{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.239 visninger | Oprettet:

Forslag til Coast to Coast 2016 {{forumTopicSubject}}

Kære Tøffedyr.

Jeg har tænkt over følgende.

Kunne vi i år kombinere Fyn Æ Fin, samt Coast to Coast?

Eftersom at Fyn Æ Fin turen ligger i september og vi også i denne måned plejer at gennemføre Coast to Coast, kunne man måske kombinere de to, for således at holde rejseomkostninger og belastningen nede, for nogle af de faste deltagere. Vi har efterhånden i en del år, haft traditionen med at starte i Søndervig og ende i Grenå i Jylland. Måske vi kunne ændre konceptet lidt og lave en alternativ Coast to Coast, som dækkede Fyn og Sjælland.

Jeg har følgende i tankerne.
Lørdag d. 3. september mødes vi hos Flemming og kører Fyn Æ Fin turen, med endestation hos Flemming i Erritsø. Her byder Flemming på lidt god spisning (mod betaling naturligvis), som beskrevet i opslaget omhandlende Fyn Æ Fin.

Efter spisning kunne vi overnatte i telt hos enten Flemming eller i nærheden heraf. Der er givetvis også nogle hoteller el.lign. i nærheden for dem, som ikke vil ligge i telt. Imidlertid er teltet en billig løsning - men det er op til folk selv.
Med lidt overtalelse og budgettilskud kunne vi måske overtale Flemming til at servere lidt morgenmad for os, også om søndagen d. 4. september, hvorefter vi sætter kursen østover mod Amager hvor turen vil have sin endestatIon.

For dem, som vil overnatte på Sjælland og først køre retur om mandagen er dette naturligvis en mulighed. Man kan også vælge at køre retur efter afslutningen på Amager - det bestemmer man jo selv - men det bliver selvfølgelig sen aften.

På den måde kan vi måske fordele sol og vind lige, idet jyderne denne gang tager den lange tur i forbindelse med Coast to Coast.

Dette er blot en tanke.
Hvad siger I? - vil I kunne se dette som en mulighed og vil I være interesseret i at deltage i et sådant arrangement?

Kom gerne med input og evt. alternativer.

Med venlig hilsen
René H.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forslag til Coast to Coast 2016
Kommentér på:
Forslag til Coast to Coast 2016

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce