{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
832 visninger | Oprettet:

At montere og pakke taskerne {{forumTopicSubject}}

et godt udpluk taget fra en hjemmeside fra nogen der selv har taget turen til vendens ende
http://grevensrejser.blogspot.dk/p/pa-mc-i-norge.html


Tanktasker Disse monteres med remme eller magneter, hvis din tank er af metal.
Sidetasker i stof monteres med velcroremme og remme med klik-fatninger. Det fungerer godt. Husk at de skal monteres lige over bagakslen. Så mærker du dem mindst når du kører.
Tasker og topbokse i plastik eller aluminium monteres på stativer der købes samtidig. Du kan ote få så det passer lige på maskinen, men ellers findes der universalbeslag, der kan tilpassses med lidt arbejde. Pas på at topboksen ikke kommer for langt bagud. Ved høj fart fanger fartvinden den og det giver en lidt ustabil kørsel. En topboks har den fordel at den kan give rygstøtte til en evt. passager. Skumgummi sat på med gaffatape kan hurtigt fremtrylle det fineste design! Det fungerede fint på en tur til Italien for mig.
Jeg har to sidetasker, en vadsæk og en tanktaske. Der er mange forskellige slags. Mine er ret praktiske af mærket Oxford. Det var ikke de dyreste, men måske i mellemklassen. Da de var på tilbud her sidst på sæsonen, var det samlet ikke så dyrt. De er helt vandtætte, og tanktasken har i modsætning til min gamle gennemføringer så der kan stikkes en ledning ind til diverse batteridrevne apparater, f.eks GPS. Undersøg markedet godt, og vurder de forskellige tilbud godt. Læg for eksempel mærke til hvorledes lynlåsene er sikret mod, at der trænger vand igennem. Sidetaskerne kan være indrettet med forskellige features, som at der er ekstra lommer, og muligheder for at strukturere indholdet fornuftigt.
Jeg brugte selv god tid på få lagt de forskellige ting praktisk til rette. I tanktaskens store rum midt for, havde jeg drikkevarer og yankeebars, samt kort og kamera. I rummene på siden havde jeg værktøj og de forskellige ting, som jeg hurtigt kunne få brug for. Sidetaskerne blev brugt til de ting som jeg først skulle bruge, når jeg var på campingpladsen.
Vadsækken som bindes fast ovenpå sidetaskerne, kan være svær at få pakket så den er nogenlunde rund og ens. Jeg bruger nogle baggageelastikker, som jeg har købt i thansen for få penge. Der kan også købes elastiknet. De er også ret gode.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
At montere og pakke taskerne

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce