Derfor skal du have flere spejle i din bolig

Derfor skal du have flere spejle i din bolig

8. feb 2023

Spejle er vigtige i en travl dagligdag, når du skal tjekke outfittet, inden du skal ud og køre på motorcykel, eller når du bare skal sætte håret, inden turen går på arbejde. Men spejle kan faktisk meget mere end bare at reflektere dit spejlbillede, og derfor bør du overveje at gøre spejle til en fast del af indretningen i din bolig. 


Det kan du bl.a. gøre med et Ferm Living spejl i forskellige varianter, som både giver dig mulighed for at spejle dig selv og for at nyde godt at de andre fordele, der er forbundet med at have spejle i eksempelvis stuen. 

Mere lys til dine rum 

Når et spejl kan reflektere dit selvsikre spejlbillede, kan det også reflektere alt andet i rummet. Det gælder også for lys, og derfor er et spejl et perfekt middel til at bringe mere lys ind i et rum. 


Du kan hænge et spejl op på en væg ved siden af et vindue, hvor vinduets naturlige lys vil blive reflekteret og forlænget ind i rummet, så eksempelvis din stue helt naturligt kommer til at virke lysere. Et spejl kan også reflektere lyset fra dine lampe, så du får behov får færre lamper og derved kan skrue lidt ned for elregningen. 

En bedre rumfølelse 

Et spejl reflekterer sine omgivelser, og derfor vil et rum med spejle også komme til at virke større. Når du kigger ind i et spejl på en væg, vil dit blik blive kastet tilbage i rummet i stedet for at møde en hård væg, og det skaber en følelse af, at rummet er større, end det egentlig er. 


Det kan du udnytte i hjemmets små rum som eksempelvis værelser eller i entréen, mens den bedre rumfølelse naturligvis også er gavnlig i store rum som stuen. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce