Er det lykkedes dem at lave et fedt motorcykel spil?

Er det lykkedes dem at lave et fedt motorcykel spil?

16. jul 2018

Der har været bilspil lige så længe som vi kan huske det, og jo der har da også været flere forsøg på motorcykel spil. Kvaliteten har dog aldrig været noget at råbe højt om, men det hele bliver måske ændret allerede i næste måned hvor ride 3 udkommer.


Ride 3 er det største og fedeste motorcykelspil du kunne forestille dig, og på mange måder minder spillet egentlig en del om GT serien. Det vil altså være muligt at køre en lang række af verdens fedeste motorcykler, på massevis af lækre veje og baner rundt i hele vejen.


For virkelig at kunne nyde hele oplevelsen i det nye Ride 3 er det måske en god ide at bruge lidt penge på en gamer skærm, og hvis budgettet er til det, så gerne noget lækkert curved i mindst 27 tommer. Således kan du både nyde de lækre dele af spillet hvor du blot cruiser rundt på en kæmpe Harley, eller når du skal kæmpe dig igennem et moto GP løb.


Men ikke nok med at du kan vælge imellem hele 300 forskellige motorcykler i spillet, så kan du også fra din skærm modificere hver eneste lille detalje ved din yndlingscykel. Dette tilføjer et helt andet element til spillet, og det bringer hurtigt minder tilbage til Need for Speed Underground, hvor det var en mindst lige så stor del af spillet at kunne bygge den fedeste bil, som det var at køre rundt i den.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg