{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki SV650S 1999

3.495 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Oz Tourer !
Mand | 40 år | Oprettet: 7. maj 2005


Suzuki SV650S

Årgang:
1999
Motor:
650CC 2 cyl. V-TWIN 4-takters
Hestekræfter
70.00 HK (51.1 kW)) ved 9000 RPM
62.00 Nm (6.3 kgf-m) ved 7500 RPM
Fælge
17"
Dæk
Bridgestone 2 komponent BT020 160/60-17R
Topfart
Tjaaa, ihvertfald 208 km/t... ;o)
Tuning
Ikk rigtig noget udover dækkene, hehe...
Styling
Mini cats-eye Iridium blink, anadoised bremse og koblings haandtag, carbon styrender + Alt det der kommer naturligt af Sydney Traffik!
Ekstraudstyr
Oxford 1st Panniers og Tanktaske + Dykkertaske !!
Bemærkninger
Prøver lige at få lagt SVen op, så jeg kan opdate jer med billeder og historier fra langs den Australske Østkyst!

Denne SV er blevet tæsket gennem Sydneys gader og stræder, zig zag og slalom (som der kørers MC hernede) mellem biler og vejbaner.

Juli '05: Overvejer at skifte blinkere til noget carbon look med Iridium blink - ku' være læækkert (Gjort Jan '06)! Har ogs overvejet at sætte en sølv farvet bundkåbe på...

Var alt for blød i fjedrene da jeg købte den... Så har skiftet oil i front og spændt den op bag (Juli '05)! Har ogs renset kæden (Okt '05) - nu virker det bare som om den er ved at skifte farve (desværre til rustrød!?), bli'r ellers smurt hver 500km...

12/10-05 Nu er den dog på vej op af den Australske østkyst! Efter at have overstået de første 600km, blev jeg saet af på dykker-eventyr ved SW rocks! Alt for lækkert sted! Dykker med Hajer der vejer det dobbelte af MCen!!!
13/10-05 Dernæst Coffs Harbour (voted Worlds most liveable City)
19/10-05 Byron Bay, hvor jeg sku lære at surfe!! Har ikk helt luret endnu hvordan jeg får Surfboard med bagpå MCen, nu hvor alt dykkergrejet ogs er der... hehe!

22/10-05 Queensland - Så ku man lige mærke at der blev skiftet stat!(Vejene er geniale!!) Brisbane er et vidunderligt sted!! Lige nu ligger temp. omkring 25-30 om dagen, og ca. 20 om natten - Helt Perfekt! Der er en man-made strand 10 mins gang (el 2 min paa MC :) fra selve centrum af byen... Så det ka vist ik blive lettere at ta MCen med ned og kikke paa damerne...

25/10-05 Noosa - Sunrise Beach: Dejligt sted, kaempede med bølger der gik en 2m op fra havoverfladen... Var squ meget skægt ;)

26/10-05 Gympie to Rainbow Beach: Tror lige jeg har haft den bedste MC tur!!! (til dato!)
72km med perfekte landeveje i det Australske land! Har måske passere ti biler på hele vejstykket, men nu skal man så ogs huske at kikke efter koalaer...
Snoede og kringlede veje, op og ned af bakker, åbne landskaber og måske en snit fart på de 150km/t... Sikke en tur!!!

27/10-05 Tre dage på Fraser Island koerende 4WD rundt på sandstrandene og terræn! Alt for fedt!! Det vildeste eventyr, rundt gennem jungle og skove til man finder en sø med guldent sand og vand - Svømmede over og rundt om Lake McKensie et par gange (Skal lige siges at det er en pænt stor sø!!) med klart lyst blåt vand... Lækkert!!

30/10-05 Op til 1770, sidste sted man kan surfe langs den Australske øst kyst - snøft! Så MC skal lige vaskes og pakkes!!
1770, tjaa, var vist ikk andet end en omvej...

31/10-05 Satte lige ny fart rekord paa SVen mellem Rockhampton og Mackay. 350km af temmelig meget lige vej - GAB!! Det eneste der er at ta' sig til er at maale hvorlangt man kan se lige ud af vejen i horizonten...
Tilbage til de 208 lige inden jeg passerede den umaerkede politi bil !?! Skaegt nok stoppede landbetjenten paa samme tank station... hmm... Meget fair og straight up betjent... Ga' mig et godt raad: "Naeste gang du har taenkt dig at overhale en politi bil der koere med de 140-150, saa saet farten lidt ned!" Jov TAK!! Goddag og farvel Hr. Betjent!!
Han naevnte saa ogs at hvis jeg kom forbi ham igen ville han ikk vaere saa venlig... hehe

2/11-05 Airlie Beach / Whitsundays: Sommer paradiset!!!
Men inden jeg naede herfrem havde jeg lidt 'sjov' med MCen... Gearene loeste sig squ fast... ?? Koerende langs Bruce Hwy, ville lige stoppe ind i en lille by inden de sidste 30km til Airlie, i 6. gear hvor den saa blev! Fik arbejdet den ud af 6., hvorefter jeg frit kunne skifte gear indtil jeg havde trillet lidt i 2., hvor den saa blev siddende... ? Fik den i 1., hvor den saa blev?!?! Fik arbejdet den ned til en MC mech. - De lod den staa lidt, spaendte og smurte saa kaaden og stillede paa koblingen - det var saa det. Men jeg kunne ikk faa en ordentlig forklaring paa hva det lige var der havde gjort det... ?! Nogen der kan forklare... ?

3/11-05 Naa, ud til Whitsundays - tre dages sejlads ved smaa oeer og Great Barrier Reef... Lyder egentlig meget laekkert, ik - hehe!!!

Er I Townsville for tiden - Arbejder paa Yongala skibsvraget - siges at vaere et af Australiens og verdenens bedste dyk... det er godt nok noget af et skib der ligger dernede (110m langt - ved 30meters dybde)! Og naa man af og til ogsaa er heldig og se Bull rays el Manta rays der er en 2 m i diameter, saa er det squ egentligt rimelig fedt!!

Rejsen fra Sydney og nord målte: 2915km (Ca. 1000km yderligt til toppen)

1/12-05 Er smuttet tilbage Sydney og arbejde, da de ikk vil ha jeg dykker i et par uger (har haft en oejen infektion). Har sendt cyklen afsted i en lastbil, besynderlig fornemmelse at lade en vognmand stikke af med ens MC! Floeg ned og arbejdede samme dag! Alt i alt, saa er der ingen forskel i omkostningerne ved at koere og faa den fragtet. Saa ka squ lige saa godt arbejde! 3k km paa highway er virkelig heller ikk saerligt spaendende...!

Sydney: Hmm - Alkohol og Arbjede!
Tilbage og arbejde med Sydney Harbour Cruises.
14/12-05 Arbejdede ved indgangen til Green Day - var squ meget fedt!
21/12-05 Havde en hektisk nat med et skib hvor motoren gik ud i Sydney harbour, vi kom til undsaetning, rimelig unoedigt, men alligevel. Vi havde dog ikke vaeret en alt for koen frelser, da vi timen efter var i vand til anklerne!!! Var heldigvis ikk lagt fra havnen, saa situationen var under kontrol... Bortset fra at vi havde vaade sokker og ikk kunne faa pumperne til at du!!!

Jul og Nytaar - Tjaa, skete der en hel masse! Ka' dog ikk hel adskille de forskellige begivenheder og dage!?!
Juledag fejres i den vildeste party stil paa Bondi Beach. Nytaar i Sydney var en gal oplevelse!! Alle cruiseskibene og Harbour bridge var dekoreret med lys til kanten - og vilde fyrvaerkeri!! Jeg startede dog arbejde nytaarsaftens dag kl 12 i 45 graders varme (med feber skal det ogs lige siges), var faerdig med at arbejde kl 2 om morgenen den 2. Jan.!! (efter temp. havde naaet op paa 48!!)

6/1-06 Jet Boat Ride i Sydney Harbour! Det er squ meget grineren - Jetten kastes ind i spin med 35 knob og kaster passengere og vand til hoejre og venstre!

Maa se om jeg ikk snart kan faa tid til at koere nogle ture med SV Down Under ( www.svdownunder.com ) el Sydney Knights !

Lidt underholdning: http://www.ananova.com/news/story/sm_1505898.html?menu=news.quirkies.strangecrime

14/1-06 Har faaet sat Iridium blink paa MCen ! VuHU! Ogsaa anadoised bremse og koblings haandtag i blaa som Mcen! Skal ogs lige ha sat carbon styrender paa! Maa faa taget nogle nye billeder og lagt dem op!! Er alt for fedt!!

MEN der er stadig en 'Risle' lyd fra gearene (ved acceleration) som jeg ikk har kunne finde en forklaring paa - nogen ideer???

21/1-06 Wollongong evening ride

Naeste lille rejsemaal er ned til Tasmanien, Melbourne, Great Ocean Road, Adelaide og Kangaroo Island. Krydser der efter maaske over til Canberra, Jervis Bay, og saa tilbage til Sydney!

24/1-06 Spirit of Tasmania !
Laekker lille rejse ombord Spirit of Tasmania III - MCen spaendt fast paa Bildaekket - mens jeg sidder om ser ud paa Pacific Ocean og spiser luksus maaltider!

25/1-06 Tasmaniske veje - Made by riders for riders! (So you'd think!) Tasmanien er vildt laekkert, vejret virker bekendt fra DK. Og DK er circus samme stoerrelse som Tassie! Men vejene - huhu! En droem for en hver MC enthusiast!

26/1-06 Launceston Cataract Gorge...
En smuk 'Gaa' tur... og saa videre til Hobart!!
The Pickled Frog! De foerste fem mennesker jeg moeder er 3 Bikere og 2 Dykkere - Er man lige landet det rigtige sted eller hva'!! Og har desvaere maatte erkende at min kaede nok skal skiftes ASAP!
Druk, Druk, Druk ...og lidt MC sjov!! Ska' lige siges at naar man ta'r en lille tur paa MC med drengene hernede saa er det ikk bare at trille gennem byen og vaere smart!! Perfekt kringlede veje gennem byer, land og bjerge!! Med fuld skrue paa!! (skal ikk goeres med moerk visir om aften!!!)

28/1-06 Hasting Caves
29/1-31/1 Tre dage i Bushen med Bue og Pil (ingen elektricitet) ...er blevet vildmand!!

1/2-2/2 Tog spontant paa MCen op til Mt. Field
16km paa dirtroad op ad et bjerg med SVen - tjaa, hva ka jeg sige baade MCen og jeg selv overlevede!!! Til trods for at MCen let ku ha' faaet sig en tur - Og jeg nok var lidt for taet paa at fryse ihjel! Ku' vaere at man paa naeste spontane tur i bjergene skulle ta' noget mere egnet med end en TYND sommer sovepose!!
Hikede gennem bjerge, skove og soeer som taget ud af Ringenes Herre - dog med MC stoevler og jakke! (Skal ogs lige advare at det ikk er godt for foedderne!!)

4/2-06 Tassie - A dream for any Biker, Hiker and Cold Water Diver!!
Afsted med MCen kl L... om morgenen! Med aaben jakke og cowboy bukser da det jo nok ikk er koldt, NOT!! Og saa passer det altsaa ikk at der er Tasmanske djaevle over alt! Man snorere sig maaske forbi en hver 5. km paa de kringlede veje, men vaerre er det hellere ikk...!
Dykkede ved The Sisters (35m), hvor der Plejede! at vaere kaempe kelp forests!
Dernaest The Cathedral Caves ved Waterfall Bay!
WOV! Navnet giver mening! 15-25m nede ind i The Cathedral, som en stor romerske kirke under vand med krotter og tunneller over alt!!!! Store aabninger hvor man kan se lysets skaer paa den anden side, andre saa smaa at man skal vrikke sig igennem og det eneste man ser er hummeren der lige pludselig sidder paa den anden side af ens snorkel...
...En oplevelse for livet!!!
Maignon Bay og Remarkable Cave, og saa en fugl der valgte at flyve direkte ned foran cyklen og saa direkte op i visiret paa min hjelm!! Hvorfor?!?! Skraemmende taenke at have haft visiret aabnet!

6/2-06 MC DAG - pics ligges op - X-ring kaede skiftes...$$ Og cyklen poleres...

Lidt 'inspiration' til jer (Brug ordentligt udstyr): http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=27132188&blogID=63944626&MyToken=54824b26-ad59-4a7f-a1a0-40d8ed67a1ac
- Hvis i gerne vil se et par billeder af den koenne pige maa i sige til...

9/2-06 Freycinet i regn og storm!! Stadig et utroligt syn og vejene er et must paa MC!!

10/2-06 - PENGUIN JAGT - North-West in 30 hours!!
Startede fra Hobart Fredag middag - Frokost i Launceston, saa gennem Devonport og Burnie, og op til Table Cape. Dernaest Rocky Cape National Park og Sisters Beach! Og videre til Stanley og se efter penguiner...! Og det lykkedes soerme ogs en af drengene at blive bidt af en penguin?!?
11/2-06 Cradle Mt. og Lake St. Clair
Efter at have sovet paa et caravan koekken gulv var vi oppe og vandre paa The Nut ved solopgang - skal lige siges at det ikk er videre fedt at vandre op af en 55 graders klippe haeldning alt for tidligt om morgenen!!! Naa, videre til Cradle Valley!! Helt utroligt, var oppe ved en hytte lavet og beboet fra ca. 1908 - vandrede gennem den regnskoven der ligger lige ved siden af - Det er et helt ufatteligt syn hver gang man traeder 5 m videre ind i regnskoven!!! Endnu et must i Tasmanien!! Derefter Lake Dove, har snart set saa mange soer at der snart ikke kan siges mere om dem!!
Naeste stop er Strahan - hmm, ja, en lille by med gode burger! Queenstown, gad ik engang at stoppe... Op gennem Copper bjergene, ekstremt snoede og kringlede bjergveje og et vandfald paa overfor liggende bjerg - wow! Dejlig koere tur gennem Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Og saa den berymte Lake St. Clair - og det er da saa sandligt ogsaa synet vaerd!! Ligger et lille eftertaenktsomt biker billede op, hehe...
Tilbage til Hobart, alt gjort paa 30 timer!! (Ku' godt ha' brugt en hel uge!!) Skal lige advare at efter at have vaeret "on the road" i tre dage, sovet paa et frysende koekkengulv, vandret gennem bjerge og skove, ved soer og strande, er det ikke en god ide at ta paa druk til kl 6 om morgenen!! og have en stiv toes paa skuldrene mens hun har en lille CATfight med toessen paa den naeste tosses skuldre!?!

14/2-06 Next stop Bicheno!
Paa vejen fra Bicheno til Freycinet finder jeg ud af at fuglene stadig er tossede... en stor hvid engel-lignende fugl flyver op foran, haenger fast i vinden, og styrer direkte mod mig!! Denne gang er jeg dog forberedt paa kamakazi angrebet! For dukket mig ned paa siden af cyklen og undviget, saa englen kun hamre ind i siden af rykken!! Av, ja!
Skal lige ha' et syn af den smukke Freycinet National Park i bedre vejr! Synet ud over Wineglass Bay - wow wow!
Og selvom det da ogs er smukt med solnedgangen over Freycinet, saa er det da en SYG LEG der kommer paa spil naar aftenen saetter ind og alle Wallabies begynder og lege kylling paa vejene og ja, fuglene der allerede er tossede!!!, og maengden af insekter, var noed til at stoppe tre gange paa vejen tilbage for at faa vasket visiret saa jeg kunne se noget!! Og saa havde jeg naturligvis ogs det tonede visir paa... Var en skraemmende og kold tur tilbage til Hobart!

15/2-06 Ville gerne blive... men ak, tilbage til Sydney!
Sidste billet til Sydney i et godt stk tid, saa maatte ta' den! Havde 3 timer til at komme fra Hobart til Devonport!! Ka' man ogs sagtens, udenfor muldretid og uden lastvogne og majetaersker paa vejene!! Men hva, uden er det jo ikk sjovt ;)
Spirit of Tasmania er en fornoejelse...

17/2-06 Tilbage i Sydney.
Turens maal var lidt anderledes, men i stedet fik jeg set naesten hele Tasmanien og sikke et eventyr!!
Mangler paa Tassie: De berygtede bedste veje i North-East region, Richmond, Mt. Wellington og The Great Lakes.

MC skal saelges inden jeg ta'r turen til DK. Regner dog med en weekend tur til Canberra, Jervis Bay el Blue Mountains inden den bliver solgt!

19/2-06 MC ride til Blue Mt. paa en Soendag...
Hmm, er sikker paa at bjergene er der et el andet sted - var squ bare svaert at se dem for turister og gamle mennesker!!
Hehe, det er da ellers en hyggelig lille tur...

25/2-06 Cyklen er solgt, snoeft!!
..Slutningen paa en aera. (Luckily history has a tendency to repeat it self ;-)

6/3 Natbus op til Coffs Harbour - Ankomst Coffs 0620 -Afgang Dykkercenteret 0730!
Dykkede South Solitary Island - Shark gutter og South Boulder wall.

9/3 tre dage i Kuala Lumpur
Her er lummert, fugtigt og ganske besvaerligt at finde rundt!
Men meget interesant med den mixed kultur og historie. Og efter at en go' indsats ka' man da finde vej og nogle utroligt smukke omraader... og taenk engang man ka' faa et laekket maaltid for 10 kr ! Egentlig er det meste en stor 10 krs butik!

...13/3-06 ankomst til KBH lufthavn kl 10
Kommentér på:
Suzuki SV650S
Annonce