{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kawasaki KLX 250

Fed Kawasaki KLX årgang 2009!

Honda CB 400 four

bring it...
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Årgang:
2009
Årgang:
1976
Motor:
Liquid-cooled, 4-stroke Single. 249 cm³ Fuel injection: Ø34 mm x 1 (Keihin) Digital CDI. Electric Starter. DOHC, 4 valves. Gear-box, 6-speed, return. Enkelt cylinder, fire-takts. Kobling: Wet multi-disc, manual.
Motor:
408 ccm SOHC med 4x 20mm Mikuni carbs
Hestekræfter:
Har ikke fået målt hvor mange HP den har efter fjernet begrænsning. Som standard 16 kW (22 hk) / 7,500 rpm
Hestekræfter:
37 hp ved 8.500 rpm - 27 KW
Fælge:
Fælge:
stål...
Dæk:
Knopdæk 50/50
Dæk:
michelin...
Topfart:
Op til 145 km/h. Normalt ligger den dog mellem 135-140 km/h.. Hvis jeg køre standard begrænset på den, så ligger den mellem 115 og 125 km/h. på toppen.
Topfart:
158 km/t
Tuning:
Udstødning: GPR Exhaust System.
Tuning:
strippet/trimmet + power filter + dyset om og indstillet
Styling:
Aluminium beskyttelsesplade
Styling:
tomaselli styr + ny udstødning er ved at tilpasse og betrække et lækkert cafe racer sæde. ideen er at den skal bruge det originale beslag, så jeg kan skifte over til det lidt blødere til lange ture (over 10 km ];oD Det er nu kommet et højt styr på. Nu sover mine arme ikke på længere ture. Så meldte tidens tand sig og jeg måtte af med det lave styr og café sæde. Så nu er der højt styr og det gamle lige sæde.
Ekstraudstyr:
GPS/Mobil oplader. Mobilholder. GPS tracker. 120 DB alarm. (Indbygget og forbundet med batteriet, blå alarmblink når den er aktiv.) Kædelås. 2 gange Skive/Bremselås med 110 DB alarm.
Ekstraudstyr:
tror ikke det er meningen med en cafe racer look-alike, at der skal være extra udstyr... Jeg har et taske sæt jeg bruger når jeg køre på weekend ture.
Bemærkninger:
Utrolig fed cykel. Tror det er noget af det bedste jeg har brugt mine penge på. Den er virkelig fed og køre virkelig godt. Der er mange tyverierer af offroadere, derfor er der installeret en masse ekstra udstyr. Alarmen bibber, hvis du så meget som rør ved motorcyklen. Næste gang du røre går alarmen i gang og vækker hele villakvateret. :) #Nye billeder tilføjet!# 08/04-2015
Bemærkninger:
ikke den største og hurtigste... men den er fanme sjov at køre på...
Annonce