{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
760 visninger | Oprettet:

Er vi klar tilen lille historie???? {{forumTopicSubject}}

Petersens heldige dag!

Bzz.... Vækkeuret ringede --- 6.15. Petersen vred sig i sengen, konens seng var tom, men der var en pragtfuld duft af frisk kaffe, ristet brød og…var det bacon???

Konen kom trissende ind med en pragtfuld morgenbakke, kyssede ham på panden og sagde: ”Du skal have en rigtig god dag i dag, Skat!”

Efter morgenmaden og lidt frydefuldt samvær stod vor helt op, gik i bad, klædte sig på og tog på arbejde.

Her kaldte chefen alle medarbejdere sammen, og meddelte at virksomheden i sin nuværende form ville lukke, men at samtlige aktiviteter var opkøbt af et andet foretagende. Summa Summarum – Petersen endte med nyt job, 35% højere løn og en spritny firmabil!!!

I frokostpausen kom han til at kigge i avisens horoskop. Det påstod, at Petersen havde en ualmindelig heldig dag!!! Det kunne han jo ikke afvise, så i kaffepausen gik han ned i kiosken, og købte et enkelt skrabelod – Yes – 25000 i gevinst!

Alt det her medvind gik lige i bukserne på Petersen, så på vejen hjem, besluttede han at besøge byens bordel – noget han ofte havde tænkt på, men aldrig gjort!

Da han trådte ind ad døren, kom en halvt afklædt nymfe farende med en buket og råbte: ”Tillykke – du er kunde nr. 50000, så for dig, er der helt frit valg og det er gratis!!!!”

Pigerne blev linet op foran ham, og det var ikke helt let. Grundlæggende var han jo lidt beklemt, han elskede sin kone, og hun havde jo unægtelig ”vaccineret” ham om morgenen!

Dog nr. 4 fra højre – En rank, slank og gudesmuk tilsyneladende indisk eller seychellisk pige, lange slanke lemmer, langt ravnsort gnistrende hår, store mandelformede dybbrune øjne med det der udefinerlige glimt, et smukt smil og skønt hun var klædt i en underskøn sari, havde hun tydeligvis en helt ……..figur!

Petersen traf sit valg!

Efter akten – der selvfølgelig faldt lige så guddommeligt heldigt ud som resten af dagen, lå turtelduerne og pustede ud. Petersen kunne ikke tro på sit held og kiggede endnu en gang på vidunderet, der lå ved siden af ham. Hun lå, med let adskilte læber og et lille smil med lukkede øjne. Da de mørke øjne ikke kunne hypnotisere ham, strøg Petersen hende let over panden og kradsede distræt lidt i det grønne kastemærke, hun havde mellem brynene. Mærket skallede af – hvad var det??? – der stod noget tekst nedenunder: ”Tillykke – De har vundet 250000 kr!”


Bzzz……Vækkeuret ringede…….


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er vi klar tilen lille historie????
Kommentér på:
Er vi klar tilen lille historie????

Annonce