{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ny kåbe og div ombygning

337 visninger | Oprettet:

Som før billedet viser så havde jeg kun en styrkåbe på hondaen sidste år. Jeg synes dog at det skabte en del turbulens og så heller ikke helt ud som min ide var. Så derfor var ideen at bygge ny kåbe denne vinter 2016-2017, til formålet havde jeg en plastik skraldespand stående, da kommunen var kommet med en større.
Jeg startede med at finde ud af placering af mine nye LED ekstra lygter, og ud fra deres placering. Begyndte jeg at lave en "bundkåbe" i pap for at få en nærmere ide om udseende.
Da jeg var tilfreds, blev skraldespanden skåret op og popnittet samme igen til en rette form.
Da det var klaret kom turen til at lave en overbygning hvor instrumenter og GPS'en skulle placeres. Den blev bygget med plastik sider fra skraldespanden og glasfiber.
Kåbe glasset er fra en V-Storm og jeg havde på nettet set andre hvor forlygten kiggede ud af kåbe glasset, så det skulle forsøges. Jeg synes selv at det er blevet som jeg havde tænkt det.
Efter at det var malet, så viste det sig at mine popnitteter ikke holdt ordenlig på siderne. Så tænkte jeg videre, så ideen var at sætte en plade på også male det hele igen. Så var det kæresten sagde at det kunne se fedt ud hvis det skilte sig ud, og jeg havde jo allerede klistermærker liggende der skulle på. Så Pladerne blev hvide og jeg synes selv det er blevet super fedt.
Jeg havde for et par år siden, skåret mit original sæde over. Så derfor fandt jeg det her sæde fra en Aprilia Strada, det virker rigtig godt. Det er lidt bredder en det originale var, men det gør det faktisk bedre at sidde på. Til de lange ture har jeg købt en AirHawk, det kan jeg godt anbefale til de lange sommerture.
Det sidste der er blevet lavet, er at jeg har pakket udstødningen ind, det skulle gøre at så brænder børnene sig ikke når de er med ud og kører. Og jeg var fri for at lave varme skjold hele vejen op. Jeg synes selv om resultatet.

Min Honda transalp XL600V PD10 er ved at være klar til denne sommers ture på grus og små veje, til nøds bruges den også på transport motorvejene.

Bernth
Mand | 54 år | Oprettet: 5. dec 2014


Kommentér på:
Ny kåbe og div ombygning
Annonce