4 spil med motorcykeltema der kan nydes i vinteren

4 spil med motorcykeltema der kan nydes i vinteren

17. jan 2022

 Året går på hæld og vinteren står for alvor for døren. Det rimer på alt andet end motorcykelkørsel eftersom de elskede tohjulede er kørt i garage for denne sæson. En hård vinter med sne, sjap og is lurer forude, og det kalder desværre på alt andet end cruiser-ture på motorcyklen langs de danske motorveje og motortrafikveje.

Men selvom vinteren er nær og motorcyklen er røget i garage, så er det ikke ensbetydende med, at man bør give afkald på den tohjulede lidenskab. Er man til online spil, så findes der faktisk flere fine muligheder for at få genoplivet glæden ved motorcykellivet. Ikke bag sommerrattet på en dansk landevej, men bag skærmen (mobilen eller computeren) hjemme hos dig selv. Vi giver et bud på de bedste online spil med motorcykeltema lige her.

Rebelsk motorcykelstemning på spillemaskinen James Dean

Er du både til motorcykler og online gambling, så kan du slå to fluer med et smæk i form af denne populære online spillemaskine. James Dean blev udgivet i 2015 og er nu både kompatibel med computer og mobiltelefon. Den kan spilles på flere forskellige online casinoer, og det kunne i den forbindelse være ideelt at bruge eksempelvis din danske ComeOn bonus på denne slot. Denne 5-valsede spillemaskine lover dig intens action helt i stil med James Deans ånd. Der er fart over feltet på de 25 gevinstlinjer, som naturligvis prydes af både hurtige biler og smukke klassiske motorcykler.

MotoGP 21 - Top autentisk underholdning

MotoGP-spillene har længe ligget højt på spillernes hitliste, og her er ikke kun tale om hitlisten hos motorcykelglade online spillere. MotoGP21 er den seneste version i rækken af de super autentiske Playstation-spil fra spiludvikleren Milestone. Man troede ikke det kunne blive mere virkeligt, men det kunne det. Her får du som spiller muligheden for at lege Fabio Quartararo eller Joan Mir for en eftermiddag eller aften. Og du får chancen for at testkøre samtlige MotoGP-baner i hele sæsonen. Oplevelsen er sublim og tæt på at være så virkelig, som det overhovedet kan blive.

Grand Theft Auto 5

Normalt forbinder man Grand Theft Auto eller GTA-spillene med biler, men i GTA 5 introduceres en lang række motorcykler i det voldsomt populære spil. Her kan du vælge at køre om kap med venner, familie eller andre deltagere på netværket, eller du kan spille for dig selv offline uden brug af netværket. Hvad end du vælger, vil du stadig få den vaskeægte, klassiske rå GTA-stemning i de amerikanske gader. Nu bare i sadlen på en motorcykel efter eget valg.

Genopliv Amiga-spil magien på Road Rash

For dem der er gamle nok, vil navnet Road Rash sikkert ringe en klokke. Det gamle motorcykel-videospil var et super populært Amiga-spil i starten af 1990erne. Grafikken og setuppet sad lige i skabet på daværende tidspunkt i 1991, men for dem som har fulgt med tiden, vil Road Rash naturligvis vække mere nostalgi end decideret benovelse over teknik og grafik. Og det er netop hele idéen med anbefalingen af det gamle Road Rash-spil. Her får ældre spillere en mulighed for at opleve et forunderligt trip down memory lane i deres kærlighed til motorcykelspil. Mens nyere generationer får muligheden for at se, hvad far en gang sad og dystede om med vennerne eller brødrene, da han var ung.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce