{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nyt Rullefelt (MC2i)

10.499 visninger | Oprettet:

Jeg har gået, med tanket om, et rullefelt mere. I min verden er der normal ikke, langt fra tanke til handling. Så der er kun en vej, lav det selv.....

Så der blev indkøbt et par meter profilrør, lejer, spindel og andet jern.. Som det meste af, hvad jeg har, så er det 100% hjemmelavet. Alle tegninger er, efter mit design.
Softwaret er også hjemmelavet og er oprindelig lavet til mit bremserullefelt. Men lidt omskrivning, så er det klar til dette rullefelt.

Godt nok kommer der ikke LoadControl på det her.. eller 4 gas måler. Men da det fra starten, har være meningen. Dette rullefelt skal bruges, uden for det normale værksted. Det vil så sige, på div racerbaner eller træfpladser. Har jeg valgt at lavet det simpel, og "kun" bruge en Lambdasonte til gasmåling.

Jeg magler ca 3-4 dages arbejde mere, så er det køreklar.

Rullerne er send til, Tyskland for at blive afbalanceret. Det skal nok blive godt.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdate D 7-7-2014

Vi har kørt de første test af et nyt software, der er skrevet til det til vores scooter rullefelt. Men med lidt omskrivning, og ændringer i div data på rullen. Så er det tilpasser og virker, der var noget tvivl omkring elektronikeren vi bruger. Men de problemer er også løst nu.

Det meste af dagen er gået med software test og udmåling af Inertia (Genetisk energi) i rullen på det nye rullefelt. Hvad der ikke lige kan, ses på billet er at bagdækket IKKE rør ved rullen. Vi kørte rullen op på 260 Km/T, og hejste bagenden op på cyklen. Formålet er at måle, hvor lang tid det tager, for rullen at stoppe. På den måde kan vi så udregne "modstanden" i rullen. Fra 250-0 i frit løb, tager ca 23 min....

Efterfølgende har vi test, vi så effekt. I forhold til det, bremserullefeltet så måler vi inden for 0.5 Hk... Taget i betragtning at alt er hjemmelavet, så er det enelig ret godt klare af et par amatør.

Til jer der er på Facebook, så har vi en gruppe. Med rullefeltet, brug, opbygning, gør det selv osv

https://www.facebook.com/groups/1472533016329476/

Kommentér på:
Nyt Rullefelt (MC2i)
Annonce