{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Krom, Lak & Læder 2012, Roskilde Hallerne

2.903 visninger | Oprettet:

Under Håndarbejdsmessen og Kunsthåndværkermarkedet i Roskilde Hallerne lørdag 31. marts og søndag 1. april 2012 var der lavet en særudstilling med veteranbiler, amerikanerbiler, veteranmotorcykler og knallerter.

I den forbindelse udstillede jeg bl.a. min 1977 Yamaha RD350-B, andre tohjulere var Nimbus Klubben der bl.a. dukkede op med en 1942 militær Humlebi fra CF, Danmarks Veteran Motorcykelklub, der bl.a. have et Kakkelovnsrør og en Indian med, Veteranknallerklubben Stemplet der viste et par af deres danske og udenlandske knallerter frem og så havde DKW Klubben havde taget både en cykel (med DKW hjælpemotor) og en RT125 med.
Også et par af gæsterne gæstede i gamle biler eller motorcykler - bl.a. en Nimbus med en lidt speciel sidevogn.

Af biler kunne bl.a. ses en del Ford - fra produktion i både USA og Europa, nogle amerikaner-øser, Jensen, Fiat, Lancia - og et par østlige biler i form af Skoda, Wartburg og Trabant... og lidt andre spændende ting og sager.

Jeg håber I vil nyde billederne (udvalg af de samlede billeder) som dog er blevet noget gullige da jeg ikke have mit gul-filter hjemme til at mod virke hallens meget gule farver.

Kommentér på:
Krom, Lak & Læder 2012, Roskilde Hallerne


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce