{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.335 visninger | Oprettet:

Streetfire gir den gas med ny portal {{forumTopicSubject}}

Pressemeddelelse:

Streetfire.dk sætter turbo på ny internetportal
Tidligere Vmax-redaktør Ebbe Sommerlund skaber det redaktionelle indhold på ny internetportal for tuning, styling og træf.

Efter succesen med messen Fast & Furious Carshow, der trak 25.000 besøgende til Fredericia Messecenter lægger Streetfire endnu mere brænde på bilbålet. Entusiasterne bag Streetfire bygger netop nu på en internetportal for biltossede danskere. Den er lige ved at gå online og som ankermand på sitet, har Streetfire hyret den tidligere redaktør på Vmax, Ebbe Sommerlund.
- Streetfire.dk er et internet-magasin, hvor tuning og stylingsinteresserede kan finde guides, test, baggrundsartikler og reportager fra træf og messer. Vi skal være det første sted motorfolket søger nyttig information, om deres bedste ven – bilen. Streetfire.dk bliver spækket med gratis indhold. For eksempel med artikler om, hvordan man bygger en driftbil, sætter et stylingskit på og meget mere. Vi vil også lave portrætter af de fedeste danske biler. Der er allerede artikler på sitet, og indholdet vil hele tiden blive udbygget, så gode ideer er velkomne, siger Ebbe Sommerlund om den nye portal.

Erfaren styrmand
Ebbe Sommerlund kommer som nævnt fra tuning- og stylingsmagasinet Vmax og har tidligere arbejdet for Bil Magasinet, B.T. og Nyt om biler. Senest var han pressechef hos SEAT, men han har nu takket ja til at blive en del af Streetfire, og vender dermed tilbage til tuning og stylingsmiljøet.
- Streetfire er drevet af en brændende entusiame for bilkulturen, og alle i Streetfire arbejder benhårdt på at lave de bedste træf og events. At blive en del af det, kunne jeg ikke sige nej til. Det er en enorm glæde, at kunne arbejde sammen med så engagerede mennesker, og man kan ikke lade være med at blive tændt på projektet, siger Ebbe Sommerlund, redaktør for Streetfire.dk.

Træf og events
Streetfires erklærede mål er at skabe de fedeste events og få en permanent dragracingbane i Danmark. Allerede nu er der flere events og træf på tegnebrættet oveni de eksisterende Danish Midsummer Nationals på Vandel og Fast & Furious Carshow i Fredericia.
Danish Midsummer Nationals er det største dragracing event i Danmark, og der menes dragracing i bredeste forstand for også gadebiler er velkommne. Danish Midsummer Nationals byder også på drift, dB Drag og amerikanerbilsudstilling.
Fast and Furious Carshow er det største indendørs arrangement for tunede og stylede biler. Det blev afholdt i april i Fredericia, og en del af showet var Danish Car Awards, hvor de tilmeldte biler dyster i at have flotteste bil, flotteste fælge, flotteste lakering og så videre. Den samlede vinder vandt en tur til verdens største tuning- og stylingsmesse, SEMA i Las Vegas.


Streetfire består af Hans Jørgen Hitz, Holger Dueholm, Garth Haworth og Rene Hersland, der alle har stor erfaring i at køre og arrangere race. Streetfires engagement begrænser sig ikke til biler, og gutterne arrangerer også motorcykeltræf. Arrangementerne går godt i spænd med Streetfire.dk, der vil udbygge kendskabet alt det fede, der sker omkring bilerne. Streetfire.dk vil selvfølgelig også dække andre træf og begivenheder for tuning- og stylingsinteresserede.



Vil du vide mere om Streetfire, Streetfire.dk, Danish Midsummer Nationals, Danish Car Awards eller Fast & Furious Carshow?
Så kontakt redaktør Ebbe Sommerlund, ebbe@streetfire.nu, tlf. 27 50 81 87


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Streetfire gir den gas med ny portal
Kommentér på:
Streetfire gir den gas med ny portal

Annonce