{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda ST 50 Dax 1973

13.653 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

jacob  b
Mand | 44 år | Oprettet: 20. sep 2004


Honda ST 50 Dax

Årgang:
1973
Motor:
125cc ducar motor montert mens jeg renovere den orig honda motor med et 108cckit.
Hestekræfter
ca 10
Fælge
2,5x10 og 3x10 3 delt split fælge
Dæk
110/70x10 og 130/70x10 heidenau k61
Topfart
105kmt efter gpsen.
Tuning
den orignale 50ccm motor får 90ccm cylinder og topstykke med skarp knast og større ventiler .
krumtap strokket til 108ccm
24mm karburator ,
ombygget til elektronisk tænding med tun cdi box.
oplagt nchr carbon udstødning.
Styling
den er jo smuk i sig selv,og har bryugt mange timer og penge på at lave den og har holdt den så orig som mugkigt, men har afligevel lavet et par små ændringer som brede krom fælgkanter .
små blinklys
udstødning i carbon
Ekstraudstyr
tank ombytte fra de orig 2,4l til en 3,5l fandt den på ebay.
en tigerdyr nøglering.
Bemærkninger
dette er en dk knallert som er lavet om til motorcykkel efter 3 års slagsmål med staten og div synshaller.
men langt om længe lykkes det at få den dejlige mc nr plade,så man ikke skal frygte policen længer.
så længe man over holder fartskiltene.

det hele startede med jagten på en synshal der ville told syne den. hvilket var svært , da man jo skal ha en dataerklæring som honda ikke kunne /ville hjælpe med. men efter en masse søgen på div bibloteker og nettet fandt jeg en håndbog fra honda hvor alle data på både knallert og mc version var.
men dette var stadig ikke helt nok ,men så fandt jeg en som havde fået det gjordt som ga mig navn og nummer på en i færdselsstyrelsen som vidste hvordan det skulle gøres og da jeg så fandt en årgangs og tum.tabel på nette, fandt jeg en synshal som syntes det kunne være sjovt og gad og bruge tiden på at hjælpe. og så var den told synet endelig.
der efter skulle afgifts erklæringen sendes til skat og det gjorde jeg så til århus, men ak det kunne de jo ik hitte ud af ,fordi der var jo ingen reg atest på da det jo var en knallert så det kunne jo ik lade sig gøre. og jeg prøvde jo at forklare at det kunne det jo så godt for havde jo lige snakket med en der havde fået det gjordt. men nej jeg fik papirene tilbage og før jeg havde fået en skriftlig tilladelse fra central registert for motorkøretøjer ville de ikke røre den.
så måtte jeg ringe til kurt fra færselsstyrelsen og spørge om det nu osse kunne passe og hva jeg nu skulle gøre . så sage han pjat de kan bare ikke hitte ud af deres job, send det til skat i høje tåstrup de ved noget mere om det. og ganske rigtig en uge senere så havde jeg fået det godkendt og skulle betale den svimlene sum af 0 kr i afgift.
og så fik jeg hentet nr plade og var lige ved at græde da jeg fik den for det var noget af en drøm der gik i påfyldelse.
det er bare så træls at bare fordi synsfolk og skatte folk ik ved hvordan de skal gøre så siger de bare det kan man ikke . men HA jeg vandt.
Kommentér på:
Honda ST 50 Dax
Annonce