{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
684 visninger | Oprettet:

Mad {{forumTopicSubject}}

et godt udpluk taget fra en hjemmeside fra nogen der selv har taget turen til vendens ende
http://grevensrejser.blogspot.dk/p/pa-mc-i-norge.html


Lige netop i Norge er dette et emne, der er væsentligt, da det er meget dyrt at spise ude der. Alt efter pengepung kan man fylde sine tasker med mad hjemmefra.
Jeg havde taget dåsemad, pulversuppe og godt brød med hjemmefra, til de første 4 dage. Derudover en trangia til at varme maden på. Da jeg boede på campingpladser behøvede jeg egentlig kun gryder og bestik.
Da maden slap op måtte jeg købe mig frem, og det kunne mærkes.
Jeg fandt ud af at mange på mc gør følgende:
Dåsemad, røget bacon og pulversuppe samt pasta tages med. Derudover tages der en hel masse energibars, yankiebars eller lignende med til når man kører. Jeg spiste 1- 2 om dagen. I tanktasken er der altid min. 1 liter vand, som man hælder på flaskerne om morgenen inden man kører.
Elgkake med løksalat. Uhmmm. Købt i delikatessen i Coop. Det var stort !!! På 5 dagen med suppe og dåsemad var dette en dejlig oplevelse.
Hvis man ikke er til at lave mad selv, så kan der på nogen campingpladser købes fastfood. En burger med pommes koster ca. 100 kr. Jeg så ikke nogen Burgerking eller McDonald. Derfor kan det godt være at de findes. En hotdog koster typisk 42 kr. Det er en pæn stor pølse der er i. Pas på du ikke bare siger at der skal det hele i, for Nordmændende putter også rejesalat på.
Det billigste sted at handle ind er i coop eller Joker -butikkerne. Der kan man købe morgenmad. F.eks. youghurt og brød i de rette mængder. En morgen gik jeg på cafeteria i stedet for. Der kostede en kop the og en spandauer 60 kr.
Vandflaskerne fyldes i elven. Vandet kom fra en gletscher 2 km væk. Så bliver vandet ikke renere.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mad
Kommentér på:
Mad

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce