En rigtig drengeaften efter en god dag på motorcykel

En rigtig drengeaften efter en god dag på motorcykel

31. jul 2018
Hvis du har haft en rigtig god dag på motorcyklen, skal den måske også sluttes godt af med drengene. Det kan være den perfekte måde at runde en god dag af sammen, hvor man måske også får snakket tingene lidt igennem. I denne artikel kan du få nogle idéer til, hvordan du laver en fed aften sammen med dine venner. 

Du kender måske følelsen af, at du har været ude på en fantastisk tur på motorcyklen, og du vil gerne runde dagen godt af. Det kan man gøre på flere måder, og der er selvfølgelig også forskellige behov i de forskellige grupper. I denne artikel får du dog primært ideer til, hvordan du laver en rigtig drengeaften, hvor alle selvfølgelig stadig opfører sig anstændigt. 

Der er tale om en eksklusiv klub, hvor man opfører sig ordentligt, og hvor servicen er virkelig god. Derfor kommer man også ind og får en meget behagelig oplevelse på stedet. 

Gentlemens club 
Hvis den skal have hele armen sidst på aftenen, er det måske oplagt at tage en tur på en rigtig gentlemens club. Her kan I sammen nyde et flot show, drikke lækre cocktails og få en aften, I sent vil glemme, og som I kan kigge tilbage på og snakke om. Klik her for strip København, og find et eksklusivt sted for dig og dine biker-venner. 

Forfesten 
Selvom I slutter aftenen af på en klub, skal der måske også ske noget inden da. Det kunne eksempelvis foregå i privat regi, hvor I får noget god mad og drikker noget alkohol sammen. Når det kommer til maden, er det måske lidt forskelligt, hvor fint det skal tilberedes. Nogle gange er stemningen altså bare mere til en pizza udefra og bold i tv’et. 

Andre gange, hvor tiden måske også er lidt bedre, kan det måske være fedt med et fint tilberedt måltid mad, hvor man bare laver noget af det allerbedste, man kan komme i tanke om. Alle kan lide et lækkert måltid mad, men man skal også finde den rigtige anledning. 

Når det kommer til selve festen, skal den selvfølgelig ikke have for lidt, hvis der er blevet kørt på for at lave en rigtig fed fest. Man må godt nogle gange bare slippe tøjlerne og give den fuld gas, så længe man selvfølgelig opfører sig anstændigt. 

Gå ud over nogle grænser 
Til en forfest kan det også være en fed idé at have tænkt over nogle mulige aktiviteter på forhånd. Sommetider er det slet ikke nødvendigt, fordi det bare helt naturligt sker undervejs, og snakken går måske så rigeligt, at man ikke har brug for noget ekstra. Andre gange er det dog ret fedt at kunne hive en leg eller et spil op af ærmet, som I kan gå i krig med. 
Måske skal I prøve noget nyt, hvor der bliver overskredet nogle grænser. Her er det dog vigtigt at huske, at det skal være sjovt for alle, som deltager i legen. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg