indeholder, det er faktisk ikke for børn.
    Læser du mellem linjerne at det skal bruges til gammelt skidt eller? Du kan eventuelt prøve tjekke kemi datablade for den slags sager.
    Ps. havde været oppe længe.


  • #6   1. mar 2022 #4 den var go med tandpasta smiley

  • #7   1. mar 2022 Jo! Men Onkel Jan har da ret i at alt med rengøring og affedtning er noget miljøgris... I særdeleshed det petroleum han nævner og som jeg selv gør kæden ren i.. Petroleum er giftig for alle levende organismer

  • Martin E
    Martin E Tilmeldt:
    maj 2021

    Følgere: 1 Emner: 2 Svar: 187
    #8   1. mar 2022 Hvad er det for noget vrøvl at opvaskemiddel ikke er for børn? Det næste bliver vel at nogen påstår at støvsugere ikke er for kvinder.

  • #9   1. mar 2022 Kig du nu bare lidt datablade for opvaskemiddel.
    Men for min skyld bare sæt igang, måske suppleret med noget wc rens til fælge.


  • #10   2. mar 2022 tandpasta opvaskemiddel og div. nææ lad nogle viagra piller opløse i vand så STÅR lakken altid spejl blank smiley

  • #11   15. mar 2022 Der er meget simpelt. Er du ligeglad med lakken og bare skal skidtet af, så brug hvad du har lyst til.
    Er du ligesom mig en der godt vil holde lakken ren og flot uden ridser, så brug bilplejeprodukter med en go ph værdi. Det koster lidt, men de er drøje i brug.
    Jeg har altid købt fra Michael www.bilpleje.nu jeg synes han har de bedste produkter og så har han en masse guides. Det er godt nok guides til biler men lak er lak.
    Hvis det var mig der stod med en kedelig lak, med lidt ridser hist og her så havde jeg grundigt fjernet alt snavs gælder osse tjære og flyverrust pletter, så havde jeg brugt en affedter for at få en evt lakforsejler og voksbehandling helt af. Skyldet den over igen. Så havde jeg poleret den op med grov mellem og fin så der ingen ridser er tilbage medmindre der er nogle der går helt igennem lakken.
    Så havde påført en (evt glace), en lakforsejler og så en lækker voks evt x2 til sidst. Så ville du ikke kunne gøre det meget bedre og den ville for fremtiden være nem at holde ren lakken ville være noget stærkere og den ville se mega flot ud.
    Gør du det 1 gang om året, håndvasker den (med skønsomme værktøjer og produkter og bruger den rigtige fremgangsmåde, så holder det.. og dine produkter holder i mange år. Invester nu i noget ordentligt og ikke alt det gejl fra tanker thansen eller biltema osv.
    Har du evt spørgsmål til sådan noget så simpelt som at håndvaske sin motorcykel eller bil korrekt, så er du velkommen til at skrive.


Kommentér på:
rengøring

Annonce