Et tohjulet transportmiddel eller til stunts

Et tohjulet transportmiddel eller til stunts

6. sep 2021

Med et stunt løbehjul, også kaldet et trick løbehjul, har du mulighed for at udføre tricks på eksempelvis ramper. Et helt almindeligt løbehjul kan være mere passende, hvis dit behov er at komme fra sted til sted. Måske er det barnet eller teenageren derhjemme, der har et stort ønske om et løbehjul. Der findes mange forskellige løbehjul, og det kan være en jungle, at finde rundt i de mange forskellige typer og modeller. Du kan læse nærmere om nogle af de forskellige typer herunder, og finde ud af hvilket løbehjul, der passer til dig. 

Løbehjul til tricks

Et af de mest populære løbehjul er det omtalte trick løbehjul. Det giver dig mulighed for at kunne udføre tricks som at køre på baghjul, rotere på løbehjulet eller udføre det såkaldte bunnyhop, som er tricket, hvor man hopper op, vipper med løbehjulet i luften og lander på det igen. Denne type løbehjul er den slags, der ses i skateparker og på i street’en, da de er specielt lavet til at kunne udføre tricks. Denne type løbehjul er udstyret med et avanceret kompressionssystem, der er gavnlig for dets anvendelse. For at undgå svage bristepunkter i stellet, der i værste tilfælde kan true din sikkerhed, når du udfører tricks, kan trick løbehjul oftest ikke justeres i højden eller foldes sammen. Det forstærkede stel, der tjener til den optimale sikkerhed, gør at løbehjulet ofte er tungere end et almindeligt løbehjul. Fordelen ved dette er, at løbehjulet er mere hårdfør og altså ikke er så sart over for de styrt og så videre, som løbehjulet kan blive udsat for. 

Løbehjul som transportmiddel 

Hvis ikke det primære formål er at udføre tricks og stunts, kan et løbehjul, der egner sig til transport, være det rigtige for dig. Her vil en god type løbehjul, være løbehjul med stor hjul. Disse løbehjul kan oftest justeres i højden, hvilket gør dem behagelige at stå på under lange strækninger. Desuden kan de meget ofte foldes sammen, så de er nemmere at have med, når behovet er der, ved eksempelvis brug af offentlig transport eller for at have under skrivebordet i løbet af en arbejdsdag. De funktioner, denne type løbehjul har, gør det ikke egnet til at udføre tricks, da det blot vil kunne tage stor skade heraf. Løbehjulet er derimod helt ideelt til transport på asfalt, fliser eller anden nogenlunde fornuftigt underlag. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x