Del din viden om motorcykler med andre

Del din viden om motorcykler med andre

16. maj 2019

Hvis du er en ivrig motorcykelentusiast, har du med garanti rigtig meget viden indenfor området. Det kan både være tekniske specifikationer, udstyr, tøj eller meget andet, som lige præcis du interesserer dig for ved motorcykelsporten. Uanset hvad, du går op i inden for motorcykler, kan andre helt sikkert også bruge den viden, du har. Derfor kan det være meget givende for både dig selv og andre, at du deler den viden, du har. Hvis du er medlem af en motorcykelklub, kan I benytte jer af intranettet https://moliri.dk/, hvor I kan dele alt den viden, I hver især har. 

En hobby i fællesskab 

Uanset om du deler den viden du har eller ej, skaber det altid noget ekstra, når du deler din passion og hobby med andre i et fællesskab med ligesindede. Måske har du gået med din interesse for motorcykler eller andet alene længe. Når du først opdager, hvad det vil give dig at blive en del af en klub, hvor du kan vidensdele, spare og ikke mindst snakke om det, du synes er det fedeste i verden - nemlig motorcykler kan du pludselig slet ikke lade være. Der vil altid være forskellige grader af, hvor meget I i et fællesskab interesserer jer for sporten, men uanset hvad er der helt sikkert nogen, som synes, mener og tænker det samme som dig. I en klub kan du køre med andre eller nørde med alt mekanikken bag selve motorcyklen. Det at være en del af et fællesskab skaber ét samlingspunkt, og ikke nok med at du får dyrket det, du interesserer dig for og bedst kan lide, så får du også nye bekendtskaber, som du kan have hele livet igennem. 

Få andre med dig 

Hvis du først er blevet en del af et fællesskab, hvor I sammen dyrker den samme passion og hobby for motorcykelsporten, kan det være, du kender andre, som kunne have glæde af at komme med i det fællesskab, du er blevet en del af. Jo flere I er i klubben, jo mere viden kan I dele, og jo flere er der at dele interessen med. Det kan selvfølgelig have sine fordele og sin charme at være en lille klub, men omvendt kan det også være utrolig givende at være mange sammen om én hobby. Hvis du kender nogle, som også interesserer sig for motorcykler, kan du passende spørge dem, om de har lyst til at være en del af det fællesskab, du er i. Når et fællesskab og en klub vokser sig stor, kan man med fordel etablerer et online netværk som for eksempel et intranet, hvor I kan koordinere, aftale, skrive til hinanden og ikke mindst dele alt den viden, I hver især har. Et online netværk kan gøre det nemmere for dig og alle andre i klubben, hvilket i den grad også gør det nemmere for nye at komme ind i klubben. Her kan alle skrive og lave opslag med lige præcis det, de synes er vigtigt, og som de vil dele med alle andre. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x