3 irriterende ting ved motorcykeltøj til kvinder

3 irriterende ting ved motorcykeltøj til kvinder

9. sep

Det er blevet mere almindeligt at kvinder kører på motorcykel. Men sådan har det ikke altid været. Desværre ligger det stadig i kulturen at kvinder sidder bag på. Det afspejler sig også i udvalg og design af tøj til kvinder der kører på motorcykel.

Når kvinder skal købe tøj til at køre i, så kan de blive ganske udfordret. Det meste tøj er nemlig lavet til kvinder der sidder bag ved manden.

Udvalget er meget lille

Der findes ikke så stort et udvalg af tøj til kvinder som der gør til mænd. Enkelte motorcykelmærker har deres eget tøj. Men tøjet er ofte meget dyrt når det er lavet til kvinder.

Det lille udvalg betyder at du ofte må nøjes med enten en figursyet jakke eller en ekstra stor udgave. Der er sjældent tøj til kvinder med almindelig bygning. De er henviste til at købe tøj der passer til begge køn.

Men du vil selvfølgelig gerne være både feminin og have funktionelt tøj selvom du selv styrer motorcyklen.

Ærmelængde er for kort

Det er helt klassisk at ærmelængden på kvindemodeller er for kort. Når du sidder med hænderne på styret skal ærmelængden være lidt længere. Ellers kan handskerne ikke dække det nederste af armen.

Kulden kan trænge ind og gøre kørslen til en ubehagelig oplevelse. Ærmerne er typisk kortere til kvinder fordi de er lavet til at sidde bagerst og holde om livet på manden foran.

Selvom tøjet til kvinder er designet feminint, så er det sjældent særligt funktionelt. Det nytter ikke at købe en jakke som du sidder og fryser i. Det smarte tøj er ofte dækket med reflekser så du næsten ligner en trafikkegle.

Støvler er svære at finde

De fleste støvler til kvinder har hæl. De har også ofte pynt på oversiden af støvlen. Det kan være en stor hindring når du skal skifte gear på motorcyklen. Selvom du kan beskytte oversiden af støvlen, så er designet stadig i vejen ved gearskift.

Støvlerne er ganske enkelt sjældent egnet til kørestøvler. Selvom sikkerheden er vigtigere end at se godt ud, så vil de fleste kvinder gerne ligne kvinder når de selv sidder bag styret.

John Doe er et mærke der har et godt udvalg af motorcykeltøj til kvinder. Her kan du finde jakker med lange ærmer. Der er også et bredt udvalg af støvler der er gode til at skifte gear.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x