{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
821 visninger | Oprettet:

Dårlig motorlyd ved start {{forumTopicSubject}}

Min goe gamle røde bmwk75rt fra NOV 93 sier nu en mærkelig "skraldelyd" ved start,men når den er varm er den væk, i 1. Og 2. Gear knurrer den ved start,men det hører op ved 50-60 km/t og når jer giver godt med gas...begyndte at blive værre under Tysklandstur,nåede dog hjem, et BMW værksted sier nu,at de tror det er anti backflash ring/tandhjul, der er noget galt,men kan selvfølgelig først sige nøjagtig,hvad det er,når den er adskilt ? , ! Ups....prøvede med tykkere olie,duede ik..må man godt sætte en ombytningsmotor i uden problemer ?.
Nogen der kender en specialist, der liiige ved,hva der er galt ?.Misliyden haves på IPad
Henning


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dårlig motorlyd ved start
  • #1   24. jun 2017 Prøv et BMW forum i Tyskland, der kører jo ufatteligt mange af dem dernede.

  • #2   24. jun 2017 Spørg evt. herinde: https://www.motobrick.com/
    Min egen gør noget lignende nogle gange, og jeg troede egentlig det var koblingen. Pga. nogle andre fejltyper starter jeg med at adskille starteren og rense den for kulstøv, og så evt. olieskift.


  • #3   24. jun 2017 Det lokale Mc.værksted i Holbæk lyttede osse på den, umiddelbart mente han osse at det var koblingen,men henviste til BMW wærksted,det kan jo dårligt betale sig at ofre måske 20000 bobs på den,som har kørt 130000 km,iøvrigt glad for cyklen,som opfylder mine behov, lige fået den rep.for andre ting, nye fjedre,kølerblæser mv, ca 6000 kr,så vil egentlig gerne beholde den nu jeg kender den,må se om svigersønnen kan hjælpe med adskillelsen af motoren ..

  • #4   25. jun 2017 Ellers så smid en ny motor+gearkasse på den. De kan fås noget billigere. Min havde det med at knase lidt og være ved at gå ud ved igangsætning, men efter nogle lange ture forsvandt problemet.

  • #5   29. jun 2017 Så lykkedes det sku næsten selv at finde ud af,hvad der var galt, ringede til Kurt Expedit i Ølgod, der sagde, at det kunne være generatoren,der larmede. Afmonterede denne og ganske rigtigt, var gummidutterne der sidder her ind mod trækakselen totalt kværnet sammen med de tre flancher, der holder dem på plads, jubi, sommeren reddet og for kun 598 kr.i reservedele, STOR tak Expedit OG på 2 dage havde Farum reservedelen hjemme..Service !!!!!!!????????????

    profilbillede
Kommentér på:
Dårlig motorlyd ved start

Annonce