En sjov gave til hende

En sjov gave til hende

20. jan 2019

Mangler du en sjov og personlig gave til kvinden i dit liv, din mor eller bare en rigtig god veninde? Det kan være rigtig svært at finde den helt perfekte gave til en sød pige eller kvinde. Det kan hurtigt blive upersonligt, og det kan også nogle gange være den nemme løsning. Men hvis du nu gerne vil give en mere personlig og lidt sjov gave, så kunne en plakat fra Dialægt være en af de bedre gaver til hende. Den danske virksomhed Dialægt laver sjove og søde plakater til erhverv og roller i livet.


Til hende kan du blandt andet finde plakater som ‘moren’, ‘sygeplejersken’, ‘læreren’, ‘kageelskeren’ og mange mange flere. Det er alt sammen plakater, med udsagn, som passer til det enkelte erhverv eller situation. Hvis din kæreste eller gode veninde bare elsker kage og I jævnligt bager sammen, vil plakaten med ‘kageelskeren’ være den helt perfekte. Det er en personlig gave, som samtidig er sjov, fordi udsagnene ofte er lidt humoristiske og selvironiske. Et eksempel fra ‘kageelskeren’ er et udsagn, der siger “flødeskum er jo halv luft”. Nedenunder er dette udsagn oversat til det, som kageelskeren typisk vil mene eller prøve at sige med det, nemlig “så kan jeg godt tage to gange”. Hvis du kender hende i dit liv, som helt sikkert kunne finde på at sige det, så er det den perfekte gave til hende. Hun vil uden tvivl synes, at det er hylende morsomt, og den gave vil hun aldrig glemme. Den er perfekt til hende, og så kan hun endda hænge den op over den KitchenAid køkkenmaskine, som hun med garanti også ejer og viser frem i det kageglade køkken.


En plakat til hende du har i tankerne

Dialægt har rigtig mange sjove plakater som kan være den perfekte gaveidé. Hvis du ikke synes, der lige er en plakat, som rammer helt plet i forhold til hende, du har i tankerne, så har du også mulighed for at lave den endnu mere personlig. Dialægt har nemlig åbnet op for, at du kan lave en helt unik og meget personlig plakat til hende, du har i tankerne. Du kan designe din egen plakat, udfra en rå skabelon med ni felter. Hvis du for eksempel er på udkig efter en plakat til din kæreste, så har du nu muligheden for at lave en plakat med alle de sjove ting, som hun siger og gør, og som du driller hende lidt med.


Det er en meget kærlig gave men samtidig rigtig sjov. Den kan kun bringe et smil frem, og det vil den gøre altid. Det er plakater, som er meget stilfulde og enkle, hvorfor de også passer ind i ethvert dansk hjem. Det er den perfekte kærlighedserklæring til hende, du holder af. Det er også en gave, som er meget humoristisk, og som kan indebære lidt drilleri men kun på en kærlig og meget betænksom måde. Hvis du mangler en sjov og personlig gaveidé til hende så tag et kig fordi Dialægt og vælg én af de mange plakater eller design din helt egen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x