3 myter om sexlegetøj

3 myter om sexlegetøj

20. jan 2019

Overvejer du at anskaffe dig sexlegetøj, men føler at det er skamfuldt eller pinligt? Sex har i mange år været et stort tabu, da det er en intim og personlig handling mellem, oftest to, mennesker i et parforhold. Det foregår bag lukkede døre og nedrullede gardiner. Heldigvis er det blevet mere normalt at tale åbent om sex, hvilket er et sundt og positivt tegn. Alle mennesker har sex, og alle gør det på hver deres måde. Sexlegetøj er noget mange bruger, men hvor en del mennesker tager lidt afstand. Der er ingen grund til at skamme sig over at have sexlegetøj. Her er 3 myter om sexlegetøj, som skal afkræftes en gang for alle.


Myte 1: Sexlegetøj er for dem med et dårligt sexliv

Dette er så falsk, som det kan være. Det er korrekt, at sexlegetøj kan hjælpe med at nuancere sexlivet, men det kan også sagtens bruges af folk med et godt sexliv. Hvis det er noget, du har lyst til at prøve eller bare er nysgerrig, så køb sexlegetøj! Sex er ikke kun missionær mellem to elskere. Sex er tusind forskellige ting, og der er ingen regler, så længe begge parter får nydelse og tilfredsstillelse ud af det. Ved folk der har et dårligt sexliv, er det ikke sikkert, at sexlegetøj er løsningen. Det er snarere at tale med sin partner og forventningsafstemme. Sexlegetøj bør ikke bruges som en sidste udvej, men som en sjov og pirrende leg, der giver sexlivet nye nuancer og tager nydelsen til nye højder. Det hedder ikke ”legetøj” uden grund – det skal være sjovt, rart og hyggeligt!


Myte 2: Det er unaturligt at bruge sexlegetøj

Falsk. Ja, vi er udstyret med vores eget kropslige legetøj fra naturens side, men det er altså hverken unaturligt eller forkert at bruge sexlegetøj. Faktisk har der eksisteret dildoer lige siden stenalderen, og sexlegetøjet har derfor en historie på over 30.000 år. Det vil sige, at selv dine forfædre for flere tusind år siden vidste, at sexlegetøj var en spændende tilføjelse til soveværelset. Det er derfor faktisk helt naturligt at bruge sexlegetøj i alle dets interessante former og afskygninger, både når du er sammen med din partner eller under onani. Samtidig er det en helt naturlig og sund seksuel udvikling at udforske sin egen krop og seksualitet under onani – uanset om det er med eller uden legetøj.


Myte 3: Sexlegetøj er for de perverse

Igen, falsk. Sexlegetøj kommer i mange forskellige varianter. Om det er dildoer, vibratorer, buttplugs, frække kostumer, pisk, sexmøbler eller fleshlights, så er det helt normalt at bruge både som single eller par. Sexlegetøj er ikke for de ensomme og kinky, det er for de eventyrlystne og nysgerrige. Mange kvinder kan kun opnå orgasme ved hjælp af sexlegetøj – gør det dem perverse? Nej. Tag din erotiske og sensuelle side i egen hånd. Du behøver ikke at være afhængig af en partner, for at opnå seksuel nydelse. Med sexlegetøj bestemmer du selv, hvordan og hvornår du vil lege. Hvis du tror, at det er de færreste, som har sexlegetøj hjemme i kommoden, så tager du helt fejl. Rigtigt mange danskere er blevet glade for legetøjet i soveværelset, og det kan bruges af alle, uanset køn, civilstatus, alder, vægt, bopæl eller karrierevalg.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x