{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

Årets Motorcykler 2017 i STUBBEKØBING Motorcyklernes Hjemby {{forumTopicSubject}}

Vinderne af Årets Motorcykler 2017 i ”Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby”
I Kategorien for motorcykler før 1977 vandt Michael Paepcke fra Stege med sin fantastisk flotte Triumph 500 Roadster årgang 1911.
En motorcykel der trods sine 106 år er restaureret så den fremstår som ny med en motorgang som kan sammenlignes med en symaskine

I kategorien motorcykler efter 1977 vandt Bent Thiesen fra Nysted med sin totalt ombyggede Kawasaki VN 2000 årgang 2005, der har tilnavnet ”Black Beast”
Motorcyklen fremstår som meget rå matsort overalt og med en udstødningslyd der nærmest får jorden til at ryste.
Begge vinderne og deres Motorcykler er gennemførte i henholdsvis restaurering og ombygning samt i ejernes påklædning og udstyr, som virkelig afspejler motorcyklernes ”sjæl” og brug.
Begge de 2 vindere er ikke uvante med at modtage de ærefulde titler som Årets Motorcykler.
De har nemlig vundet titlen før.
Michael Paepcke vandt i 2012 med sin AJS D2 årg. 1920 og igen i 2014 med sin Premier på 499 ccm årg. 1914.
Bent Thisen har også vundet en gang før. I 2014 stod han på sejrsskamlen ved siden af Michael, med sin Suzuki M1800 ”Black Death” årg. 2008

Ved kåringen af Året Motorcykler i Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby, er det ikke kun de to titelindehavere, som går hjem med gevinster
Der blev som sædvanligt udtrukket publikumspræmier blandt de afgivne stemmer og de 3 vindere blev:
1. Claus Green, Stege
2. Trine B. Nielsen, Stege
3. Annette Kølle, Soesmarke

Fra STUBBEKØBING Motorcyklernes Hjemby vil vi gerne sige Tillykke til vinderne og Tak til støtten fra vores præmiesponsorer: P.W. Wulff - Belling Frisør M/K - Sally - Kirkehøjens Limousine - MC Camp Sydhavsøerne - Autogårdens Multiservice - Danske Bank - Touringshop.dk - www.fameimpex.dk - Golf & Fun Park, samt plakatsponsor PWM Reklame til vores trykte plakater. Arrangementet støttes af Kulturelt Samråd, Guldborgsund.
Vi takker jer alle for støtten.

Sæsonåbning af Motorcykelmuseet:
I et rimeligt pænt forårsvejr med solstrejf og en let regnbyge, startede fælleskørslen fra Cementen i Nykøbing F. og kørte mod Motorcykelmuseet i Stubbekøbing, hvor der endnu en gang blev sat en rekord med antallet af deltagende motorcykler, meget tæt på 1500 stk. og dertil et pænt stort antal veteranbiler.
Vi er sikre på at det store antal deltagere på 40 års jubilæumssæsonens åbningsdag, ville have glædet museets stifter Erik Nielsen, ved tanken om at vi er SÅ mange som deler den interesse som han havde for motorcykler og sætter så stor pris på hans livsværk at vi år for år øger antallet af deltagere ved sæsonåbningen.
I Stubbekøbing var der ved ankomsten i forvejen masser af tilskuere, som sammen med deltagerne overværede Borgmester John Brædders åbningstale og efterfølgende overdragelse af Nøglen til motorcyklemuseet til Venneforeningens formand Jan Lund Jørgensen, som et symbol på at ”Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum” overgår fra Guldborgsund kommune til fondsbestyrelsen for ”Motorcykelmuseet”, som fremover vil være navnet på museet.
Motorcykelmuseet vil også i år betjene de besøgende med 2 personer pr. åbningsdag.
Bemandingen går på skift i en gruppe af 10 frivillige, som assisterer Torben Adelholm som er ansat på museet i denne sæson.
Gruppen af frivillige må meget gerne blive større, så hvis du kære læser, har lyst til at hjælpe museet må du meget gerne rette henvendelse til formand for Motorcykelmuseet, Jørgen Sulkjær Tlf. 30 73 56 00

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Årets Motorcykler 2017 i STUBBEKØBING Motorcyklernes Hjemby

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce