Fem gode grunde til, at du burde vælge en kaskoforsikr...

Fem gode grunde til, at du burde vælge en kaskoforsikr...

13. jul
Dette indhold er sponsoreret

Når du først anskaffer dig en motorcykel, så er det vigtigt, at du har en ansvarsforsikring. Dette r lovpåkrævet i Danmark, og med denne er andre trafikanter og deres ejendele beskyttet, skulle du have del i en ulykke, mens du kører på din motorcykel. Dog er du ikke selv dækket, ej heller din motorcykel, men det kan du bliver med en kaskoforsikring. Derfor får du i denne artikel de fem bedste grunde til, at du burde tegne en kaskoforsikring til din motorcykel i dag. Vil du efterfølgende gerne høre mere om en kaskoforsikring til motorcykel, så kan du læse mere på https://heyforsikring.dk/kaskoforsikirng.

Når uheldet er ude
En af grundene til, at du burde vælge en kaskoforsikring til din motorcykel er, at du er sikret, skulle der ske en skade på dig selv, din motorcykel eller dine ejendele, mens du er ude at køre. Dette får du ikke gennem din ansvarsforsikring alene, men med en kaskoforsikring kan du være sikker på, at du kan få økonomisk hjælp, når din motorcykel har brug for en tur på værkstedet, efter den har været i et sammenstød, eller der har været kortslutning. Du kan altså blot tage din motorcykel med på værkstedet, og du skal udelukkende bekymre dig om at betale din selvrisiko. 

Når du gerne vil parkere uden konsekvenser
En anden grund til, at du burde vælge en kaskoforsikring er, at du med denne type af forsikring kan være dækket ind, skulle du få en rids eller en bule, når du parkerer din motorcykel. Dette er specielt tilfældet, hvis du ikke er til stede, når skaden sker, og der ikke bliver efterladt et kort, hvor du kan tage kontakt til den person, som gjorde skaden på din motorcykel. 

Når din motorcykel bliver stjålet
En tredje grund til, at du burde vælge en kaskoforsikring er, at du er dækket ind, hvis der er nogen, som beslutter sig for at stjæle din motorcykel. Dette kan være en dyr affære, hvis du ikke har en kaskoforsikring, da du ellers ikke er dækket. Du kan altså være mere tryg, når du stiller din motorcykel ude i byen, og når den blot holder i garagen, da du kan være sikker på, at du er dækket godt ind ved indbrud. 

Når der opstår brand eller hærværk.
En fjerde grund til, at du burde tegne en kaskoforsikring, når du først får din motorcykel er, at du på denne måde er sikret, skulle der opstå en brand i dit hjem eller det sted, hvor du opbevarer din motorcykel. Du er også dækket af din kaskoforsikring, hvis der skulle være begået hærværk på din motorcykel, mens du har den parkeret. Dette kan være specielt en god ide, hvis du bor i en af de større byer, hvor risikoen for hærværk er større. Du er altså bedre dækket ind, skulle der ske en skade på din motorcykel, som du ikke er herre over. 

Bedre for din økonomi.
Du er altså godt dækket ind, skulle din motorcykel få en skade, eller skulle du komme ud for en ulykke, mens du kører på din motorcykel. En kaskoforsikring er derfor specielt en god ide til dig, som ikke har en større opsparing til at kunne betale de høje udgifter i forbindelse med en reparation af en skade, når din motorcykel skal på værksted. En kaskoforsikring gør, at du udelukkende skal betale en selvrisiko, når din motorcykel kommer ud for en ulykke eller får en skade, og denne er som oftest lavere, hvis du vælger en højere ydelse i måneden, som du skal betale til dit forsikringsselskab.

En kaskoforsikring kan altså være vejen frem for dig, hvis du gerne vil føle dig mere tilpas og bedre dækket ind, når du vælger at købe en motorcykel. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har penge stående til at kunne tage din motorcykel til værkstedet, eller du ikke har pengene stående til en ny motorcykel, skulle den gamle blive stjålet. Når du skal finde den bedste kaskoforsikring, så er det en god ide, at du henter flere forskellige tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, så du kan være sikker på, at du er så godt dækket som muligt til den bedste pris på markedet. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x