{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.478 visninger | Oprettet:

Åbenthus MC Sydsjælland! {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen!

Jeg vil lige gøre opmærksom på et åbent hus arrangement samt fremhæve et godt tilbud i denne forbindelse!

Mc-sydsjælland holder den 25 og 26 April åbent hus.
Adressen er : Slettehavevej 47. 4683 Rønnede .

Der vil naturligvis være mulighed for at købe kaffe og sodavand osv. samt lidt spiseligt. Er det grill vejr så tændes der også op for den.

Mc-sydsjælland har i denne forbindelse sat sig for at give os et godt tilbud . Der kan i løbet af begge dage tilbydes dækskifte i deres værksted for billige penge .( Pris for et dækskift på løs fælg : 75,-
Pris for et dækskift incl afmontering og montering på cykel : 125,- ). Der kan ligeledes indkøbes dæk ind over formanden i klubben til RIGTIG billige penge (skriv til formanden for en pris på netop DINE dæk) . Formanden kan fanges her på siden ( chris eller bedre kendt som præsi – dækmanden ) eller via mail . chris@mc-sydsjaelland.dk .

Han har været ude at få en aftale med et dækfirma, så der kan tilbydes gode priser ved jeg !!.
Da der håbes på travlhed i workshoppen så vil der på disse dage ikke kunne tilbydes skifte på 19” fælge og ej heller på fælge med slange i . Men der kan stadig godt skaffes dæk hjem til dem . de må bare påregne en senere montering og denne montering vil så være til ”normal pris” .

Der vil også være mulighed for at tage en sludder med ejeren af www.eRacing.dk der kommer med lidt at kigge på og savle over . Ligeledes vil der være mulighed for at tale lidt om trackdays med www.RPM-Racing.dk .

Lidt om mc-sydsjælland.
Klubben er en fri, og på alle måder uahængig klub beliggende i Rønnede mellem Køge og Næstved .
Klubben har i øjeblikket 20 medlemmer, og disse medlemmer har frivilligt gået og bygget klubben op rent fysisk for deres kontigent indbetalinger de sidste 2-3 år . med lidt opture og nedture har de nu nået deres første mål . En fungerende klub med værksted opstaldningslokale og klublokale .Planen er at blive en større klub hen af vejen, og når den tid kommer venter der endnu en proces med byggeri i afventende 70-80 kvm der lige nu er sat på hold .

Jeg VED at de håber på at mange vil komme og hilse på dem her på deres åbent hus arrangement ,så hvis du har muligheden så kig da lige forbi .

her kan du også læse lidt om disse dage .
(link fjernet)

Vi ses


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åbenthus MC Sydsjælland!
Kommentér på:
Åbenthus MC Sydsjælland!

Annonce