3 transportformer til ferien med hver deres fordel

3 transportformer til ferien med hver deres fordel

18. maj
Dette er sponsoreret indhold

Ferien er langt fra slut, og i forbindelse med en ændret verden i 2020 vælger mange at holde ferien i Europa. Dette giver nogle helt særlige muligheder for at bruge andre transportformer end den klassiske flyrejse, og det kigger vi nærmere på i denne artikel. 

Her giver vi dig tre forskellige transportformer, der kan noget helt særligt hver især. Dermed kan det blive lettere for dig at vælge, hvordan du vil komme fra A til B i Europa og opleve den smukke natur og de skønneste byer på vejen. Det, kan vi nemlig godt røbe for dig, bliver muligt.  


Bus eller motorcykel
Er du ved at planlægge en større familieferie, kan det godt betale sig at kigge efter en lejebus. Dette gælder især, hvis du vil med bus til København, Tyskland eller Sverige som ligger inden for en overskuelig afstand. Busrejsen giver dig tilmed en masse plads til bagage, så du ikke skal tænke på at pakke sparsomt til ferien. 
Det samme gør sig på sin vis gældende for en motorcykel, og har du én stående derhjemme, kan dette være din foretrukne ferieform. Her er du begrænset i forhold til oppakning, men til gengæld kan du nemt og ubesværet bevæge dig på lange strækninger. Dermed har du også et køretøj med, der gør det nemt og fleksibelt at komme rundt i lokalområdet, når du ankommer til din destination. 


80’ernes togrejse er tilbage 
Foruden bil og bus er togrejsen blevet et populært emne igen, når det kommer til rejser i Europa. Her vælger mange unge mennesker især togrejsen, der har flere fordele. Vigtigst af dem alle er, at dette er en mere miljørigtig måde at rejse på, hvor du kan spare luften for store mængder af CO2. 
Derudover vil en togrejse være bekvem i og med, at det ikke kræver nogen chauffør. Rejser du i bil, er der behov for én, der altid sidder bag rattet, men dette er ikke tilfældet i et tog. I stedet kan I bruge tiden sammen og få tid til at nyde naturen på vejen. Desuden giver togrejsen dig mulighed for både at komme på toilet og at stå op på turen, hvilket er små praktiske ting, der kan vise sig at gøre en stor forskel. 


Spring på cyklen
Hvis du er vild med at cykle, kan der være gode fordele ved at tage modet til sig og pakke cyklen. Denne form for transportmiddel kan være god for de mindre rejser, hvor distancen ikke overskrider 1000 km., med mindre du er rutineret på cyklen. 
Til gengæld får du her glæde af en 100 % klimavenlig transportform, der samtidig giver fantastisk motion. Den eneste ulempe kan være vejret, der kan sætte en stopper for den gode rejse. Her kan du forberede dig med det rette udstyr, men dette kan dog stadig spolere en feriedag eller to. 

Heldigvis har du ofte muligheden for at kombinere en togrejse med cykelferien, så du altid kan bevæge dig videre og hen til det næste stop. Cykelferien er nemlig en yderst fleksibel og billig ferieform, der hverken afhænger af parkering eller kø på motorvejen.  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x