{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha dt 125 r nordkapp-racer 1993

7.774 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Yamaha dt 125 r nordkapp-racer

Årgang:
1993
Motor:
125 cc vandlølet to takt racer
Hestekræfter
ca 30 vilde heste
Fælge
for 21 tommer egerfælge
bag 18 tommer egerfælge
Dæk
halv knold hopper er ok på vej men ikke de bedste i mudder
Topfart
130 køre fint
Tuning
ingen
Styling
mudder ridser og en masse oppakning
Ekstraudstyr
lader til div ekstra tilbehør
Bemærkninger
her en min lille totakt racer og en lille historie.
købt i starten af denne sommer til at aflaste min bimota, men efter lidt tid skulle jeg jo bruge min ferie på et eller andet, så maskinen blev synet og gennemgået og fik skiftet div sliddele.
Nu var den klar så skulle jeg bare finde ud af hvor jeg skulle hen, har altid rejst i skandinavien så derfor var Nordkapp et oplagt mål.Godt nok lidt langt på en to takter men det burde kunne lade sig gøre tænkte jeg.
14/8
Efter arbejde kl 15 kørte jeg fra ballerrup mod helsingør og ville køre så langt jeg kunne den første dag, via e6 jnåede jeg til Lillehammer ellers en god tur dag 2 blev der kørt ca 300 km nord fra Tronhjem her begyndte det at blive rigtigt smukt.
dag 3 blev der kørt ca 250 km nord fra Narvik igen rigtigt flot.
dag 4 kørte hele vejen til nordkapp og nåed målet kl 17, lidt over 3 dage fra afrejse tidspunktet og på det tidspunkt havde jeg kørt 2882 km siden afrejse hjemme i Hvalsø, godt nok mange km på tal.

Hjemtur blev der oppe i et par dage for at samle krafter, og forresten sovet for første gang i en seng påvejen havde jeg bare kørt væk fra vejen når jeg blev træt og sovet ved siden af motorcyklen, super fedt.
tog båden fra nordkapp til Vesterålen ved lofoten hvor jeg ankom kl 8 næste dag, og kørte straks ud på nye eventyr gennem hele lofoten hvor jeg så tog en færge til bodø sidst på aftenen, da jeg ankom kl 01 om natte kørte jeg en 50 km hvor jeg igen fandt et sted lidt væk fra vejen hvor jeg kunne sove, men her var det dog en smule for koldt.
Næste dag vågnede jeg forholdsvis tidligt og ville tilbagelægge en stor bid den dag nok den længste.
Kørte fra bodø og tilbage til Lillehammer der er godt nok langt,

Fra Lille hammer ville jeg prøve at se om jeg kunne komme helt hjem, men nåed kun til Goterborg hvor motoren sage en mærkelig lyd for sidst at gå helt død. øv øv øv ringede til min bror som kom og hentede mig og mc og var først hjemme meget sent.
Men ellers en fed tur og det har siden vist sig at det var dårlig benzin der var skyld i at den gik itu men havde nu også fået kørt ca 5000 km på 8 dage, en ny personlig rekord
næste gang bliver det nok på noget støere og bedre, men dette skulle prøves, og det ka sagtens lade sig gøre at rejse på små maskiner.

skriv endelig en kommentar til turen og maskinen
Kommentér på:
Yamaha dt 125 r nordkapp-racer
Annonce