Alternative transportmuligheder til motorcyklen

Alternative transportmuligheder til motorcyklen

9. aug

Elsker du at rejse landevejene tynde på to hjul? Kigger du længselsfuldt  på motorvejen og beundrer friheden, fleksibiliteten og farten ved den motoriserede jernhest? Så er der en god chance for, at du kører motorcykel. Det er en befriende og adrenalinfyldt måde at transportere sig på, og mange kan ikke stoppe igen, når først de er blevet bidt af farten. Og selvom du sikkert ønsker, at du til enhver tid kunne transportere dig via motorcyklen, så er der bare nogle tidspunkter, hvor du ikke kan rejse på denne måde. Oftest er dette et resultat af, at din elskede kværn er på værksted i en mindre periode. Men det kan også være vejrmæssige situationer, der gør, at du bliver nødt til at vælge en anden transportform. Heldigvis, så er der massere af andre effektive transportmuligheder derude til dig, der ikke lige har din motorcykel til rådighed. Skal du på arbejde, på uddannelse, på familiebesøg eller bare fra A til B? Så er der her nogle bud på alternative transportmuligheder, når motorcyklen er til reparation eller af andre årsager ikke kan bruges på dagen.

Lej en bil

Billeje er genialt til dig, der nyder suset om ørene på motorvejen og evnen til at være i kontrol selv. Gør dig et overblik over de forskellige muligheder, der er for at leje bil, og vælg en, der passer til dit behov. Det er en god ide, at du sikrer dig, at udlejeren har et godt ry og gode tilbagemeldinger fra tidligere kunder. Og så kan det betale sig at gøre sig et overblik over, hvordan du forsikringsmæssigt er dækket ind, hvis du skulle komme ud for et uheld i lejebilen. 

Tag toget eller bussen

Måske lyder offentlig transport som nitten for dig, der er vant til at drøne rundt på motorcyklen, som det passer dig. Men offentlig transport er også en ganske effektiv, økonomisk og klimavenlig måde at komme rundt i vores land på. Hvis du ikke er bosiddende i en større by, så er bus og tog også en fed måde at se dele af dit lokale landskab fra en vinkel, du ikke har set før.

Giv cyklen en chance

Hvis du virkelig savner din motorcykel og følelsen af at være på to hjul, så kan det måske være veloplagt for dig at give cyklen en chance. Ja, det kræver lidt mere fysisk af dig end motorcyklen gør, men det kan sagtens være en fed oplevelse at cykle på arbejde, så længe afstanden altså passer til det. Et plus ved denne transportform er også, at du på den måde får klaret dagens motion. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x