{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
911 visninger | Oprettet:

Spam...mail..eller noget ?!? {{forumTopicSubject}}

Fik sådan én i hér i dag (har fået dem igennem tiden, men læser dem aldrig).
Nu har jeg for sjov, kørt én igennem Google Translate.

De må være på stoffer de Spammere !

Here we go :

blå italiensk luft, tusindvis af herliggjort hellige stående på en tusind luftige punkter strålende hvidhed, nogensinde højtideligt tilbedende. Marmor, som nedenfor var noget rørt og tilsmudsede med støv på gaden syntes gradvist at forfine og gøre, som det steg i rene områder i luften, indtil omsider i disse tusind fjerne tinder det havde de æteriske gennemskinnelighed af vinterlige frost-arbejde , og nu begyndte at gløde med violette og rosa nuancer af aftenen, i højtidelige Pragt. Den hertugelige kortege fejer forbi, men vi har monteret den svimlende, mørk trappe, der fører til taget, hvor midt i travle liv i byen, er der en promenade med stille og vidunderlige ensomhed.
Synes at have besteget i de få øjeblikke langt ud over tumulten og

støv jordiske ting, til stilheden, den Klarhed, ro i æteriske regioner. Støjen fra farende tidevandet af livet under stiger kun i en blød og fjern mumlen, mens omkring, i den brede, klare afstanden, spredning er et perspektiv, som ikke har på jorden sin gerne eller lige. Den smukke sletter i Lombardiet ligger under, som et kort, og den nordlige horisont-linje er glitrende med hele feje af

Alperne, ligesom
en højtidelig senat af ærkeengle med diamant mail og glitrende kroner.
Mont Blanc, Monte Rosa med sit Ansigt af lys, Jungfrau og alle de mærkelige brødre fra Oberland, stiger ene efter den anden til glæde blik, og den række af Tyrol

smelter
langt ud i det blå himmel. På en anden side, Apenninerne med deres maleriske konturer og cloud-plettet sider, fuldføre Indelukket.
Hele vejen rundt, uanset hvor øjet vender, er ubrudt falanks af bjerge, og dette tempel, med sine tusinde hellige statuer stående i holdninger af ecstasy og bøn, virker som en værdig alter og helligdom for de smukke Slette, som bjergene inclose: Det forekommer at give alle Norditalien til Gud. Effekten af statuerne i denne høje, ren luft, i denne højtidelige, herlige natur, er ejendommelig.
De synes en mødes kammeratskab for disse ophøjede områder.
De synes at stå jublende på deres spir, balancerer let som æteriske væsener, det passer indbyggere

pu


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Spam...mail..eller noget ?!?
Kommentér på:
Spam...mail..eller noget ?!?

Annonce