Del din viden om motorcykler med andre

Del din viden om motorcykler med andre

1. feb 2019

Ved du alt om motorcykler, og er du en stor entusiast? Så skal du da ikke sidde alene med alle de gode råd og den viden, som du med sikkerhed har. Du skal dele den med andre, som er mindst lige så passionerede for motorcykler eller andet, som du selv er. Det er dejligt at være passioneret og engageret i noget, men det gør det kun sjovere og mere spændende, hvis du har nogle ligesindede at dele det med. Hvis du er stor fan af motorcykler, så kender du med 100 procent sikkerhed også følelsen af at finde den frem fra vinterhi og tage den første tur i forårssolen.


Den følelse kan kun blive bedre, hvis du deler den med andre. Mange motorcyklister har en gruppe, som de deler deres passion med, og andre er med i klubber, som både planlægger ture og nærmest ferie, som foregår på motorcyklen. Men det er ikke kun det at køre på en motorcykel, der trækker for dig, som er motorcyklist. Det er også alt nørderiet og alt den tekniske viden om de forskellige mærker, og hvordan den enkelte motorcykel fungerer og er bygget. Det gælder egentlig ikke kun for dig, som elsker motorcykler, det kan mere eller mindre overføres til alle sportsgrene og hobbys. Når man rigtig går op i noget, vil man også gerne vide så meget som muligt om det, og der er andre mennesker en vigtig informations- og inspirationskilde til at få mere viden om det, man interesserer sig for.


Din hobby og andre

Ét er, at du med stor sandsynlighed er meget interesseret i at blive klogere på din egen hobby, men måske er du også bare grundlæggende nysgerrig på andre mennesker og i særdeleshed kendte. De fleste mennesker kan ikke sige fri for at være en lille smule interesseret i at læse på kendte.dk for at snuse lidt til den tiltider glamourøse verden, som de kendte befinder sig. Eller som det i hvert fald udadtil ser ud til, at de befinder sig i. Du vil muligvis ligesom mange andre mennesker gerne vide noget om de kendte, som du er fan af eller finder interessante. Det er ikke meget anderledes, end at du gerne vil vide alt om din motorcykel.

Tit er hobbyer og interesser også repræsenteret i blandt andet film, og det kan da være, at din drømme motorcykel er et anvendt køretøj i en ny storfilm. Det kan medvirke til, at du pludselig ikke kun interesserer dig for motorcyklen men også for den skuespiller, som konstant er placeret på motorcyklen i din måske nye yndlingsfilm. Der er absolut ingen grænser for, hvad det er du interesserer dig for, og det kan både være at dele din interesse med andre ligesindede. I lige så høj grad kan interessen udvikle sig til, at du gerne vil drømme dig lidt ind i en poleret og til tider perfekt verden, hvor din hobby pludselig er i fokus eller udgør en mindre del af for eksempel en film.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x