{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.952 visninger | Oprettet:

Harzen d. 5.-8. sept. med F&F Tours {{forumTopicSubject}}

Hej banditter!

Min gode buddy F (ham på den røde Multistrada 12, som nogle af jer har stiftet bekendtskab med) og jeg (til sammen også kaldet F&F Tours) har ign. mange år arrangeret et utal af ture rundt i Europa og har bl.a. været i Harzen omkring et par håndfulde gange. Et fabelagtigt område til mc-kørsel med alt, hvad hjertet begærer af varierende svingtyper - fra de helt snævre hårnåle i smalle dale til store, åbne højfarts-sweepers på ryggen af Hochharz-bakkedragene.

Den 5.-8. sept. tager vi afsted til Harz igen, og I er velkomne til at deltage, hvis I har tid og lyst - samt mod på nogle (i bogstaveligste forstand) seje ture med mange km i pænt højt tempo.

En ufravigelig betingelse for deltagelse skal I dog kende her flux fra starten: F&F Tours-ture afvikles som nævnt i et pænt højt tempo, MEN under iagttagelse af en stor grad af disciplin af hensyn til egen og andres sikkerhed. Det betyder, at vi bekender os til og kører efter et sæt faste, nedskrevne regler. Og vi plejer at holde os meget tæt til dem og irettesætte deltagere, som ikke kører efter reglerne.

Og vi er også berygtet for ikke at være blege for at sætte folk af holdet, som måtte vise sig ikke at kunne eller ville overholde kørselsreglerne, eller som ikke kan holde tempo og flow.

Yep, vi er nogle sure, gammeldags skolelærertyper (læs: bastards...), we know...!

#.o)

Anyway, hvis nogle af jer skulle have mod på et fedt 4-dages eventyr i Harz, hvor vi får taget en vel omtrent 8 gange så mange sving som på en lang, hel sæson herhjemme i liden Dannevang, så lad mig høre fra jer.

B.h.

Gnimmelf aka F1

PS Havde tænkt mig at vedhæfte en word-fil med selve tour-konceptet og -invitationen, men det kan man jo af en eller anden tosset grund ikke (vældig ufixt..!)... ...så derfor kommer det her:


Harzen kalder igen igen!

F&F Tours smutter til Harzen torsdag – søndag d. 5.-8. sept. – givet selvfølgelig, at vejret arter sig nogenlunde fornuftigt.
Vi indlogerer os på enten Berghotel Wolfshagen i - …ja, netop i Wolfshagen…! - hvis vi er relativt få, eller på Hotel Seela i Bad Harzburg, hvis vi er flere end relativt få.

Udover det rent kulinariske – peberbøfferne er fanTAStiske på hotellet i Wolfshagen, og morgen- og aftenbuffeterne overDÅdige på Seela…! – så kommer dagene naturligvis til at gå med kvik og sjov Schwungkørsel fra morgen til aften.


Programmet i hovedrids:


Tidlig torsdag morgen:
Departure fra hhv. Greve og Kolding med mulighed for opsamling/tilslutning undervejs. Kørsel ad landeveje mod Harz.


Torsdag aften:
Afhængigt af ankomsttidspunkt til hotellet mv. tager vi måske en lille, kvik tur i et par af dalene i NV-Harz.


Fredag og lørdag:
Jamen de står naturligvis på ivrig Schwungkørsel fra den årle morgen til henunder aftensmåltidstid – dvs. ca. fra 08.00 til 18.00. Tur-område: Så godt som hele Harz + dele af den nærmeste omegn inklusive formentlig den storslåede Kyffhäuser Bergrennenstrecke i den nordlige udkant af Thüringen syd for Harz. En af dagsturene vil evt. blive krydret med en (flyve-)tur i den nye, sug-i-maven-givende Megazipline ved Rappbodetalsperre.

(link fjernet)


Søndag:
En hurtig morgen-/formiddagsrunde i Harz af 2-3 timers varighed og derefter hjemtur til hhv Kolding og Greve ad landeveje – med en summende mør- og træthed i krop og hale, men med det største grin smurt på tværs af hele ansigtet.

Hva’ så, er du frisk?

Tilmelding til F&F eller F eller den anden F senest søndag d. 1. sept.

B.h.

F&F Tours

F3 F1 aka Gnimmelf aka Sorte Slyngel-betvingeren...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Harzen d. 5.-8. sept. med F&F Tours
Kommentér på:
Harzen d. 5.-8. sept. med F&F Tours

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce