{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Tur til Polarcirklen, Norge sommeren 2009 del 2
  •   29. dec 2009 Vi har heller ikke fastlagt nogen dato endnu, men det kunne være cool at følges det første stykke deropad smiley

  •   28. dec 2009 Jamen det kan jo være vi kan følges noget af vejen så. Jeg ved ikke hvornår vi tager afsted endnu, men engang først på sommeren håber jeg:-)

  •   27. dec 2009 ... skal afsted igen til sommer.

    Nåede ikke Lofoten og resten af Atlanterhavsvejen, så det er målet for turen. Ved ikke helt om jeg gider forsøge mig med at køre helt til Nordkap i år, men det kan være det ændrer sig smiley

    Ville rigtig gerne have været et smut til Skt. Petersborg/Rusland på hjemvejen, men det er noget ged mht. visa etc. Man skal kunne angive præcis hvornår man kører ind og ud af landet, hvor man bor osv.
    Så meget styr på tingene har jeg slet ikke, jeg kører bare efter vejret og humøret smiley


  •   27. dec 2009 Fantastiske billeder!
    Glæder mig endnu mere til min forhåbentlig kommende tur til Nordkap engang til sommer! Man får jo helt lyst til at tage afsted i dag:-)


  •   27. dec 2009 Som at være der igen. Var selv på Nord Kap i sommer 09. Pis regn og is koldt var det. Men en fed tur, og masser af fede mc veje. Gør det gerne igen C",)

  •   27. dec 2009 De dage det regnede (2 gange) lejede jeg bare en lille hytte.
    Der er hytter og campingpladser overalt i Norge - selv de mest øde steder er der sjældent langt til den nærmeste hytte eller campingplads.


  •   26. dec 2009 det er jo lidt af en tur. Tænkte bare at det ville være træls at havne i en regnvejrsperiode, når man bare havde telt med. Men risikoen for dårligt vejr er nok ikke så stor, midt på sommeren...Men det ser ud til der er massere af seværdige steder dér nordpå smiley

  •   26. dec 2009 Sommerferien 2009, midten af juli måned

    Kørte fra København-Helsingør-Gøteborg-Oslo-Guldbrandsunddalen

    og så videre nord mod Stryn, Geiranger, atlanterhavsvejen etc. til polarcikelcenteret lidt nord for Mo i Rana. Tog den hurtige veje tilbage igennem Sverige, da jeg kun havde 9 dage at køre i (lillesøster skulle giftes).

    Havde en dag med kraftig heldagsregn, en dag med en del regn halvdelen af dagen og meget blandet vejr den sidste dag jeg kørte de sidte 800 km hjem i et stræk.
    Købte en regndragt til 400 kr. hos Touringshop i Brøndby inden jeg tog afsted og med den var det intet problem at køre i regnvejret.

    Brugte 9 dage på turen i alt. Nåede at køre 3.400 km, så lidt blev det da til smiley


  •   26. dec 2009 Hvornår var du afsted, hvor langt, og hvor længe? Og var det slet ikke dårligt vejr!? Synes altid folk kommer tilbage med nogle kanonflotte billeder når de har været i Norge, så overvejer om ikke det var på tide at tage turen selv...hehe

    VH


Annonce