{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
917 visninger | Oprettet:

ducati 900 monster-dårlig motorgang... {{forumTopicSubject}}

Hej, min kammi har en monster som vi ikke kan få til at gå ordentligt -den blev hentet efter vinter opbevaring for et par måneder siden og har ikke været startet siden(!!) -nu skulle den i gang igen forleden hvilket den ikke var meget for -måtte ha' fat i et par startkabler -den går meget ujævnt -jeg har en mistanke om fugt/kondens i benzin-systemet -prøvede lige at skrue tændrørene ud -der sad et par vanddråber på dem -fydlte tanken op med benz og tilsatte 1 halv liter karburatorvædske -det hjalp heller ikke -det er som om den går lidt bedre når vi lader tanken stå lodret -sidder der nogle filtre som kan være fyldte med vand? -eller er der måske en som ligger inde med et forslag til hvad vi nu kan prøve?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ducati 900 monster-dårlig motorgang...
  • #1   7. jul 2009 Er der blevet foretaget service på den under vinterobevaringen? Og hvordan hentede i den dengang? kørte den fint der?

    Ellers skift evt benzin filtret.. det kan sagtens være fuldt..


  • #2   7. jul 2009 Nu ved jeg ikke om der sidder karburator på en sådanne, men hvis der gør. så sidder der en lille aftapnings hane på svømmer huset, så man kan tømme karb. Prøv at dræne dette og se om ikke at der er en masse vand og skidt der kommer med ud.

  • #3   7. jul 2009 Hvis der ligefrem er kondens i karburatorerne lyder det som om den har stået med meget lidt benzin og fugtigt?? Prøv at kigge i tanken om der er rust i bunden for de gamle ducatier havde problemer med rust i tanken hvis man opbevarede dem forkert. Rustflagerne og andet skidt vil så rive sig løs og sætte sig i filteret og slangen og give den dårlige motorgang og hvis motoren heller ikke vil tage gassen kunne det meget vel lyde som om dette er problemet!

    Mvh
    Poul


  • #4   7. jul 2009 Hvis den er med sprøjt, så er det af med tankdæksel og op med filter og pumpe, under pumpen sidder en fin si som sikkert trænger til at blive blæst ren. Rens tank,tilbage med pumpe, nyt filter og problemet er sikkert løst.

  • #5   7. jul 2009 hvis den ikke har været serviseret i år, kunne et par nye tændrør være på sin plads smiley

  • #6   8. jul 2009 Tak for en masse gode råd!!!

    -den er med sprøjt, maskinen er ikke ret gammel -pumpen sidder altså i tanken -er den besværlig at pille ud?



Kommentér på:
ducati 900 monster-dårlig motorgang...

Annonce