{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.329 visninger | Oprettet:

Hvor hurtigt dagen kan ændres {{forumTopicSubject}}

I morges ved 8.30 tiden, blev jeg brat vækket af min kone. Min svigerinde havde lige ringet og fortalt at min lillebror havde fået en blodprop i hjertet. Han var knap mødt på hans arbejde som ejendomsmester, da han faldt rundt i gårdspladsen ved hans kontor.

De andre ansatte får ringet efter en ambulance. De vil i første omgang ikke sende en sådan og siger de skal køre ham til sygehuset i en af deres biler. Det nægter de at ta ansvaret for og kræver de kommer. Han er bevidstløs da ambulancen ankommer og han får akut hjælp i redderbilen. De kører ham til sygehuset i Esbjerg, en tur på ca 4 minutter fra hans arbejdsplads. Efter kardiogram, vurderes han i yderste fare og køres med politiescorte til Odense universitets hospital (OUH).

Undervejs stabiliseres han og ryger på operationsbordet med det samme ved ankomst til OUH. Det er kranspulsåren (hovedåren) der er ramt af en blodprop.

Hele familien er på den anden ende og hans kæreste gennem 17 år, er også meget rystet. Vi tager så hele familen afsted til OUH for support til ham. Han bliver selvfølgelig glad da vi kommer og han er vildt rystet over det har ramt ham. Han fortæller at lægen der reddede ham, fortalte at det var i sidste øjeblik han kom, hvilket gør min bror mere bange og samtidig superglad for at være i live. Han fortæller os, at det eneste han tænkte på i ambulancen var, at han ikke ville dø og at han håbede de nåede OUH i tide.

Han har fået en ballonudvidelse, ved ikke lige hvad det er, men det er åbenbart metoden til det.
Han har det nu, efter omstændighederne, godt, får blodfortyndende medicin, men er megatræt. I morgen bliver han overflyttet til Esbjerg, hvor han skal blive nogle dage.

Min bror er 46, normalvægtig, lever ok sundt, fejler ellers ikke noget, ryger dog. Han har ikke været til læge i mange år.

Det er sku uhyggeligt. Ved godt det sker tit, men når man får det meget tæt på, tænker man mere over det.

Hvis i har gidet at læse til ende, vil jeg sige tak, sku’ af med det. Vil besøg min bror i morgen.

Hilsen
Palle


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor hurtigt dagen kan ændres
  • #1   10. sep 2008 god bedring til ham og pøj pøj

  • #2   10. sep 2008 Det var en grim oplevelse Palle. Når man har en blodprop i kranspulsåren, betyder det i alt sin enkelthed, at blodforsyningen (og dermed den livsvigtige ilt til cellerne) forsvinder i et eller flere områder af hjertet. Ballonen er et lille oppusteligt rør, som sidder for enden af en lang "wire". Den bliver ført direkte ind i det ramte område og ballonen pustes op. Din bror har formentlig fået øjeblikkelig lindring fra sine smerter, da blodet kunne flyde frit igen.

    Indgrebet er som oftest overstået på ca. ½ time - så det går hurtigt, men effekten er kolosal.

    Vi kan alle være disponeret for pludselig opståede sygdomme, og mange går rundt uden at vide det - men det skal man efter min mening heller ikke nødvendigvis vide - for så tænker man formentlig ikke på andet. Vi skal prøve at nyde tilværelsen - og så bare glæde os over, at lægevidenskaben er så langt som den er.

    God bedring til din bror - og også til din familie og dig, som har haft en voldsom oplevelse tæt på.


    smiley


  • #3   10. sep 2008 Go bedring med ham.

  • #4   10. sep 2008 Tak for støtten. Ja J2, det var ca. sådan vi fik det forklaret og det tog ca en ½ tme.

    Hilsen
    Palle


  • #5   10. sep 2008 Ja go bedring med ham.

    Håber at Han kommer sig helt...

    godt at hans kollegaer stod fast og ville have den ambulance


  • #6   10. sep 2008 God bedring, håber han kommer i topform igen. Det er sku en ordentlig forskrækelse du har fået der føler med dig.

  • #7   10. sep 2008 Ja, god bedring til ham.
    Jeg havde det selv meget tæt inde på liver for et par år siden, da jeg fandt min mor bevidsøs. Også en blodprop. Hun er heldigvis kommet godt ud på den anden side.


  • #8   10. sep 2008 god bedring med brorskabet og god vind fremover

  • #9   10. sep 2008 ja, det er en oplevelse man gerne undværer!!!
    God bedring med brormand og håb om alt det bedste for dig og familien fremover smiley


  • #11   10. sep 2008 uff.. det er 100% derfor jeg ikke gider at spare op, tænk hvis det var mig imorgen, og jeg ikke nåede til sygehuset!! Jeg vil leve mit liv hele tiden og prøve en masse.. Folk griner når jeg skifter bil/båd/mc ud hele tiden, og prøver nye hobbyer med pengetab hver gang.. MEN jeg vil hellere tabe lidt penge og have prøvet en masse ting, end bare sidde i sofaen og spare op..
    Håber din bror bliver 100% fit 4 fight igen smiley


  • #12   10. sep 2008 Det er skræmmende at de ikke vil sende ambulance når det drejer sig om en person der falder om - det sker ikke medmindre der er noget alvorligt galt. Men godt at kollegerne var vedholdne. Og god bedring til din bror.

  • #13   10. sep 2008 Det ER virkelig en skræmmende oplevelse. Nogle vil tænke, at det måske er noget mærkeligt noget at skrive om. Jeg har skrevet min oplevelse lige så meget for at fortælle, det kan ramme enhver. Vi tænker altid: det er naboen det går ud over.

    Har i et stykke tid lokket ham med , om han ikke snart skal ha' mc-kort. Tror godt han vil på et tidspunkt, men vil vente til han har pengene. Jeg driller ham tit med at han bare kan sælge sit B&O tv.

    Har samtidig rådet ham og kæresten til at gifte sig. Selvfølgelig pga kærlighed, men også for at sikre hinanden. Man er uden tvivl noget bedre stillet i et parforhold, tilfælde af dødsfald, hvis man er gift. Min bror har en søn på 26, mens hans kæreste har 3 børn. Jeg tror de bliver gift hurtigst muligt nu.

    Hilsen Palle







  • #14   10. sep 2008 Øv for en oplevelse.. både for familien.. men klart osse for brormand..

    God bedring til alle parter..


  • #15   10. sep 2008 Det er bestemt ikke noget mærkeligt noget at skrive om Palle. Det er super vigtigt at du får bearbejdet denne forfærdelige oplevelse.
    Jeg ønsker god bedring til din bror og vinden i ryggen til dig og din familie smiley


  • #16   10. sep 2008 god bedring herfra..

    kender det alt for godt.. mistede min svigermor sidste år pga. en blodprop i hjernen.. og for lang behandlingstid..

    men i det mindste fik hun fred fra den psykopat der havde tævet hende igennem 20 år...


  • #17   10. sep 2008 god bedring med ham, lige pludselig husker livet os på at vi skal leve mens vi kan!

  • #18   10. sep 2008 Ja det er fanme skræmmende at de ikke vil sende en vogn ud !!! Under alt kritik !

    God bedring til din bror.


  • #19   10. sep 2008 Dæleme godt, at det er gået godt, og at der tilsyneladende ikke er opstået komplikationer.

    Man kan hurtigt blive forskrækket - min far røg den vej, og ligeledes min bror, selv om der var et andet forudgående sygeforløb med ham.

    Flot at I supporterer ham, og midt i skrækken, så glæd dig lidt over, at det garanteret bringer jer tættere sammen:-)


    Held og lykke med ham smiley


Kommentér på:
Hvor hurtigt dagen kan ændres

Annonce