Derfor bør du få en bolleven som single

Derfor bør du få en bolleven som single

23. jul 2021

De fleste går en turbulent tid i møde, når de forlader, eller bliver forladt, af deres daværende partner. Der findes talrige metoder, hvorved man kan komme over et brud med sin kæreste. Det kan være alt fra isolering til at gå hyppigere i byen. En anden metode, der har udviklet sig til et fænomen inden for single verdenen, som benyttes til at komme videre fra et brud, er at anskaffe sig en såkaldt bolleven. Man kan finde en bolleven på forskellige måder. Det kan være ved at oprette en datingprofil og i sin profilbeskrivelse skrive “bolleven søges”, eller ved gentagne gange at se med den person man har uforpligtende sex med.  

Hvad er en bolleven? 

Definitionen af begrebet er mere eller mindre selvforklarende, fordi det ligger i ordet. En bolleven er en ven eller veninde, som du dyrker uforpligtende sex med. Som bolleven befinder man sig i et limbo mellem singlelivet og parforholdet, hvor man betragtes som at få det bedste fra begge verdener. Er man single og ikke på udkig efter en kæreste, men vil gerne tilfredsstilles seksuelt af en person, du nyder at tilbringe tid med, og på fast basis, så skal man typisk lede efter en bolleven. 

Sådan finder du en bolleven 

Det kan være en kompliceret proces at finde en bolleven, da man skal sørge for at have forventningsafstemt med hinanden, hvordan spillereglerne er. En af de tilbagevendende regler er, at man skal holde følelserne ude af dette forhold, hvilket kan være svært, fordi man let har tendens til at udvikle følelser for den person man går i seng med. Derfor er et hyppigt problem også, at den ene part ender med at få følelser i klemme, og i sidste ende blive såret. 


For at undgå dette problem, så kan det, for nogle, være fordelagtigt at finde en bolleven man ikke har haft noget kendskab til forud for interaktionen. Som et led i denne proces, kan man benytte sig af online sexdating, hvor folk som udgangspunkt er mere åbne og afklaret med henblik på, hvad de helt konkret søger. Derfor vil man også kunne finde særligt dedikerede forums og grupper, der specifikt er målrettet bollevenner. Her finder man altså udelukkende personer, der er interesseret i uforpligtende sex. 

Fordele ved en bolleven 

Den første fordel er kort blevet berørt, men kan ikke gentages for mange gange, da det er den primære årsag til at personer går på jagt efter en bolleven, nemlig at have uforpligtende sex. Med andre ord så slipper man for alt det, der følger med, når man indgår i et forhold, såsom familiefødselsdage, konfirmationer eller andre arrangementer. Alt afhængig af de aftaler man indgår med sin bolleven, så er ligeledes muligt at se andre mennesker end sin bolleven. Der er dog nogle bollevenner, som indgår i et mere eksklusivt i forhold, hvor de udelukkende dyrker sex med hinanden.  Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x