{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.322 visninger | Oprettet:

Ny nummerpladeholder {{forumTopicSubject}}

Da jeg har overvejet at få udskiftet fuglebrættet over baghjulet, men ikke har den store elektriker/mekaniker-snilde, vil jeg lige forhøre mig, om nogen kan opremse, hvad jeg skal købe ind for at have et funktionsdygtigt kit.
Og evt. om nogen har forslag til forhandler og lign.

På forhånd tak. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny nummerpladeholder
  • #1   30. aug 2014 Jamen det kommer jo helt an på hvor meget du vil udskifte, snakker vi blink også..?
    Hvis du montere diode blink som på min, skal der enten modstande eller relæ på. Det nemmeste er at montere blink på de stik fra orginal blink, så ødelægger du ikke noget på cyklen, så er det bare at montere og indkøb så et relæ til diode blink, koster ca 300,- så kører det...??


  • #2   30. aug 2014 Glemte lige dette. En rizoma nr plade holder går man jo ikke fejl af, blink kan jo altid diskuteres, det kommer jo an på hvad man er til.
    Jeg selv syntes at kellermann laver nogle fede nogle, men er pisse dyre.
    Hvis man kan lide rizoma er de lidt billigere, jeg valgte efter udsende og ikke mærke og bestilte over nettet da forhandlerne i Næstved ikke kunne skaffe dem.
    God arbejdslyst..??


  • #3   30. aug 2014 Jesper:

    Jeg vil udskifte både holder og blink (diode for- og bag). Har kigget på rizoma's, men syns bare der er billigere alternativer, som sagtens kunne være en mulighed.
    Så bliver det helt klart relæ istedet for modstand.
    Mht. blink, så kommer det for mig heller ikke an på mærke, men mere udseende, og her kan man sige, at der er helt utroligt meget forskelligt at vælge imellem, noget pænere end andet! smiley


  • #4   30. aug 2014 Susgaard.

    Ja en jeg er helt enig, de blink jeg ville have fra kellermann kostede 700,- pr stk, var sku lige i den dyre ende, fandt da den jeg har på nu, tillagt i der den pris, kan ikke helt huske prisen men kan finde den, mener det var ca 1000,- for blink og relæ, men ikke sikker. Personligt er je ikke til rizoma blink, men nr plade holderden er rizoma og den er ikke dyre end så mange andre, mener 1500,- med nrpladelys.
    Jesper.


    profilbillede
Kommentér på:
Ny nummerpladeholder

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce