Drømmer du om at gøre dit livs hobby til dit arbejde p...

Drømmer du om at gøre dit livs hobby til dit arbejde p...

21. nov 2018

Det er vigtigt at ens arbejde bidrager til at gøre en lykkelig. Ofte bunder lykke i dét som er ens store interesse i livet. Interesserer du dig for mode, så drømmer du om en plads i tøjindustrien. Interesserer du dig for regnskab, så drømmer du dig til en stilling som revisor eller bogholder. Er du bidt er en gal motorcykel, så er der også en karriere for dig, hvor du får mulighed for at lave præcis det, du ønsker dig - og en verden som motorcykelbranchen byder for en enorm mængde forskellige jobs. Men hvordan kan et job i autobranchen så se ud?


1.  Bliv MC-mekaniker

Tænk hvis du kunne arbejde for Harley Davidson? Med en uddannelse som mekaniker, så kan det altså være en mulighed. Når du brænder for motorcykler, så er det også en kæmpe passion for dig - og hvorfor så ikke gøre det til din levevej? En virksomhed så som Harley Davidson drømmer om, at finde personer som kender alt til motorcykler og alt, hvad der ligger i ordet motorcykel og dens kultur.

2. Bliv sælger

Som sælger i autobranchen, så kan du virkelig få en fod indenfor i en verden af biler og motorcykler. Hvilken virksomhed ønsker ikke at få en sælger, som er fuldstændig passioneret omkring deres brand? For sælger man ikke bedst, hvis man elsker det, man sælger? Måske er der mulighed for at arbejde for præcis det motorcykel- eller bilmærke, som du altid har elsket og drømt om.


3. Bliv elev

Samtlige virksomheder søger elever. For virksomheden giver det dem en fantastisk mulighed for at forme en medarbejder som passer præcis til jobbet og firmaet. For dig er det en unik mulighed for at få adgang til virksomheder, som producerer, reparerer eller sælger det, som du elsker, samtidig med at du får en uddannelse oveni. Med sådan en slags uddannelse er der også ofte et job for enden, og dette gør, at du får mulighed for at gøre din uddannelse til din levevej med det samme.


4. Bliv Chauffør

Har du benzin i blodet og brænder for at være i konstant bevægelse til lyden af en hårdtarbejdende motor, hvorfor så ikke gøre det til din levevej? Som chauffør får du mulighed for kører rundt samtidig med, at du får penge for det. Udover det, så er det dig, som har ansvaret for bilen og dens udstyr og ikke mindst vedligeholdelse.


Men hvordan finder du jobbet?

Med online jobportaler som motorjobs.dk får du mulighed for at finde det job, som passer præcis til dig, dine egenskaber og ikke mindst din hobby. Med platforme som disse får du en unik adgang til virksomheder som kan give dig en arbejdsplads, hvori du fuldstændig får mulighed for at udfolde din hobby og passion. At kunne kombinere en hobby med et arbejde er en fantastisk mulighed for at skabe et liv, hvor du både på arbejde og derhjemme laver præcis dét, som du altid har drømt om. På den måde er alle dage blot en leg, og en lykkelig en af slagsen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x