{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dæk
  • #1   29. dec 2012 Næsten alle dæk firmaer siger omkring 5-6 år. Og hvis man ikke kan nå at får brugt sine dæk på den tid - så skal man fine en anden hobby.... :OP

  • #2   30. dec 2012 men hvids dækket ser fint ud, og ikke virker sten hårdt,og du ikke køre over 200 ,og ska ned og skrape knæ i svingene,og tænker sig ledt om nor det regner, kan du sagtens køre på det selv om det er gammelt.

  • #3   30. dec 2012 MC dæk bør skiftes minimum hvert andet år. Aller bedst hvert år. De bliver tørre og hårde, vejgrebet nedsættes og din førlighed er i fare.
    Et godt råd, tjek dato mærkningen på dækket. Har selv prøvet at få for gamle dæk monteret, ved mc-værksted. Forhandler kan også ligge inde med "gamle"dæk. Det gamle dæk kan være som plastik at køre på. Køb aldrig Vee-rubber dæk.


  • #4   30. dec 2012 ahh minimum hvert anede år, er nok lige i overkanden, med minder man køre meget hårt på en fulblodsreser!

  • #5   1. jan 2013 Der er ingen lov her om. Blot er godt råd. Der er jo op til en selv, hvor godt et vejgreb man vil have. Det er ikke mange kvadratcentimeter vejkontakt man har på sådan et to hjulet stykke legetøj.... Man er selv herre over sin sikkerhed. De bedste ønsker om et godt og sikkert mc år

  • #6   5. jan 2013 jeg vil nok sige at du skal skifte senest hvert 4 år

  • #7   5. jan 2013 Ja hver har sine engen ideer og meninger. Jeg holder mig dog til hvad dæk-firmaer og eksperterne siger. Og det er 5 år.
    Men mine dæk holder kun en sommer - så skal der nye på. en Mc er jo lavet til at køre. :OP
    Jeg har endda haft skiftet 2 gange på en sommer. Men det var dergang man have både tid og penge til at rulle rundt og æde all for mange is og pølser. :O)


Kommentér på:
Dæk

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce